Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556

Ne emer te bukurise!

Kur kam qene e vogel kam patur probleme me qerpiket pasi me piqnin syzet e diellit dhe me bezdisnin. Gjithashtu, kisha idene se qerpiket maja-maja nuk ishin te bukura, keshtu qeeeee... mora gersheret dhe i preva

Nuk me piqnin me me syzet dhe i kisha te prera drejt. Keshtu, mendoja, ishin me te bukura.

Cfare gjerash (qesharake, te cmendura, pothuaj ofenduese, apo budallalleqe, etj. etj.) keni bere ne emer te bukurise?
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    lol, kur isha e vogel, me pelqente shume te kisha floket kacurela, nejse vura ca bikutina, dhe kur po mundohesha te hiqja nje bikutine, nuk e hiqja dote, me ishte bere tamem si te kishe chumchakize ne floke, nejse mora kersheren dhe preva flokun nje cike, dhe pastaj fillova te qaja :P
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    LoL, Ana18... qaramane!

Nejse... tjetra gje qe kam bere eshte... kisha prere floket shume te shkurtra, dhe kur zgjohesha ne mengjes, me rrinin floket mbrapa perpjete. Une (femije isha) merrja uje, e krihja flokun poshte, po ku uleshe floku. Qaja nga inati se s'e duroja dot. Me ne fund, merrja gersheret dhe e preja. Mu rrit floku anash, po ne maje te kokes qendronte i shkurter
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    hej cfare koicidence ana18 dhe ekzistuesja ju me siguri doni te dini kur une isha i vogel me thonin gjithmone koke laker se i kisha floket bjond edhe ato motrat e mija nga inati ma zhgaravisnin fytyren me stijolaps kur une flija dihet nga inati

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    37
    Kur une isha e vogel me pengonin buzet e mia te trasha, dhe gjithmon i kafshoja duke u munduar ti fsheh,mendoja se patjeter duhet ti kam buzet e holla.
    Unė dua mė shumė se
    Sa mundem e e di qė
    Mundem mė shumė se qė dua.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Kur isha e vogel doja te hiqja vetullat e se dija se si keshtu morra briskun dhe e cova tek vetullat.. kur me iken gjysme vetulles.. me ka dhen mamaja ca te mira ate dite.. Mbeta me gjysem vetulle qe thua ti Ekzekutuese gati nje muaj..
    Be yourself and you will always be in fashion.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Cfare gjerash (qesharake, te cmendura, pothuaj ofenduese, apo budallalleqe, etj. etj.) keni bere ne emer te bukurise?
    Ndersa une, kur isha e vogel, i kisha fiksim balluket. Per vete nuk kisha, por me pelqenin ato te aktoreve qe shikoja ne televizor.

So, nje dite, vendosa ta prisja pak flokun ne vend qe te kisha balluke. Well, rezultati s'ishte i bukur. lol Meqense sme pelqyen, i preva akoma me shkurt dhe e bera veten te bukur fare. lool.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    hahahahah na shkrite ju lol

une per vete skam pasur ndonje histori ne emer te bukurise lol .. se jo per gje sma mbante .. nuk beja gabime te tilla ;P

por gjithmone e kam pas fiksim ti prisja floket vllait ( me i vogel se une dhe e sillja muhabetin si te me donte qefi mua ) ... so me nje fjale gjithmone e praktikoja doren me floket e atij ... sidomos me modelet e fundit qe dilnin lol .... dhe e nisja per te dale ne modelin qe deshironim .. dhe perfundoja .... ne grusht e siper ... se kuptohet dora shkonte shume ndonjehere dhe bente ndonje grope apo .... e dini vete ju .. lol

Pink
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    oh se harrova, edhe kukllave ja prisja flokun, i beja moderne fare lool

booo Ekzekutuesja, na fute ne mendime te femiris...

Dicka tjeter qe beja, e kisha fiksim Parashqevi Simakun dhe cdo here qe e shikoja ne televizor, hipja mbi kolltuqe dhe filloja te kendoja duke e imituar....

"prap une ty tu luta qe mua te me thuash.....lalala"

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Keto modelet qe ju te gjithe paskeni praktikuar, ndryshe jane quajtur ..."Keē Martaneshi" dhe " Dhi Priske" .
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kriteret e bukurise!
    Nga Mina nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 12:51
  2. Vargje nga mėrgimtari Xh.Ferizi
    Nga angert nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 754
    Postimi i Fundit: 06-04-2010, 03:08
  3. Konkurset e Bukurise!!!
    Nga shkodrane82 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 09-01-2007, 08:21
  4. Rendesia e bukurise
    Nga La_Lune nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 92
    Postimi i Fundit: 24-03-2004, 02:16
  5. Historia e bukurise
    Nga Mina nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-06-2003, 10:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •