Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 135
    Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anëtarësuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    Eshte e kote qe te meresh me njerez qe ju ka hyre "Droga greke" deri ne tru dhe nuk dine se cfare thone.Grekerit dhe shoket e tyre ta bejne naten dite perpara syve.Ata po te kishin mundesine edhe per tiranen do theshin qe ishte greke.Qe thoni ju grekerit dhe disa servile te tyre himariote na thone qe edhe shqiperia nuk pasur shqiptare por ne kemi erdhur ne zonat ku banojme andej nga shekulli i dyte pas heres tone.Cprisni me???
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

Larguar.
    Anëtarësuar
    02-11-2005
    Vendndodhja
    në Blog
    Postime
    1,121
    Citim Postuar më parë nga Dito
    A mund te dalesh ne mes te Tiranes apo te Vlores meqe e ke afer dhe te demostrosh me ze te larte qe Himara i perket greqise?
    Jo, sepse nuk besoj nje gje te tille. Himara i perket Republikes se Shqiperise. Madje jam kaq I bindur per kete saqe mund te te tregoj dhe harte.

Citim Postuar më parë nga Peniel
    Për fatin tënd të keq nuk kam qenë në moshë madhore kur Enver Hoxha ushqente këtë psikozë sipas teje, tek populli shqiptar. Kam arritur të lexoj diçka nga gjithë veprat e tij që ka nxjerrë lidhur me këtë çështje por nuk jam ndikuar asnjëherë nga gjithë mendimi i tij. Përkundrazi më kanë pëlqyer gjithmonë librat e mitologjisë greke dhe nuk kam trashëguar ndonjë mentalitet të ndryshkur nga koha e komunizmit sepse nuk kam qenë ndonjëherë komunist që të ushqehem me psikozën e Enver Hoxhës.
    Ne te vertete nuk eshte fati im i keq, eshte fati yt i mire qe nuk ishe ne moshe madhore te perjetoje psikozat e komunizmit. Kjo nuk do te thote se nuk egzistonte. Por i lexove librat shkollore dhe mesove qe Shqiperia rrethohet nga armiqe.

Dhe e thua kete me poshte:

Identiteti shqiptar nuk ka nevojë për armiq, por ç'ti bësh që ata ekzistojnë akoma dhe sidomos nga disa të mbuluar. As për grekë nuk ka por ja që grekërit nuk pushojnë t'ia hedhin sytë si ujq të uritur. Atëherë? Ne duhet të rrimë duarkryq? Të të themi ty dhe disa të tjerëve: Ja ku e keni Shqipërinë bëni çfarë të doni?
    Me kete pohim ti e vendos Greqine nje shkalle me poshte nga c’eshte vertete ne nivelin e modernizimit. Por Greqia eshte nje shtet post-modern qe eshte pjesemarrese ne organizata mbi-nacionale (si BE) dhe qe problemet e saj i zgjidh me dialog dhe marreveshje. Duke e konsideruar Greqine si nje armik potencial te Shqiperise qe ka synime (territoriale) kunder saj ti ushqen nacionalizmin e vet, sepse ky nacionalizem nuk do egzistonte po nuk mendoje keshtu. Me nje fjale ty te leverdis qe te mendosh se Greqia ka synime kunder Shqiperise dhe jo vete greqine.

Që të më bësh një pyetje të tillë, duhet që piksëpari ti të mohosh origjinën time si shqiptar sepse duke mos qenë i tillë ndoshta nuk do ta dija se çfarë është mikpritja. Mikpritja, meqënëse do edhe përkufizimin e saj, është pritja e mikut në shtëpi, kujdesi për të. Mik është edhe një i huaj, një njeri që nuk e njeh dhe e ka zënë nata përjashta apo ka nevojë për ndihmën time, kujdesin tim. Ndoshta nuk jam i saktë sipas fjalorit shqip. Unë vetes time ia kam bërë këtë pyetje, por për më tepër kisha një familje që shquhej për mikpritje dhe që më mësoi që në fëmijëri mikpritjen. Me sa duket ty tu desh fjalori i gjuhës shqipe ta mësosh.
    Kjo nuk eshte pergjigje, ketu na tregove anen shqiptare te fenomenit te mikepritjes ballkanike, ose me mire nderkombetare. Sepse edhe ne aboriginet e Australise te gjendesh (besoj) se do te ta hapin kasollen, madje disa te japin dhe gruan ne shenje miqesie.

Por pyetja ishte tjeter, c’fare lloj mikepritjeje prisje ti nga greket.

A ka krahasim më të mirë për mikpritjen, se sa me vendin, shtetin ku jetoj?
    Kete do jesh ne gjendje te ma thuash kur Shqiperia do kthehet ne nje vend qe do prêt emigrante, dhe bile ne nje sasi te madhe sic ndodh me greqine. Deri atehere ke kohe per tu menduar.

Unë nuk fola për evangjelistët apo protestantët apo si të duash ti emërtosh. Fola për të krishterë të vërtetë, duke përfshirë këtu edhe ata ortodoksë që janë me të vërtetë të krishterë, megjithëse nuk i përmenda sepse nuk ishte e nevojshme.
    Nje orthodhoks Peniel eshte nje i krishter i vertete.

Unë nuk e cilësova Greqinë si vendin ideal. Ishte vendi në të cilin kisha mundësinë të emigroja. Dhe për më tepër të gjitha ato që them më sipër, urrejtje, rracizem, dhune e plot ndjenja primitive i pashë këtu dhe i jetoj përditë. Nuk e di pse duhet të shkaktoja gjithë këto ndjenja të këqija tek grekërit kur unë isha në rregull. Pastaj unë nuk kisha lidhje me të gjithë popullin, por me njerëzit që punoja. Dhe megjithëse nuk merrja atë që më takonte për punën që bëja, asnjëherë nuk e shava asnjë dhe askujt nuk i bëra asnjë të keqe.
    Sic e thua dhe ketu, TI duhet te flasesh vetem per veten Peniel, dhe jot e perfaqesosh gjithe shqiptaret apo gjithe emigrantet. I respektuar mendimi yt por eshte vetem per veten tende. Sepse ne shkrimin e meparshem na thoshje se -egziston ne Greqi- pra qe nenkupton se e gjithe Greqia sillet keshtu tek te gjithe emigrantet. Por emigrantet ne Greqi jane rreth 1.000.000 dhe shumica e tyre deshmon se jane te kenaqur nga jetesa ne Greqi (78,1%) sipas MRB ketu http://www.chiosnews.com/cn83173358AM.asp . Ku jetojne keta? Ose me mire ku jeton ti?

Megjithatë nuk kam dëgjuar nga ndonjë grek deri më sot të jetë trajtuar ashtu siç janë trajtuar shqiptarët këtu në Greqi.
    Injoranca nuk eshte argument.

Shiko. Ti mund të pretendosh për një gjë të tillë, po ja pyet këtu në Forum. Sa prej tyre të konsiderojnë ty shqiptar? Ti ke vetëm emrin sepse nga të gjitha postimet që kanë të bëjnë me çështjen shqiptare ti gjihtmonë je kundërshtuesi numur një. Dhe kjo shkelje e ligjit të bëka ty shqiptar?
    Pse, ne qofte se nuk me konsiderojne 10-20 veta atehere nuk jam shqiptar? Vazhdon me llogjiken femijerore. Po rune nje jete midis shqiptareve (qe e vazhdoj akoma) nuk me tha ndonjeri nje gje te kundert. Kjo bent ty dhe ata qe mendojne sit y minoritet. Ne kete ceshtje nuk jam une minoriteti, je ti.

Faleminderit për komlimentin. Dhe shqiptarët ekzistojnë jo vetëm falë këtyre shumave por edhe për shkak të punës së rëndë që ofrojnë për fitim të shtetit grek. Mos më bëj të qesh me zor, se asnjëherë lekët nuk janë derdhur për llogari të emigrantit. Ti je në Athinë dhe të tjerë që janë në Selanik mund të kenë dëgjuar për programe që qeveria greke ka hapur tashmë për emigrantët. Shko një xhiro nga periferia dmth në periferi. Atje shiko se sa ka investuar qeveria greke për emigrantët. Pastaj sa për shumat nuk jam i sigurt sepse nuk punoj në Ministrinë e Ekonomisë dhe nuk më jep ndonjëri mua llogari për këtë gjë, po nuk besoj se kanë qenë shuma 1,000 e 2,000 eurosh sa Europa ti kërkojë llogari Greqisë për këtë çështje.
    Me ceshtjen e emigranteve, sidomos te shqiptareve kam kohe qe merrem, dhe e kam bredhur te gjithe greqine per kete ceshtje, prandaj mos me thua mua per periferine. Do te te bej nje pyetje? A ka emigrante te regjistruar ne Tamia Anerjias? PO. Parat qe marrin, nje pjese e tyre nuk jane perfitime nga Evropa?

Kur ti vjen vërdallë nëpër Forum duke bërë lesh e li forumin me mendimet e tua progreke që i dëgjon vetëm nga nacionalistët grekë, atëherë çfarë mund të mendojë çdo forumist? Që ti je shqiptar? Problemi me Albon është se ai apo të tjerë nuk të kanë vënë fre asnjëherë.
    Si per shembull?

Ky Forum pretendon se mbron dhe rrit vlerat e shqiptarëve dhe është në shërbim të Shqipërisë dhe shqiptarëve, por po provohet e kundërta.
    Net e vertete ti nuk kerkon nje forum shqiptar, ti kerkon nje forum antigrek.

E pse jo? E pse të mos jetë një llogore? Deri tani vetëm grekërit kanë pretendime keqdashëse ndaj Shqipërisë. Pastaj për të gjitha këto që përmend, ti je përfaqësuesi i Greqisë këtu?
    Ja dhe patrioti i mire, ja dhe krishteri i mire.

Pretendime keqdashese? Hydhi nje sy forumit, gjysma e anetareve jane me nje harte ne profil, ku Shqiperia fillon ne Bosnje dhe Mbaron ne Preveze (duke perfshire edhe Korfuzin !!!).

Jo, une nuk jam perfaqesues i Greqise, as i minoritetit grek ne Shqiperi, jam perfaqesues i vetes.

Ti mund ta mbash veten tënde për njeri të thjeshtë dhe jo magjistar, megjithatë ti nuk ke marrë asnjëherë ndëshkim për shkrimet e tua. Të tjerë janë flakur jashtë për gjëra që nuk kanë pasur të bëjnë me gjëra kaq serioze.
    Shkrimet e mia jane pak a shume Brenda rregullave, por ti do te perjashtohem vetem e vetem se jam me origjine greke. Kjo eshte tragjikomike.

Sa për diskutuesit që përmend askush nuk ka arritur të të bindë për të kundërtën, dhe një pjesë janë nga ata që të krehin bishtin.
    Te garantoj se me gjithe ata qe permenda kam biseduar ashper dhe kishim mendime te ndryshme, por ama kam biseduar

Nuk kam pse të jem në krye të një qeverie sepse nuk më intereson dhe për më tepër në qeverisje fatkeqësisht vihen njerëz si puna jote. Pastaj mendjengushtësia nuk ekziston tek unë dhe fatkeqësisht ke ngatërruar person. Nuk ngjajmë në këtë pikë.
    Fatmiresisht nuk je, se per ndryshe sic e the dhe me larte do ishim ne llogore dhe ne tunele. Kjo quhet ekonomi (hyjnore).

Këto shumë të tjera që përmend, po ti le ty ti shpjegosh sepse ti je ai që ke mbushur Forumin me postime me të cilat vazhdimisht kundërshton çdo gjë që ka të bëjë me Shqipërinë.
    Vazhdon te shpifesh, duke hedhur balte.

Dhe për qortimet, ti je i fundit që do të mund të qortosh njerëz.
    Apostulli Pavel thote nje here e dy, une e provova edhe nje here te trete.

Citim Postuar më parë nga Cyclotomic
    E shof qe leksioni i im i Historise rreth GREQISE qe ka qene ne krye te shqiperise duke fillu nga nenkryetari i kuvendit nuk te shkoi mire.
    Ne krye te Shqiperise ka qene vetem NJE dhe nuk ka qene grek.

Po pse ma shpjego ti mua deri ku arrinte Iliria.
    Deri ne Vjose, ne Kohen e Romakeve deri ne Shkumbin (Iliria, jo Iliriku). Madje sic shkruan Kristo Frasheri, ne shek. e XI vija Vlore-Oher ishte dhe jugu i Shqiperise. Me thua mer kelysh nje autor qe thote se Iliria arrinte deri ne Preveze…

Pellazgjia ne do apo nuk do ti arrinte deri poshte, kjo NUK DO TE THOTE SE NE PO PRETENDOJME TERRITORE GREKE ore kelysh servil i Enverit qe e ke dredh tani nga krahu tjeter.
    Po pse Iliret jane pellazg ore kokqyp? Pse te do qejfi ty? Po ti beson se je pasardhes i Atlanteve, qe te kripca trute, more i gjore, ne hollesira do ngelesh?

Un sjam hipokrite, dhe sa per dijeni ne NY kur kam ardh per here te pare kam jetu gati 1 vit e gjys me greke, po un sdo rri te te shpjegoj ty jeten time qe te te mbush mendjen se cdo te thote te jesh shqiptar dhe se cfare ndjenjash kam une per greqine.
    Hipokrit kaluar hipokriti, nga ata qe hedhin gurin e fshehin doren.

Servilat, tradhtaret kane vetem nje vend, dhe ai do i vi mbas vdekjes kur ti gjykoj perendia.
    Cila perendi? Apoloni yt i dashur? Sa flijime i bere qe te kesh nje vend te mire ne Ilize?

Ne Shqiperi jane hapur shkolla Turke, Amerikane, Italiane, pse nuk ka dalur njeri kundra ketyre shkollave ? Bile un po te them qe edhe Serbit po ju tek me ardh me hap ndonje institucion mbas 20 vjetesh nuk do i thone gje, por Grekut do i thone.
    Kjo ndodh pse ju KENI PRETENDIME TERRITORIALE ndaj nesh. Nese nuk e kupton kete ekuacion te thjeshte je idiot se ska mundesi tjeter.
    Cilat pretendime territoriale mer baloz? Thuiaja dhe nje cik vetes se akoma nuk te del ne endrra. Atje ku ka greke do happen dhe shkolla greke. Nuk shikon trarin q eke ne sy, duke kerkuar shqiperi te madhe, apo duke postuar harta me kryeqytet Janinen por te ngacmon qe greket mund te thone per ‘Vorio-Epir’. Kelyshe te poshter, te gjithe nacionalistet ne te gjitha vendet te njejten fytyre keni. Sidomos ektomias sit y.

Ju jeni ata qe e beni historine me zhvarrime dhe me pensione te cilat kane ardh dhe ne shtepine e eterve te mij, por qe per shume aresye ku edhe ato ekonomike qendrojne(shumica e atyre qe perfitojne pensione nga greqia i ka lene shteti shqiptar qellimisht ne harrese dhe jane fshatare shume te varfer) nuk kane pranuar dhe nuk do ta pranonin gjithsesi nje gje te tille. Hajde tani more hipokrit na flit per mosbesim ju qe mundoni me shkeput territore lart e poshte.
    Mos valle deshet zotrote ndonje pension me te madh?

Me flet per krimet e shqiptareve ne vende te tjera dhe per ato ndaj Kosovareve, por harron te permendesh bujarine dhe vlerat e verteta. Kosovaret ndejten neper shpirat tona, nuk lejojme nje 5% kriminelash te na vej emrin kombit. Krimi nuk identifikohet me kombin por me individin qe e ben dhe anasjelltas me fenomenin e keq qe eshte kudo njesoj. NDERSA PO E PERSERIS SE QENKE I TRASHE, KRIMI JUAJ ESHTE KRIM INSTITUCIONAL, ME APROVIM NGA SHTETI DHE QARQET E ERRTA TE KISHES.
    Ja zhapiku! Sigurisht, 5% e shqiptareve qe jane kriminele nuk lejohet te njollosi bujarine por kur vjen ceshtja per grekun krimi eshte institucional. Nuk e shikon mer neperke qe po krijon kushte ad hoc per greqine vetem e vetm per te hedhur helmin tend hipokrit?

Historia, nuk eshte prone e Greqise. Ti ashtu flet, e me njerez te tille, qe jane ne gjendje dehje gjith jeten nuk ka debat, por ose grusht ose plumba ose zjarre, sic keni bere gjithmone xhanem, nuk eshte gje e re.
    Te flasesh ti per histori eshte ironike. Ti akoma kerkon e-mail te M. Lambercit…

Dikush me shkruajti ne Mesazh Privat se vetem un ja mblidhkam Tannhauserit.
    Keshtu te duket vetja e? Sikur ja mbledh Tannhauser-it? Kjo eshte ana komike jote?

Une mer ektomia nuk kam pare nga ty ndonje burim te pasur historic, vec thashetheme dhe endrra te parelaizuar (endrra te natave verore).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2003
    Postime
    424
    Citim Postuar më parë nga D@mian
    Nuk ka nevoje per pasthirrma mallenjyese patriotike.
    Epo mirë hajde bëjmë llogje me Tan Kishotin këtu në forum atëhere.

Citim Postuar më parë nga D@mian
    Nqs ndonjera nga partite e medha shqiptare deshiron te fitoje zgjedhjet ne Himare ka nje menyre sh. te thjeshte, mjafton te shpalle ne program se tokat e himarioteve do t'u shperndahen ashtu sic i kane pasur gjysherit e stergjysherit e tyre, kaq! Fakti eshte se asnjera nuk e ben kete gje sepse te dyja jane te perlyera me mafian qe po vjedh tokat e Bregut ne mes te dites me diell me nje mije e nje marifete. Lotet e krokodilit patriot jane te lira (nuk po e them per ty, por per ata).
    Sa per dijeni, parulla e PBDNJ zgjedhjet e kaluara nuk ka qene "Rrofte Greqia" por "Te kthehen pronat".
    Po në cilin program PD-ja do shpall se do kthehen pronat? Kur ajo nuk merr fare pjesë në zgjdhje por e lë zonë të lirë për PBDNJ-në?
    E drejta vonon, por nuk harron!

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Sikur ne realitet te ishim 10% patriote nga patriotizmi qe na karakterizon ne internet, realiteti ne Shqiperi do ishte krejt ndryshe.

Ketu shikon cjerrje e bertitje, sharje e fyerje por ne realitet situata ne Himare e gjetke qendron e njejte.
    Himariotet vazhdojne te marrin pensionet nga Greqia, shkollat greke vazhdojne te hapen dhe parrullat pro-greke dhe shpeshehere anti-shqiptare vazhdojne te mbushin muret apo rruget ne territorin e Rep. se Shqiperise, nga ana tjeter " lufta e ashper" (midis nacionalisteve dhe ulatranacionalisteve shqiptare nga njera ana dhe nje minoritari te etnise greke nga ana tjeter) vazhdon me intesitet te plote.

Pra kemi 2 realitete te ndryshme: ate te botes virtuale dhe te botes reale. Ketu ne internet jemi ne rruge te mbare kurse ne realitet mafiozet e Tiranes ndoshta vazhdojne te grabitin tokat e Himarioteve, Bollano ndoshta vazhdon te kete kontakt te vazhdueshem me padronet e tij ne Greqi dhe politikanet shqiptare ne Tirane vazhdojne te shikojne ndonje version te mundeshem per te mbushur xhepat pa iu bere fare vone se cfare ndodh me Shqiperine dhe shqiptarizmen.

Jemi ne "rruge te mbare", ne zgjodhem boten virtyale kurse greket, politikanet tane, mafiozet e Tiranes,Bollano dhe Himarjotet kane zgjedhur boten reale, Rendesi ka qe ne nuk nderhyjme tek bota e tyre ata e as ata tek bota (interneti) jone.
    Jemi ne rruge te mbare.............
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga tani_26 : 28-09-2006 më 09:29
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,113
    Kjo eshte shkolla e fameshme, e stolisur me flamuj greke dhe bizantine.

Larguar.
    Anëtarësuar
    02-11-2005
    Vendndodhja
    në Blog
    Postime
    1,121
    Jo, Himarjotet nuk kane asnje te drejte te hedhin parulla antishqiptare, apo te shprehen se Himara eshte greqi. Himara eshte Shqiperi, por himarjotet (jo leberit e ardhur) jane pjese e minoritetit grek.

Sheti grek ka per detyre te pajisi me letra (karten e minoritarit) c'do pjestar te minoritetit. Dhe kjo behet perkatesisht me LETRA zyrtare, si psh certifikate nga Shqiperia ku mbi te shkruhet KOMBESIA. Ne qofte se midis minoritareve ka dhe nje shumice shqiptaresh qe kane bere letra fallco (si mijera raste) atehere nga pret ti ta dije shteti grek?

Kurse per krahinen e Himares shteti grek e ka konsideruar gjithmone si pjese te minoritetit, prandaj dhe i ka pajisur.

