hihihihihihi kujdes Baby se po shkove svje mo knej ne kush e ka taksitar me tmor knej masnej o mu o enrit do na bo taksirati me tmor prap knej maton hihihihihihi ciao
hihihihihihi kujdes Baby se po shkove svje mo knej ne kush e ka taksitar me tmor knej masnej o mu o enrit do na bo taksirati me tmor prap knej maton hihihihihihi ciao
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
edhe ti ilegale baby
une thash se ishte vetem endi i tille![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
ca tbojm Blondo kto kushte na jon kriju ske pa shonc me ardh me letra ashu sic e atdh ishalla bona me letra ne sjemi mo ilegal
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
ishalla po i fiton endo jo per gje por do na ngeli edhe baby ne shqiperi pastaj![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
enri mirserdhe ..............goxha e zhytur po sikur anonime me duket mua se ftyren nuk e shoh dot ...............nejse ja kalofsh mire ketu me ne lalo ne shnet
* x 0 and case closed!
Cantat mos i merrni zonja dhe zoterinj se atje vetem deti ka ngel per te marre malli. Edhe detin po e bejne me lek me u la. E keni parasysh....2 mijlek nje te lame. Tallem po cmimet jan si kudo shtet tjeter te botes. Isoj si Kanadaja.
E dini ate kengen Viva Durresi, Viva Durresi nga rrema (ccctoronto@hotmail.com)
Cristal dhe kete se prisja nga ty! Po aty eshte lezeti kur ngelesh anonim se kur hapesh komplet ska lezet me ceshtja.... Po ta garantoj se ai cuni jam un. Mos te ze koken e familjes tani...hahaha. Ja pyte End_Tironcin po deshe se ai e di mir fare..
E dini ate kengen Viva Durresi, Viva Durresi nga rrema (ccctoronto@hotmail.com)
uaaaaaaaaaa me lek me u la ne det!!!!!!Jo re xhan se mire jam ktu me ujin e shiut une(e kam perdite)O blondie po cte bejme ilegal edhe ne sic i thone kur u ndane kto na rane kshu qe cte bej une edhe endoooo pse taksirat qenka me me marr mua??uaaaaaaaaa ore cuno jam goce e mire une!!!
![]()
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
Krijoni Kontakt