Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 17-05-2012 mė 20:36
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
qitni petlla n'hava qitni se u knaqet lol
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
shiko ketu lart, shembulli i burrit, duke dhen urdhra per te nxier petullat...... (cfare eshte kjo shprehje derjanso se sjemi familiar with it
)
E une kujtoja se isha berrnut ne shqip.
Ti sja paske haberin fare.![]()
Kur men are evil rexhshke, pse nuk e kick out ate tendin ti, apo as long as he provides for u eshte devil i pranueshem, ehh?
E thashe mire ne nje vend me larte une ''femra do drune'' ......ne fakt duhet ta modifikoj pak pretendimin tim....''femrat si ju duan drune'' lol
Jo si angie , se ajo qeka per shtepi me sa po lexoj ... :P
Rexhina,une mendoj se ketu vet natyra i ka fajet
Pshashkulli lind nga femra,dhe qe nga lindja jan te mesuar te sherbehen nga femra,dhe kur riten vazhdojn me te njeten drejte qe mendojn qe kan te kerkojn edhe nga e dashura te sherbehen.Ndoshta tani kohet kan ndryshuar per femren,por meshkujt nuk kan evoluar,akoma mendoj qe jan bebushe dhe qe kan te drejet te kerkojn sherbimet nga ana e femres
![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
skam then kurre qe e qaj shqipen lol
devil'i im nuk ben komanda dhe spret qe un ti rrij pronto sp, dhe ai sme rri pronto mua, so he is an educated devil which i like
hmm teori e mire kjo XhenetRexhina,une mendoj se ketu vet natyra i ka fajet
Pshashkulli lind nga femra,dhe qe nga lindja jan te mesuar te sherbehen nga femra,dhe kur riten vazhdojn me te njeten drejte qe mendojn qe kan te kerkojn edhe nga e dashura te sherbehen.Ndoshta tani kohet kan ndryshuar per femren,por meshkujt nuk kan evoluar,akoma mendoj qe jan bebushe dhe qe kan te drejet te kerkojn sherbimet nga ana e femres
![]()
, inshalla vin nje dite qe evolohen te gjithe meshkujt
![]()
Krijoni Kontakt