Qeveria greke kerkon statusin e meparshem, ate te Zogut, ku tre fshatrat (Himare, Dhermi, Palase) konsideroheshin pjese e minoritetit. Dhe ne kete menyre te gezojne te drejtat e minoritetit. Asgje me teper.

Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,113
    Citim Postuar më parë nga Tannhauser
    Qeveria greke kerkon statusin e meparshem, ate te Zogut, ku tre fshatrat (Himare, Dhermi, Palase) konsideroheshin pjese e minoritetit. Dhe ne kete menyre te gezojne te drejtat e minoritetit. Asgje me teper.
    Nuk e di nese ne kohen e Zogut keta banore e gezonin kombesine greke, nuk kam informacion per kete gje, por eshte fakt se keto fshatra flasin greqisht.

PO E RIPERMEND , QEVERIA GREKE ME VETEDIJE TE PLOTE KA TRAJTUAR ME TE NJEJTIN STATUS EDHE BANORET E 4 FSHATRAVE TE TJERE QE JANE SHQIPTARE.
    Pra, une kam te drejte qe theksoj se Qeveria Greke tregon nje kujdes te tepruar ndaj Himares ne teresi.

Nga ana tjeter ia vlen te theksoj se minoriteti grek ne Shqiperi duhet te gezoje te gjitha te drejtat e tij dhe mund te them se nuk e shikoj si nje problem per Shqiperine por do thoja te kunderten ky minoritet ka dhene kontributin e tij bashke me shqiptaret ne Shqiperi pra jashte zones minoritare.
    Ajo qe eshte rendesishme eshte qe me kete minoritet nuk duhet te abuzohet dhe te perdoret per qellime te tjera.

Problemi eshte se nuk mund te pretendohet se Himara si krahine eshte minoritare vetem e vetem se 3 fshatera jane si nje ishull ne hapesire shqiptare.
    Me te njejte llogjike duhet te konsiderohet edhe Narta si greke pasi edhe nartiotet jane greqishtfoles.
    Besoj se me kuptove ku dua te dal.
    Ndryshuar për herë të fundit nga tani_26 : 28-09-2006 më 10:04

Larguar.
    Anëtarësuar
    02-11-2005
    Vendndodhja
    në Blog
    Postime
    1,121
    Citim Postuar më parë nga tani 26
    Nuk e di nese ne kohen e Zogut keta banore e gezonin kombesine greke, nuk kam informacion per kete gje, por eshte fakt se keto fshatra flasin greqisht.
    Kete ta thote edhe gazetari ne fillim te temes:

Te pranishëm në rihapjen e shkollës pas 60 vitesh përfaqësues të lartë të shtetit shqiptarë dhe atij grek
    Ne fakt nuk e thote direkt, po c'fare kuptimi kishte shkolle greke ne Himare para 60 vjeteve, ne mos per minoritetin?

Po ne qofte se nuk eshte minoritet atehere pse dikur ishte dhe pse ka himarjote qe e konsiderojne veten greke. Te gjithe ata jane te blere, apo shoviniste? Nuk eshte kjo pergjigje.

Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,113
    Lexoni pak kete faqe interneti per Himaren.

http://www.himara.eu/index-al.html

Me ben pershtypje qe tek "Historia e Himares" e cila paraqitet si greke, ne fund shkruhet se u botua nga Bashkia e Himares!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anëtarësuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    Citim Postuar më parë nga tani_26
    Lexoni pak kete faqe interneti per Himaren.

http://www.himara.eu/index-al.html

Me ben pershtypje qe tek "Historia e Himares" e cila paraqitet si greke, ne fund shkruhet se u botua nga Bashkia e Himares!
    Kto jane shumica te shkeputura nga nje faqe greke e himares ne http://www.ximara.tk/.
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Minoriteti grek në Himarë falënderon kryeministrin Berisha
    Nga lushnjar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 11:56
  2. Nikolas Geixh, vizita në Himarë dhe fshatrat minoritare
    Nga forum126 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 22:36
  3. Kristo Frashëri: Dilema për Himarën
    Nga Qafir Arnaut në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  4. Historia e Himarës Shqiptare
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 22-12-2004, 19:54
  5. Himare: Votimet perfundojne, arrestimet fillojne
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 25-11-2003, 03:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •