Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    ▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Sigurisht qe dua te di cdo gje. Nuk po them qe e kam mendjen gjate gjithe kohes aty apo qe e mbaj cel gjate gjithe kohes ne vesh. Po kujtohet robi ndonjehere edhe thote me vete "cdo jete duke bere tani". Nuk po flas per rastet ekstreme e "te ngjiturve" por pak interesim e do njeriu. Pastaj nuk ju behet qefi kur ju marrin ne cel dhe behen merak per ju?

p.s. Moderatoret e nenforumit po me habisin cdo dite e me shume. Ju vjen raporti ne darke vajza? Sa me fat...
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Ngjitėset evropiane...

Citim Postuar mė parė nga EXODUS
    ai/ajo qe ta dredh, mbaje 'lidhur' sa te duash; po e pati profesion ate muhabet, hidhu perpjete...!
    Keto pastaj jane furēa...(made in bangladesh)
    E hapa kėtė temė se pavarėsisht nga fakti se jam i sinqertė kam pėrshtypjen se e dashura ime aktuale ėshtė e obsesionuar nga lėvizjet e mia, qofshin ato edhe tė pafajshme...nuk di si t'ia shpjegojė tamam furēat e panevojshme tė Bangladeshit....

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Macho
    p.s. Moderatoret e nenforumit po me habisin cdo dite e me shume. Ju vjen raporti ne darke vajza? Sa me fat...
    Me mire te na vije raporti ne forme spontane sesa te bejme figuren e posesives duke i kerkuar llogari cdo ore se ku ishte/ca po bente/me ke ishte...jo per gje por keshtu jep pershtypje te gabuara si psh."oh,kete e paskam ne dore,s'qenka ne gjendje te gjeje dike tjeter po e lashe une"

Citim Postuar mė parė nga laguna blu
    ...nuk di si t'ia shpjegojė tamam furēat e panevojshme tė Bangladeshit....
    Nese raporti ka arritur ne nje pike te tille mosbesimi atehere ti duhet te besh cdogje qe ajo te kerkon te ristabilizosh besimin e saje ne ty; te kerkon te te lidhe spango ne kembe per te te pasur nen kontroll?Lidhe!Te kerkon te te vere chip lokalizimi nen lekure?Vere nese s'ke gje per te fshehur.Te kerkon llogari cdo ore?Jepi llogari!S'te beson kur i thua qe po shkon diku?Merre me vete!Me vone do e kuptoje gradualisht ajo qe s'ka baza mos-besimi i saje dhe do te te ler me te lire.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    E dija se ishe plakur me ate lidhje, sma mori mendja te ishte akoma fillimi. Pastaj tema ishte ne jemi te interesuar gjate gjithe kohes per partnerin/en, jo ne jemi te zotet te gjejme tjeter apo si te bejme partnerin/en te cmendet pas nesh. Po s'te rri ne vend pa me cituar. Do aplikoj per mod ktu se ju te kripni ne fshirje postimesh po ju ngacmove "ndjenjat"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Macho : 25-09-2006 mė 06:42
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Tani deshira eshte qe te jesh sa me afer dhe te dish ne c'do moment se c'fare po ben partneri/ja kur nuk esht me ty,por kjo mund te shkaktoje edhe mosmarreveshje dhe xhelozira kshu qe une per vete nuk do e preferoja kete Ngulfatjen.

Just A Dream Maska e Stejsi
    Anėtarėsuar
    02-10-2006
    Vendndodhja
    Sa Me Larg Aq Me Mire
    Postime
    50
    Ai qe thot qe nuk do te di cdo moment se ku esht dhe ca beri sberi i/e dashuri/a
    genjen.Te gjith duam ta kemi kontrollin ndaj te tjerve dhe sidomos kur behet fjale per partnerin te cilit shum here ja zem frymen
    !!
    *There Is Always Some Madness In Love. But There Is Also Always Some Reason In Madness*

TiRoNce Ose Herga Maska e Michelle
    Anėtarėsuar
    29-08-2006
    Vendndodhja
    Endless Sorrow
    Postime
    165
    Edhe une si shumica kam ncik qef te bej pyetje po permbahem shume LoL
    tani po flas seriozisht se e mendoj si per veten time megjithate ka dhe ca momente qe nuk permbahem dot dhe e teproj po jo pa shkak
    por shumicen e kohes nuk ia mar frymen
    me respekt Michelle
    Nuk duhet vetem te vdesesh fizikisht qe te jesh "pa jete"...

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga Michelle
    Edhe une si shumica kam ncik qef te bej pyetje po permbahem shume LoL
    tani po flas seriozisht se e mendoj si per veten time megjithate ka dhe ca momente qe nuk permbahem dot dhe e teproj po jo pa shkak
    por shumicen e kohes nuk ia mar frymen
    me respekt Michelle
    hahahaah merja mo frymen se po sja more ta mori
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Vertet disa here dua te di por zakonisht mi thot vet.Une personalisht nuk e kam pyetur kurre as nuk kam dhene shkak te pyes.Sepse cdo njeri disa here ka deshire qe te rri edhe pak vetem ose me shoqerine e tij/ose te sajen keshtu qe eshte nje kembengulje qe nuk arrine gje thjesht humb te drejten tende.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga laguna blu
    A jeni ngulfatės ndaj partnerit Tuaj? A doni tė dini nė ē' do moment se ēfarė po bėn ose ku ndodhet? A keni dėshirė tė kaloni ē'do minutė tė lirė afėr tij/saj?
    Po ai/ajo ndaj Jush si ėshtė?

Forca, hapni thesin...!

jo ne cdo moment pasi acarohet njeriu ta merresh cdo 5 minuta, ku i dihet, mbase eshte ne banjo dhe te jep nje pergjigje te pa kenaqshme lol

dua te di ku eshte kur e marr ne tele, por sdua te shpenzoj cdo minute me te pasi kam gjera te tjera te rrendesishme per te bere
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Relaksimi, masazhet sensuale pėr tė pėrkėdhelur partnerin
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-04-2009, 01:42
  2. Thuaji JO Shën Valentinit
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 16-02-2007, 01:18
  3. Do ja falnit partnerit tradhtinė?
    Nga fjollita nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 15-10-2006, 06:50
  4. Nese e gjeni a do ta lexonit ditarin privat te partnerit tuaj ?
    Nga Blurose nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 07-12-2005, 06:58
  5. Profesioni i partnerit
    Nga Klevis2000 nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 04-12-2005, 06:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •