Close
Faqja 11 prej 25 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 247
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Pse po ben selektime te njeanshme?

Krejt keto tekste nga kosovaret jane vetem akt i vetembrojtjes, qe vine si rezultat i disave qe nuk e kuptojne realitetin kosovar, dhe marrin guxim t'i etikojne ne menyrat me te ashpera, per shkak te interesit personal.

Do te ishte mire sikur te selektosh edhe tekstin e te tjereve qe ofendojne shqiptaret e kosovare, ne menyra me mizore.

Tung

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Rina_87
    Pse po ben selektime te njeanshme?
    Citova tekstin tend, dhe mbi te gjitha, citova me pare fjalet qe tha dodoni, qe sipas tij me shume ka nevoje Shqiperia per Kosoven, sesa Kosova per Shqiperine. Pas ketyre fjaleve, dmth te tuat dhe te dodonit, nxirr kontestin. Une per vete e kam nxjere. Me mjafton.
    Faktikisht, personalisht kam me shume "interes" se shume ketu, se gjyshi im nga Bajram Curri (jam bije laberie dhe e Malesise se Madhe) ka pasur prona ne Prishtine qe i ka blere me flori. Per me teper, gjysma tjeter e familjes sime, nga ana e gjyshit eshte ne Kosove. Mgjth, hallall ju qofshin, ato prona, ai gjak dhe buka shqiptare ndaj shqiptareve, jo "refugjateve." Dhe kete e them sinqerisht, ashtu si halla ime e semure dhe ime me u ngriten nate per nate dhe e bene buken gati per njerezit e tyre! Dhe ty te duket sindrome refugjati, por per ne ishin vellezer e motra qe ndihmuam. Kush vuan nga ky kompleks?!
    Nejse, sic thashe me siper rruge te mbare, dhe tjeter here mos e merr mundimin ta vesh "shtetin ame" ne thonjeza ... jashte tyre dmth i referohesh si njerke.

PS: selekt (aka "select" eng.) eshte zgjedh ne shqip.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 03-10-2006 më 07:23

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Shiko, mos te fillojme tash jo keshtu po ashtu. Thjeshte merre lexo temen prej fundit deri ne fillim dhe nxjerr perfundimin se kujt saktesisht i drejtohet postimet qe ke nenvizuar.

Sa per perkthimin, flm, por nuk eshte i sakte ;-)

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Hmmm, dmth?!

Po flas per vete, e jo per te gjithe ne teme, e ti kur fole, u shprehe per vete. Cfare kishe per te thene?

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    sipas tij me shume ka nevoje Shqiperia per Kosoven, sesa Kosova per Shqiperine.

AI qe e ka thene kete; nuk e njeh Kosoven, Shqiperine, nuk jeton as ne Kosove e as ne Shqiperi, nuk e njeh realitetin e Kosoves dhe Shqiperise, nuk i njeh Kosovaret dhe nuk i njeh Shqiptaret (e Shqiperise).

Une jam nga Kosova dhe jam kunder bashkimit te Kosoves me Shqiperi per arsye pragmatike. Mirpo, do te ishte genjeshter nese mohoj nevojen tone per ndihmen e Shqiperise.

Vazhdoni kete rruge, kete mentalitet, kete "epersi" patriotike ... kete "shqiptarizem" te pushkes e jo te penes ... dhe ju kerkojme ndjese per nderhyrjen. Mos e keqkuptoni kete ndjese per inferiotet, thjesht rruge te mbare ...
    Kjo ishte goditje perfundi brezit. Dhe ende dhemb.

Te pakten ne Kosovaret kemi arsyetim per gjendjen tone per dallim nga ju.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Postimi im ishte per ata/o, qe e gjejne veten ne te.

Edhe ja pafshin hajrin a?

Tung tash se spo kam kohe.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Rina_87
    Postimi im ishte per ata/o, qe e gjejne veten ne te.

Edhe ja pafshin hajrin a?

Tung tash se spo kam kohe.
    Dakort rrusho, ia pafshim hajrin vetes i thone kesaj pune, se per te tjeret ...

Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Por Kosova pa Shqiperine, eshte si puna e asaj mizes pa koke.
    Përshendetje.

Duke lexuar më ra në sy kjo që ka shkruar z.Albo.

Pse mendon që Kosova ka nevojë për Shqiperinë? Mos vallë ka qen Shqiperia gjithmon përkrahës i Kosovës? JO nuk ka qen dhe nuk është as njëherë, mirë e paska thën dhe dodoni që Kosova nuk ka pasur nevojë asnjëherë për ndihmën e Shqiperisë por Shqiperia ka kërkuar ndihme nga Kosova.

Mos u gabo tjera here se sben!

Citim Postuar më parë nga Xhemsi
    Fakti qe ne Kosove ka turq, minimizon ekzistencen e pakices serbe.
    Si po mendon që Kosova nuk ka turq por ka vetëm Serb?
    Cdo Qytet/Fshat apo çka do që të jetë është e pamundur pa pasë ndonjë turk.Kshtu që prizereni 70% janë turqeli.

Nuk ka vetem turq dhe serb ne Kosove, Janë të gjithë si te fillosh se pari nga Serbet,Ashkali,Turqi,Boshnjak. Te gjith i ke ne kosove, gjithashtu dhe t'Shqiperis kemi në Kosovë (Jo Kosovarë, Minoritet)

Tung
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga HoteL-MadriD
    Pse mendon që Kosova ka nevojë për Shqiperinë? Mos vallë ka qen Shqiperia gjithmon përkrahës i Kosovës? JO nuk ka qen dhe nuk është as njëherë, mirë e paska thën dhe dodoni që Kosova nuk ka pasur nevojë asnjëherë për ndihmën e Shqiperisë por Shqiperia ka kërkuar ndihme nga Kosova.
    Tung
    Tragjikisht per shqiptarine, vazhdoj te "englendisem" me keto ide. Rrofte "virtualistani".

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga HoteL-MadriD
    Pse mendon që Kosova ka nevojë për Shqiperinë?

Pse ka nevoje? Sepse Kosova eshte geto kulturore.

Tash ne gjuhen e Kosovarve; Mos ia fut si lopa bagles.

Kemi nevoje per Shqiperine pa marre parasysh rrethanat tjera. Kosova mbase ekonomikisht mund te mbijetoj por, treni Kosovar per ne Europe do te niset nga Tirana ose Beogradi.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Faqja 11 prej 25 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •