Tani une nuk jam e qarte me ket temen ketu, refuzimi ka te bej me heren e pare fare apo refuzim rasti , qe mund te vije spontanisht ne nje lidhje dashurie ?Postuar mė parė nga Baptist
Tani une nuk jam e qarte me ket temen ketu, refuzimi ka te bej me heren e pare fare apo refuzim rasti , qe mund te vije spontanisht ne nje lidhje dashurie ?Postuar mė parė nga Baptist
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ke te drejte, se pyetja origjinale ishte thurur keshtu:
Rrethane se ciles nuk iu kemi permbajtur sa duhet gjate zhvillimit te temes.Postuar mė parė nga biloba
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
C`te duhet ajo e dashur nese nuk don te bej dashuri kur ty don , tregohet se nuk te don me te veretet po te doje ti kishte plotsu deshirat ne cdo castPostuar mė parė nga biloba
Kjo pyetje eshte per tu diskutuar me nje psikolog sepse kjo pyetje nuk e ka nje pergjigjeje adekuate dhe te sakte.Postuar mė parė nga biloba
Varet se qfar lidhje eshte? Sa kohe ka lidhja? Momenti kur ai kerkon, gjendja neper te cilen po kalon femra. Marrdheniet paraprake. Dhe shum gjera te tjera.
Por ne pergjithesi nje mashkull nuk ndjehet mire nese refuzohet nga e dashura ne momentin qe atij i eshte shfaqur deshira per seks.
Barca
Per mua kjo do kishte kete pergjigje. Ashtu sic ndjehet nje femer kur don te beje seks dhe ka prane nje mashkull qe seshte ne grade ta beje ate.
Eshte e njejta gje apo jo?
Me jep i rast te vetem kur ndodh kjo, vallahi ate qe refuzon i femer sado e cpifur te jete ajo(per mua vete ska te cpifura) mund ta quash shume gjera, idiot, debil, pederast, impotent, Baptist etj etj vetem mashkull jo. Sa per temem se di, sme ka ndodhur ndonjeher tme refuzojne, d.m.t kshu me te qeshur thone jo ato dhe bejne sikur qajne e sduan po kto jane thjesht naze sipas meje.
Nuk eshte e vertete aspak qe kur e dashura nuk do te kryeje marredhenie me ty ne nje moment te caktuar nuk te do.Pse cfare eshte femra te plotesoje deshirat ty sa here do ti?ju djemte gjithmone i merrni gjerat personale.Po te te refuzoje nuk te do.Cfare jane ndjenjat rubinet cezme qe te japi uje sa here te vjen ty per te pire ?Edhe femrat kane momentet e tyre.Mund te jene pa qejf per arsye nga me te ndryshmet ,qe mund te mos kene te bejne fare me mashkullin.
.
Pse kur mashkulli e ben me dhune (dmth. pa deshiren e
saj)quhet perdhunim dhe anasjelltash jo?????????????????????????
Me qef osht kjo pune !!! NQs do ok...po Sdeshi ska gjo...sot sdo ajo neser une... :P
Masnej duhet te kete me termen nai problem serioz qe sdo...! Dhe per mu mo mire ti rri afer per te qene mbeshtetje per problemin e saj se ta forcoj te beje nje gje qe ajo per momentin nuk do![]()
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
ne te njejten menyre sic ndihet nje femer...ndihen te refuzuar
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt