Nuk ka mundesi qe 63 % te femijeve shqiptare te neglizhohen nga prinderit e tyre dhe te dhunohen. Ata qe nxjerrin keto shifra false le te shohin vendet "e perparuara" ku nje pjese e femijeve as qe i njohin fare femijet e tyre. Shqiptaret bejne shume per femijet e tyre dhe nuk kane pse na mbushin mendje sa pseudotestime te kryera me qellime te caktuara (me c`duket).
Jane shpifje te llahtarshme insinuatat per abuzime seksuale, etj.. keto gjera ndodhin rendom jashte Shqiperise, por kurrsesi tek ne,..me perjashtime shume te rralla. Ky "testim" e ka kthyer perjashtimin ne ligj. (znj.Perla le te na informoje saktesisht per burimin e pare te ketyre "informacioneve", pervecse po te jete vete pjese e stafit UNDP).
Pa dashur te fyej njeri detyrohem te flas keshtu vec nese eshte fjale per njerez qe s`kane shkelur ndonjehere ne Shqiperi.
Abuzimi eshte nga UNDP, pasi edhe nje dacke e dhene femijes mund te konsiderohet si dhune!!!!!!!!!!Ky eshte kulmi i amoralitetit qe nuk bind njeri..., ose ndoshta kene intervistuar vetem familje rome qe nxjerrin femijet per te lypur per buken e gojes...
kjo tregon se jo gjithcka ne keto raste eshte bardh e zi...fakti qe femra bie dakord me dhunen, me duket fakt i pelqyeshem (pavaresisht se dhuna eshte e denueshme)...pra shkaqet kane qene shume serioze,..p.sh tradheti bashkeshortore..30 pėr qind e femrave bien dakord me tė paktėn njė prej arsyeve tė specifikuara qė do tė pėrligjnin rrahjen e bashkėshortes prej bashkėshortit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 16-05-2012 mė 03:36
Duaje te afermin tend si veten
Tani qenka faji i UNDP? Edhe keto genjejne?
Edhe keto genjejne
Te gjithe genjejne.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Nje nga abuzimet e rendomta sot eshte te kthyerit "e parjashtimit" ne "ligjshmeri"........
shikoni mire se shqiptari e do familjen dhe femijet,.....dhe te kene turp (ata qe kane faqe), per gjithe kete abuzim mediativ dhe testimor, pjese te nje ngrehine...perralla, pasi shqiptaret e njohin veten e tyre.... te uroj megjithate per kembenguljen qe ke ne perpjekjen per t`ģ percaktuar detyrimisht shqiptaret si "te dhunshem"... urime..
Po nuk jane perjashtim kur jane me mijera femra te dhunuara, nuk jane perralla ato shenja mbi trup, mos u bej qesharak tani. Nuk jane abuzive mediative te dhenat neper gjykata, te dhenat e organizatave , te dhenat e policise. Ca lidhje ka sesa mire e njohin shqiptaret veten lol s'di si ti mbushesh rreshtat tani? Dhuna ne familje , ndaj femrave e femijeve eshte e pranishme ne gjithe boten, por per fatin tone te keq, Shqiperia klasifikohet si nje nga vendet ne Evrope me numrin me te larte te viktimave nga dhuna, e kjo eshte e vertete , te pelqen ty apo jo.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Qesharake, bile te shkulesh se qeshuri je bere vete, pasi nje fjale e urte thote "fshati qe duket nuk do kallauz",...leri testimet e organizatave sepse ato justifikojne rrogat qe marrin ...na jep vetem te dhenat e gjykatave nese ke..ose te policise..ato nuk besoj te perbejne ndonje numer te madh...ne fakt po shkruaj une sepse te tjeret pertojne te merren me keto...
qeke jashte realitetit, ose do me u grric kot...
Ore ti po ja fut kot, komplet kot. Jashte realitetit je ti, nuk po di me ēfare po thua, kerko informacione ne google, gjej ti dicka qe te mbeshtet ne ato qe po thua.
Kur ti moj zonje/zonjush ben deklarime te tilla, dhe perpiqesh t`i mbrosh me hir a me pahir, duhet te paraqisesh fakte te besueshme, une nuk kam nxjerre te tilla konkluzione dhe s`kam c`te mbroj, une rroj ne Shqiperi dhe e prek cdo dite realitetin....perpjekja jote eshte te paraqisesh vendin tend nen nje prizem te shtremberuar.
ne fakt nuk je vetem ti qe ke kete rol, por edhe mjaft te tjera/tjere ketu ne forum....por meqe ra llafi
por ne kete rast ja fut edhe vetes tende, //pasi edhe ti do te konsiderohesh viktime dhe burrat shqiptare (50%!!!!!!!!) i thyekan brinjet grave te tyre dhe neglizhokan femijet e tyre....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 16-05-2012 mė 04:38
hahahahahahaha sinqerisht ama shume sinqerisht ti nuk di cfare po flet. Une po pasqyroj realitetin e hidhur me te cilin duhet te perballen shume femra , e te flasesh per realitetin e ben per te ndergjegjsuar opinionin publik per gjerat qe nuk shkojne, eshte koha qe ta denoje cdo kush , qe ligji te veproje per mbrojtjen dhe reabilitimin e tyre. Mirepo shqiptaret qe rrokan ne Shqiperi si puna jote , nuk i shohin asgjekundi keto, se viktimat jane thjesht fallcitete, e njerezit e mediat qe flasin , thjesht shpifin sepse duan te shtremberojne realitetin e bukur shqiptar.
Ti kupto nje gje, nuk eshte turp te konsiderosh veten viktime, e po te isha nuk do me vinte turp ta pranoja. Keshtu qe ja fus vetes une apo jo me ato qe them, nuk te ngelet ty per ta gjykuar. Di te them vetem qe eshte nje turp per juve qe shkruani broēkulla te tilla.
.................................................. .................................................. .................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 16-05-2012 mė 05:47
Krijoni Kontakt