Jo s'eshte ne rregull , por nje shuplake njeher te vetme, nuk duhet te sjelli fundin e nje lidhje....(por ama nese behet fjale per nje rast te vetem, jo te perseritshem)....
jam pro edhe femrat ti qellojne shuplake surratit meshkujve lol![]()
Jo s'eshte ne rregull , por nje shuplake njeher te vetme, nuk duhet te sjelli fundin e nje lidhje....(por ama nese behet fjale per nje rast te vetem, jo te perseritshem)....
jam pro edhe femrat ti qellojne shuplake surratit meshkujve lol![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eve : 22-11-2009 mė 17:08
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Qe ne momentin qe burri ngre doren per te goditur gruan e tij tregon se sa i pafuqishem eshte.Edhe pse fizikisht i duket vetja luan karshi gruas se tij.Anglezet qenkan burra te dobet, se te flirtoj gruaja duke e pasur ti ne krah ...... apo te dali zhveshur ........... Se di po kto veprime sikur s'kan kuptim te ndodhin brenda nje cifti me jet normale.
Une dhunen se konceptoj dot jo me ta duroj!Nqs te dy partneret jane normale, konfliktet zgjidhen duke bashkbiseduar dhe duke gjetur zgjidhjen e arsyeshme.Mendoj se burrat perdorin dhune kur dalin jasht kontrollit!!.Dhe jasht kontrollit ata dalin .1Kur jane te dehur.2kur dashurojne ndonje tjeter,3Kur lozin kumar,4kur nuk gjejne c'ka kerkojne ne familje.Ose 5kur kan ndonje grua llafazane qe flet vend e pa vend e s'ndryshon kurre.
Pikat 1,2,3, s'kan zgjidhje, ne kto raste ata jan te pa korigjushem, vetem divorci ben derman.ndersa pika 4,5 grate duhet ti theresin mendjes.Te korigjohen.Ti pershtaten burrit te tyre .Se gjuha flet e fshihet kurrizi ze rrihet thot gjyshja ime!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Keta kafshe qe perfitojne nga fakti qe femra eshte pa mbrojtje nuk duhen lene te livadhisin. Ajo qenka pa dokumenta? Te isha une si ajo e denoncoja dhe le te me kthenin, vetem te shpetoja nga ai monstra. Ce do jeten jashte, kur nuk te gezon zemra, kur nuk ke ngrohtesi familjare. Demton veten, dhe femijet gjithashtu.
Feelings change - memories don't.
Pink shuplake fytyres mi lol
nejse ajo qe doja te thoja nese nje cift kan me vite bashke dhe nese ndodh qe situata burrit i del nga "duart" dhe gruaja ha nje shuplake (por te lehte ama , jo te forte lol) , s'eshte e udhes te ndahen vetem per ket
s'po them qe te behet zakon, se atehre po qe s'ia vlen.
Pink por per shuplake turinjeve ndaj meshkujve je dakort ? lol
-Benjamin Franklin-
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink jam shume dakort me ty, se as une personalisht se toleroj dhunen , sido qe te jete ajo
por ama nese nej cift kane nje jete te tere bashke , dhe ndodh qe njeriu e humbet arsyen dhe mund ti qelloj njeher gruas...(s'eshte aspak per tu aprovuar, por ja qe ndodh)
ti thua te kerkoj divorce per ket gjest, ??...
-Benjamin Franklin-
Jeto sot se neser nuk i dihet
Diten qe mashkulli ve dore mbi nje femer , eshte budallallek nga ana femres te rri me te e te mendoj se ai do ndryshoj , po e beri njeher e beri rruge .
Nje mashkull ve dore , se spranon jo per pergjigje .
Ve dore se ka deshiren dhe e eksiton idea e te nxjerrit ne pah qe eshte superior , un jam , un bej , pa mua ska kuptim asgje .
Te tille meshkuj qe ne castin qe ngren doren u duhet treguar mir rruga , ai nje shpulle ti nje grusht diku ku ta bej te mendoj qe nje gjuajtje e dyt ka pasoja me te renda akoma , sepse femra eshte e dobet dhe e brishte , por kur vjen puna tek dhuna , kot sthon 2 duar per nje koke .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 22-11-2009 mė 19:24
Ke fol shume gabim!!!.Fizikisht ajo kurre nuk do ta mundi ate kafsh, sepse femra eshte e pafuqishme nga natyra .Po ju kthye kjo, ai do terbohet me shume, ka per ta masakruar fare.Ne radhe te pare ajo te studjoj situaten per te nxjer shkakun e sherrit!ne qofte se e do egersiren.Nqs se ajo ka mundesi ta korigjoj ok, Nqs se jo, te largohet per nje periudhe kohe.Une mendoj kjo jeton kot me kte, se ky s'qenka njeri.S'ke ci do te tille tipa per shoke jete.Varja.Te nguli piruan ne mishin tend.hehehe une s'ja kisha pa me surratin per gjithe jeten.Pa e futur ne burg se lija .Jo ne shqiperi te me conin ,qe shkoja me deshire po edhe ne afganistan do shkoja me deshire .Vetem ai plere te zhdukej nga syte e mi!.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 22-11-2009 mė 19:01
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
kjo eshte e vertet , shume femra nga turpi , nga shpresa se partneri do ndryshoje, ato qe jane me femije nga frika mos shkatrrojne familjen etj.eshte budallallek nga ana femres te rri me te e te mendoj se ai do ndryshoj
pranojne te behen viktima , te 'sakrifikojne '.
Kjo nuk nuk eshte sakrific, kjo eshte cmenduri, ata femije qe rriten ne nje familje te dhunshme , behen me vone vete te dhunshem.
Nje grua qe njohe ketu , jeton ne mes te europes, ne vitin 2009 dhe akoma e len veten ta dhunojne fizikisht.
Mundesit jane nga me te n'dryshme, jane hapur vende ose shtepia E gruas -keshtu quhen ketu- qe i m'brojne grate e dhunuara nga burrat.
Ne shqiperi eshte me ndryshe, nuk ke shume favore, kjo eshte per te vajtuar.
Harrojne keta bukurosha qe nje dite do i bien baterit, holalalalalala ka do mbyten, femra eshte hakmarrse nga natyra![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt