Mundesia refuzimit nuk ekziston fare se po nuk e beri me deshire do e bej me dhune goca![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Mund te them qe eshte nje gje normale nqf se kete femren kam shume pak kohe qe e kam njohur. Mbase sdo, mbase ska besim, mbase si pelqej ...varet nga situata ashtu dhe mendoj...
Ndersa ne rast tjeter mendoj : Shpirt ka dhe kjo, vari lesht! Fli skerdo sonte fli...perpelitem dhe nja 10-15 min dhe ja zgjas duret prap. Nqf se thote ene iher bej sikur merzitem shume...dhe pas 5 minutash skerdi ndihet i perkedhelur.
Pershkrim i qarte per ata qe dine te kuptojne !
Skerdi = Organ gjenital
Apo jo tuke?
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
e ke gabim. kam pasur 2 raste me femra qe i refuzova. Ne rastin e pare ishim ne hotel dhe isha pak i shqetesuar per nje rast qe e nigjova na shqiperia, kshuqe nuk bera asgje ate nate.
Rasti 2, isha tek shtepia e nje vajze ( 30 vjece) kurse une 19, ajo ishte e ndame nga burri dhe kishte nje femije 8 vjec qe po flinte ne dhomen e gjumit. Ne ishim duke pire birre dhe ora ishte 1 e nates. tashi ajo kerkonte me kembgulje qe te shkonim per te kryer marrdhenje, un nuk kisha ndjenja per te, nuk me cohej fare.
dhe i thashe qe dua te shkoj ne shtepi, dhe qe atehere nuk kam shkuar me atje dhe i thashe qe dua te martohem.
Ben vaki qe te rrefuzojne dhe te u rrefuzosh. Nuk eshte ndonje gje e papritur.
Cdo njeri ka arsye dhe probleme nga me te ndryshmet.
Kthehet mbrapsh, tek metoda e vjeter![]()
My Code is Honer & Pride!
Krijoni Kontakt