Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 83
    FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    te them te drejten, un nuk kam shume tolerance per kete. Nqs ajo nuk do nje here, dy here, i jep duret. Sepse dicka nuk shkon, dhe per mua kjo eshte e rendesishme sa dhe lidhja vete. Ose do i thoja qe do gjej nai tjeter po nuk desh ajo . shkurt dhe sakte
    NeverAgainVolunteerYourself

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Citim Postuar mė parė nga biloba
    mund te me thoni (meshkujt do mund te me japin nje pergjigje me te sakte, ndoshta) se si ndihet nje mashkull, kur ka deshire te beje dashuri dhe e dashura nuk pranon ne ate moment?

si ska deshire??

pse me deshire eshte ktu?? kur shko ne hotel ska me deshira, e vetmja deshire eshte krevati.... mos te kishte ardh ne hotel sikur mos te donte..!!

do te doje se ska nga tja mbaje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Varet nga femra ose nga psikollogjia e momentit edhe momenti.Por te jesh me nje djal ne nje dhome sigurisht qe ose asaj ose atij nje dicka do ti shkoji ne mendje qe ku do arrine.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    mund te me thoni (meshkujt do mund te me japin nje pergjigje me te sakte, ndoshta) se si ndihet nje mashkull, kur ka deshire te beje dashuri dhe e dashura nuk pranon ne ate moment?
    isha ne double dating, ska shume kohe, takimi i pare une dhe nje shoku im, dhe d dy femrat qe ishin shoqe midis tyre.

e di si na thane femrat nga ana tjeter e tavolines? "hmm we are now dating loosers, but thanks for the drinks"

si ndihet nje mashkull? hmmm ai shoku im akoma akoma ne pune,shtepi,etj. akoma eshte i goditur ne tru nga pergjigja e femrave.

ja si ndihet nje mashkull

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    E kam pershtypjen se ju dy nuk e merrkeni vesh mire anglishten. Se me ate vokabularin tim, ato shqip paskan thene:
    drec o pune paskemi dale ne takim me qyqana, por ska gje, te pakten fituam nga nje pije

Se ato qysh ne start ju paskan lexuar se me juve nuk ju del nata. Mos me thuaj se ju dy paskeni porositur lengje frutash te lutem, se do shkyhem se qeshuri!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    E kam pershtypjen se ju dy nuk e merrkeni vesh mire anglishten. Se me ate vokabularin tim, ato shqip paskan thene:
    drec o pune paskemi dale ne takim me qyqana, por ska gje, te pakten fituam nga nje pije

Se ato qysh ne start ju paskan lexuar se me juve nuk ju del nata. Mos me thuaj se ju dy paskeni porositur lengje frutash te lutem, se do shkyhem se qeshuri!
    aha! une morra long island ice tea,shoku im dhe ato morren martini. perkthimi eshte i sakte, keshtu menduan ato.

mba mend se femrat krijojne "first impression" pa thene llafin e pare. sic duket a une a shoku im duhet te kemi krijuar kete pershtypje

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690

undone

Citim Postuar mė parė nga Alket123
    aha! une morra long island ice tea,shoku im dhe ato morren martini. perkthimi eshte i sakte, keshtu menduan ato.
    mba mend se femrat krijojne "first impression" pa thene llafin e pare. sic duket a une a shoku im duhet te kemi krijuar kete pershtypje
    E kane ne gjen!
    Femrat ende merren me magji dhe besojne ne truqe e shenja. Keshtu "ne pleqeri te gjitha perfundojne Shtriga" [nuk eshte thenie e imja!]. Pergjithsisht jan bestyte dhe shohin "shenja" gjithkah.
    Vet fakti qe ti ke marre nje pije, jo vetem freskuese, po edhe qetesuese, tregon se ajo ka pare nje "ogur te zi" per vete ate nate. Pra nje shenje mospremtuese per te.
    Mendimi i pare i saj ka qene. "Qyqja une, ky trapi do pije gjithe naten ice tea dhe ne fund do me dergoje ne shtepi si thesin pa me bere asgje!"
    dhe "Mjera une cdo t'u them shoqeve pastaj?".
    Sepse ne ne ate fshatin e madh ne "perendim" femrat si meshkujt i bejne keto gjera per tu treguar shokeve dhe shoqeve dhe jo per tu argetuar veten me nje partnere i cili do te mund ti behej shok i jetes. Shoqeri e tmerrshme per mendimin tim.
    Ice tea jote i ka thene kete:"Zemer nuk jam i interesuar!"

kurse ai miku yt ka bere nje gabim disafish me te madh duke marre Martini per vete. Me kete ka thene:"Mos u lodh ti zemer se une jam gay, ja ku kam mikun!"
    Se Martini eshe pije femrash dhe te dy eshte dashur ta nderroni porosine menjehere sapo keni degjuar se ato porositen per vete pije alkoolike duke porositur dhe ju por kurresesi Maritini djalli e marrte. Nje strait vodca do ta rregullonte atmosferen brenda pak casteve pasi ta kesh pire gllenken e pare te ice tea,
    dhe ajo do te mendonte:"jo ore e paskam pasur gabim, i cuditshem por e paska seriozisht" = shenje e mire!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    heheheh aty mos flisni se ndihesh fak tap te vin ta kapesh me zor po te vin keq pP
    autokontroll ose me mir beni sikur sdo tja dini :P beheni me nerva edhe ajo nga inati do bej dicka Pp mua kshu me ecen si di juve e kam fjalen me gf etc se beqar jemi ;PPp
    Partizoni

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Lutet ta pranoje heren tjater. I mban shpresat lart e me lart ..

Edhe ju meshkujt , mos u merzisni po ju refuzuan .. nuk u permbys bota per ate nate/here . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    He, he, mashkujt e shtine ne pune ate instiktin e gjahtarit ne keto gjera, dhe po u hiku preja qe paten ne duar nje here, kane frike se me nuk do ta zene kurre. Sado iracionale tu duket njerezve kjo, as mashkulli me racional si shpeton kesaj ndienie "te humbjes se rastit ideal te gjuajtjes" dhe frikes se nuk do ti vije me.
    Por kjo gje jam i bindur qe nuk ndodhe me mashkujt qe dashurojne "subjektin" perkundrazi ky lloj e shtyen kete gje nganjehere pothuaj pambarim per kuptimin e femres, ose thjeshte te jep kohe. Ky eshte mendimi im por nuk do te thote se eshte i licencuar.
    Aeneas Dardanus

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cilat janė vetitė qė vlerėsoni tek njė mashkull apo femėr?
    Nga Poetesha nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Arti i joshjes.
    Nga shigjeta nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:35
  3. Virgjėria tek femrat
    Nga klandestini nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Ėshtė e vėshtirė tė jesh mashkull
    Nga Kryeplaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •