Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 83
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga biloba Lexo Postimin
    mund te me thoni (meshkujt do mund te me japin nje pergjigje me te sakte, ndoshta) se si ndihet nje mashkull, kur ka deshire te beje dashuri dhe e dashura nuk pranon ne ate moment?
    mua nuk me ka ndodhur deri tani,por po te me ndodhte, direkt do ikja te kerkoja nje tjeter padiskutim,nje qe ti pelqente.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    mund te me thoni (meshkujt do mund te me japin nje pergjigje me te sakte, ndoshta) se si ndihet nje mashkull, kur ka deshire te beje dashuri dhe e dashura nuk pranon ne ate moment?

e para nese kam nje lidhje serjoze me te dashuren,
    sdo e kundershtoja ne ato momente kur ajo ska deshire te baj dashuri.

PS: duron robi 1 dit ja nje jav qameti
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Mundesia refuzimit nuk ekziston fare se po nuk e beri me deshire do e bej me dhune goca
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar mė parė nga AnGeL_DeViL Lexo Postimin
    Mundesia refuzimit nuk ekziston fare se po nuk e beri me deshire do e bej me dhune goca
    po mos ia fut kot more djale se nje shqelm te pika e dobet dhe merdhife ti themi ne elbasanllinjte....si mund te egzistoje detyrimi edhe sot?......njeriu merr vesh me fjale me psheretima,renkime...etj.....hahahahaha
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

i ē'regjistruar...
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    736
    ndihet i mbushur.
    - me nevoje per tu zbrazur diku....zakonisht perfundon ne wc.

Gjithcka e mire ka Fund!! Maska e Warning
    Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Une e kam thene dhe e them gjithe jeten,
    seksi pa dashuri eshte keqperdorim i natyres dhe ne te gjitha aspektet paguhet shtrenjte nga te dy palet.

Jo vetem mes mashkulit dhe femres, ASGJE ne jeten e individit nuk ka kurrefare vlere as rendesi pa DASHURI.

Une e quaj te kote secilin moment qe te jetes qe e kam kaluar pa ndjenjen e dashurise. Fale fatit, jane kompensuar me shpresen per Dashuri te Vertete dhe se "te jetosh qe te dashurosh" megjithate i jep jetes nje kuptim.

Ndjej per ata qe nuk e kane shijiuar Dashurine e Vertete se paku nje here ne jete.
    Por ndjej edhe me ata qe e kane shijuar dhe tani u shkon jeta ne kerkim te perhershem te magjise se saj.
    Pajtohem!!

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Mund te them qe eshte nje gje normale nqf se kete femren kam shume pak kohe qe e kam njohur. Mbase sdo, mbase ska besim, mbase si pelqej ...varet nga situata ashtu dhe mendoj...

Ndersa ne rast tjeter mendoj : Shpirt ka dhe kjo, vari lesht! Fli skerdo sonte fli...perpelitem dhe nja 10-15 min dhe ja zgjas duret prap. Nqf se thote ene iher bej sikur merzitem shume...dhe pas 5 minutash skerdi ndihet i perkedhelur.

Pershkrim i qarte per ata qe dine te kuptojne !

Skerdi = Organ gjenital

Apo jo tuke?
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e Solomoni
    Anėtarėsuar
    18-10-2008
    Postime
    134
    Te shpresoje per diten tjeter

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga Hieronymus Lexo Postimin
    une deri tani nuk e di qe nje mashkull deri me sot ti kete thene jo nje femre edhe me gjunjet e keputura te kete qene.

e ke gabim. kam pasur 2 raste me femra qe i refuzova. Ne rastin e pare ishim ne hotel dhe isha pak i shqetesuar per nje rast qe e nigjova na shqiperia, kshuqe nuk bera asgje ate nate.

Rasti 2, isha tek shtepia e nje vajze ( 30 vjece) kurse une 19, ajo ishte e ndame nga burri dhe kishte nje femije 8 vjec qe po flinte ne dhomen e gjumit. Ne ishim duke pire birre dhe ora ishte 1 e nates. tashi ajo kerkonte me kembgulje qe te shkonim per te kryer marrdhenje, un nuk kisha ndjenja per te, nuk me cohej fare.
    dhe i thashe qe dua te shkoj ne shtepi, dhe qe atehere nuk kam shkuar me atje dhe i thashe qe dua te martohem.

Ben vaki qe te rrefuzojne dhe te u rrefuzosh. Nuk eshte ndonje gje e papritur.

Cdo njeri ka arsye dhe probleme nga me te ndryshmet.

Me!
    Anėtarėsuar
    18-08-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    297
    Kthehet mbrapsh, tek metoda e vjeter
    My Code is Honer & Pride!

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cilat janė vetitė qė vlerėsoni tek njė mashkull apo femėr?
    Nga Poetesha nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Arti i joshjes.
    Nga shigjeta nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:35
  3. Virgjėria tek femrat
    Nga klandestini nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Ėshtė e vėshtirė tė jesh mashkull
    Nga Kryeplaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •