Close
Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 346
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Puna ėshtė, qė ėshtė njė soj burrash, qė futen nė kategorinė e pashave. Unė nuk jam kundra ti shėrbėj, edhe kėmbėt ia laj, pėr sa kohė mė lė kartėn e kreditit nė kuletėn time

Goca, balanca s'ka pėr t'u gjet kurrė, barazia ėshtė utopi. Burri duhet t'jetė pak mė lartė se gruaja qė tė meritojė atė RR-nė nė mes tė fjalės. Kohėt kanė ndryshuar dhe unė mendoj se tė dyja palėt janė emancipuar. Po kėshtu edhe femra shqiptare nuk vuan mė si mė parė mendoj, kjo pėr arsye tė rritjes sė standartit tė jetėsės, mosjetesės nė tė njėjtėn ēati me vjerrėn etj

Nga ana tjetėr edhe shoqėria ėshtė mė e hapur ndaj femrės. Pėrveē disa zonave rurale e malore, femra ėshtė e lirė nė vendimmarrje e veprim, nuk paragjykohet e stigmatizohet mė. Shumė tabu qė kanė ekzistuar mė parė, sot janė zhdukur apo po zbehen. Mgjth oj gra mos u qani, kush ka burra shqipo pėr burra i ka puthur perėndia nė ballė, duhet tė jemi femrat mė fatlume tė planetit

lol ...do thosha qe burri do te ndihet cik me lart se gruaja, sepse zakonisht, gruaja i ka gjithe te mirat dhe si tjeter mund te kompesoj kete gje? duke e bere gruan sherbetoren e tij...men are the devil lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 17-05-2012 mė 20:36
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    qitni petlla n'hava qitni se u knaqet lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    shiko ketu lart, shembulli i burrit, duke dhen urdhra per te nxier petullat ...... (cfare eshte kjo shprehje derjanso se sjemi familiar with it )

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Nese femra eshte e bindur ndaj burrit
    Ke fol si nga arabia saudite.

Mirė se vini nė Harlan Maska e FreeByrd
    Anėtarėsuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Nuk e di. Ndonjėherė ta gjej ndjenja ju kurrė nuk do tė jetė njė kandidat pėr harem.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e Bora`
    Anėtarėsuar
    13-10-2011
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    djema merni nje pistolet edhe powwwwwwwww powwww
    po nuk pate me thuj se ta gjejm nje te tille :P

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    jo!! c`kam folur jane sipas Bibles (Dhiata e Re)...
    Duaje te afermin tend si veten

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    shiko ketu lart, shembulli i burrit, duke dhen urdhra per te nxier petullat ...... (cfare eshte kjo shprehje derjanso se sjemi familiar with it )
    E une kujtoja se isha berrnut ne shqip.

Ti sja paske haberin fare.

Kur men are evil rexhshke , pse nuk e kick out ate tendin ti, apo as long as he provides for u eshte devil i pranueshem, ehh?

E thashe mire ne nje vend me larte une ''femra do drune'' ......ne fakt duhet ta modifikoj pak pretendimin tim ....''femrat si ju duan drune'' lol

Jo si angie , se ajo qeka per shtepi me sa po lexoj ... :P

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    lol ...do thosha qe burri do te ndihet cik me lart se gruaja, sepse zakonisht, gruaja i ka gjithe te mirat dhe si tjeter mund te kompesoj kete gje? duke e bere gruan sherbetoren e tij...men are the devil lol
    Rexhina,une mendoj se ketu vet natyra i ka fajet
    Pshashkulli lind nga femra,dhe qe nga lindja jan te mesuar te sherbehen nga femra,dhe kur riten vazhdojn me te njeten drejte qe mendojn qe kan te kerkojn edhe nga e dashura te sherbehen.Ndoshta tani kohet kan ndryshuar per femren,por meshkujt nuk kan evoluar,akoma mendoj qe jan bebushe dhe qe kan te drejet te kerkojn sherbimet nga ana e femres
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    E une kujtoja se isha berrnut ne shqip.

Ti sja paske haberin fare.

Kur men are evil rexhshke , pse nuk e kick out ate tendin ti, apo as long as he provides for u eshte devil i pranueshem, ehh?

E thashe mire ne nje vend me larte une ''femra do drune'' ......ne fakt duhet ta modifikoj pak pretendimin tim ....''femrat si ju duan drune'' lol

Jo si angie , se ajo qeka per shtepi me sa po lexoj ... :P

skam then kurre qe e qaj shqipen lol

devil'i im nuk ben komanda dhe spret qe un ti rrij pronto sp, dhe ai sme rri pronto mua, so he is an educated devil which i like

Rexhina,une mendoj se ketu vet natyra i ka fajet
    Pshashkulli lind nga femra,dhe qe nga lindja jan te mesuar te sherbehen nga femra,dhe kur riten vazhdojn me te njeten drejte qe mendojn qe kan te kerkojn edhe nga e dashura te sherbehen.Ndoshta tani kohet kan ndryshuar per femren,por meshkujt nuk kan evoluar,akoma mendoj qe jan bebushe dhe qe kan te drejet te kerkojn sherbimet nga ana e femres
    hmm teori e mire kjo Xhenet , inshalla vin nje dite qe evolohen te gjithe meshkujt

Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •