Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    i/e regjistruar Maska e Beqari002
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Postime
    500

"Historia e njeres nga ato"-Dy vitet e mia ne semafor.

BERAT/ Nafije Prendi u riatdhesua dje. Policia kap tutorin

Riatdhesohet prostituta: Dy vitet e mia nė semafor

Zylyftar Plaku

BERAT

Pas dy vjetėve prostitutė rrugėve tė Milanos, dje nėna e katėr fėmijėve ėshtė kthyer nė shtėpinė e burrit tė saj nė fshatin Dushnik tė Beratit.

Pėrmes njė ankthi dhe dhimbjeje tė pafund, 40-vjeēarja Nafije Prendi ka treguar para bluve gjithė dramėn e saj, e cila ka vėnė nė pranga shtetasin Kujtim Zdrava. "Kam hequr njė torturė tė vėrtetė. Mė mirė bukė e kripė nė shtėpi sesa prostitutė nė Itali", thotė Prendi duke kujtuar atė tė shkuar tė zezė pėrtej Adriatikut. Historia e Prendit ėshtė njė copėz nga ato historitė e pafund tė femrave fatkeqe. Njė shitėse qumėshti e cila bridhte gjithė ditėn pėr bukėn e fėmijėve, pa pritur ka pėrfunduar nė trotuaret e vendit fqinj. Burime nga Policia e Beratit pohojnė se Prendi, nėnė e katėr fėmijėve, ėshtė riatdhesuar dje sapo ka mbėrritur nė Rinas. Sipas bluve, viktima ka denoncuar tutorin e saj, Kujtim Zdrava, i cili nė vitin 1999 e ka shfrytėzuar dhe pastaj e ka shitur pėr dy milionė lekė tė vjetra te kushėriri i tij Bedri Zdrava nė Kuēovė.

Ky i fundit (ish polic nė degėn e rendit nė Kuēovė, i ēmobilizuar pasi dyshohej si i implikuar nė trafikun e prostitucionit) e ka shoqėruar viktimėn nė Itali ku e ka detyruar qė tė punonte prostitutė nė Milano. Sipas denoncimit tė vetė viktimės, gjatė dy vjetėve qė ajo ka punuar prostitutė nė Milano ėshtė torturuar rregullisht dhe ėshtė detyruar qė tė dorėzonte gdo natė tek Bedriu jo mė pak se njė milion lireta. Nga 350 milionė lireta tė fituara me prostituim, shtetasja Prendi pohon se nuk ka marrė asnjė lek. Tani pas kthimit nė Shqipėri ajo ka denoncuar tė dy kushėrinjtė, tė cilėt e shkėputėn nga bashkėshorti dhe fėmijėt e saj dhe e dėrguan prostitutė nė Itali. E ndihmuar nga njė tjetėr fatkeqe e rrugėve nė Lion tė Francės, nėna e katėr fėmijėve, Nafije Prendi, ka trokitur nė derėn e burrit. Ajo kėmmbėngul se ėshtė mashtruar nga Kujtimi, i cili i ka premtuar martesė.

Oj sharki e lehete si era , a ka ardhur ne Shqiperi pranvera?
    Jam martuar002

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Nuk e di mbase jam gabim, por keto historira me duken pak si te njeanshme....Ne shkrim thuhet:
    "E ndihmuar nga njė tjetėr fatkeqe e rrugėve nė Lion tė Francės, nėna e katėr fėmijėve, Nafije Prendi, ka trokitur nė derėn e burrit. Ajo kėmbėngul se ėshtė mashtruar nga Kujtimi, i cili i ka premtuar martesė" ...d.m.th. se ajo paska qene e pakenaqur nga kjo martese apo ku di une sa mendjelehte paska qene, se te jesh nene me 4 femije, edhe Brixhit Bardoja me qene nuk vje njeri me te kerku martese...nuk po marr ne mbrojtje tutoret, ato eshte t'i varesh prej aty ku u dhemb me shume, por kam pershtypje se edhe keto gra apo vajza jane nje cike si shume te lehta nga trute e kokes. Mbase jam gabim, une kur jam larguar nuk kishte plasur prostitucioni ne kete fare feje...por fakti qe keto gjera me teper ndodhin ne fshat e ne familje tejet te varfera, sikur thote dicka...Flas per sa kohe nuk ke kaluar detin, se po vajte andej mori fund cdo gje, edhe femra me guximtare do ta kishte shume te veshtire te shpetonte. S'para kam degjuar historira te tilla per kusherirat apo komshijet apo shoqet e mia...keto i degjoj vetem nga gazetat. Do te mireprisja mendimet e juaja per kete problem.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Beqari !

Kur prure lajmin per nafijen duhej dhe te postoje lajmin se Vangjeli , burri i Nafijes e pranon Nafijen ne Shtepi.

Kjo eshte mrekullia qe vangjeli nji njeri i thjeshte eshte me i emancipuar se shume Kollarexhinj te Beratit e Tiranes.

Ai nuk kap kallashin po i hap deren e Shpise nenes se femijve, viktimes Nafije.

Mos harrojme se Berati e vdiq para nji jave nji viktime tjeter me llafet dhe thashethemet tradicionale.

alvi
    i/e ftuar
    UN se merrsha mrapc sikur 150 kalamoj te kisha me ate femer.
    JO per gjo kundra asaj, po nuk do e durosha dot vete, faktin qe ajo kishte flejt me qindra te tjere.
    Fatkeqesi, thuj qe mos na rente kurr ne koke, se robit ca nuk i ndodh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Jo mo Corazon se une s'banoj ne Shqiperi, prandaj varem vetem nga gazetat dhe telefonatat e ca thashetheme andej kendej.

Nafija e kerkoj vet ate qe e gjeti.
    Te ishte vajze e re mund ta besoja se u mashtrua, po 1 grua 40 vjecare me 4 femij,pak si zor.
    Nafija bente mire te shiste at qumesht e te kujdesej per femijet.
    Pranimi i saj ne shtepi, me ben te mendoj qe e gjith kjo histori ka qen e planifikuar me pare.Kthimi Nafijes pa asnje leke ne xhep i ka nxehur dy bashkeshortet ,dhe kan vendosur te hakmerren duke denoncuar tutoret.
    :^zilet

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    MI CORAZON
    mjaft se na hape barkun ne cplanet jeton ti i ke mbushur 15
    arsyeja qe po te flas keshtu eshte sepse une kam punuar si badigar ne bordellot e Athines dhe cfare sme kane pare syte
    Kam pare burre qe sillte te shoqen dhe hidheroshe kur ajo kishte kaluar vetem 30 meshkuj ne 6 ore por gezoheshe kur e shoqja kalonte mbi 50 meshkuj.
    ka pare me syte e mij femer qe fluturonte nga gezimi dhe e tregonte me mburje qe kishte kaluar 14 meshkuj ne me pak se nje ore aman mos mi kujto se me vjen ndot

shendet e para

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    lum si ti qe rron me filma
    kjo teme eshte per jeten e perditeshme jo per filmat

shendet e para

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Me duken te pabesueshme keto qe thua o Pogradecar....shume e trishtueshme, nuk e di por nuk ka fjale per t'u thene per keta monstra, se ata cdo gje mund te jene por vetem njerez nuk jane.

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Pogradecar edhe une kam qene dikur afer me djem te Italise te cilet kane femra qe u punojne.
    Te gjitha gjerat qe tregove ti me siper jane me vend, kush te kundershton ty ai nuk e ka pare ndonjehere nga afer situaten me prostitutat shqiptare.
    Ngadale njehere bre djema me fjalet ata jane monstra......
    Prit njehere se me keshtu edukate u rritem qe ne kohen e Enverit ata qe qeveria nuk i donte apo shoqeria, i quante monstera armiqt e pushtetit popullor, por ja qe im ate i njohu ata neper burgjet politike te asaj kohe dhe ishin te gjithe intelektuale qe kishin mbaruar neper universitete qe ju tani sa i keni filluar neper bote.
    Me kete mendim u nisa dhe une kur bera muhabet me djem padron te Italise, i kujtoja se do me dilnin monstrat qe me kishin thene........
    jo or jo djem normal me dolen si ju e si mua qe jeten e bejne ne ate menyre me femra.........
    a mos valle jane ata qe banojne ne Shqiperi e qe merren me njeqind e nje pislliqe e krime qe nga baza poshte e deri politikanet jomonstra???
    Monstra ketu e monstra andej......
    E kam te qarte qe nje dite sikur te kthehet regjimi perseri totalitar ne Shqiperi dhe qe sot e tutje kush eshte larg Atdheut do konsiderohet Armik i popullit, rinia do na cilesoj edhe ne monstera......si ta edukojne "Te diturit" andej.....

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 5 vjetori i ndarjes nga jeta e Gramoz Pashko
    Nga PRI-LTN nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 204
    Postimi i Fundit: 21-07-2011, 02:06
  2. Shkėlqimi dhe rėnia e shokut Nano
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 571
    Postimi i Fundit: 20-09-2007, 11:46
  3. Gjysma e viktimave tė luftės sė Kosovės nuk janė gjetur akoma
    Nga NoName nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-12-2006, 15:45
  4. Tragjedi tjetėr nė det, 21 tė mbytur e 7 tė humbur
    Nga ALBA nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 162
    Postimi i Fundit: 24-05-2004, 15:03
  5. BESIMI , SHKRIMI dhe TRADITA.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 09-07-2002, 00:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •