Close
Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 346
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Normale qe nuk eshte ne rregull te rrahet gruaja,por zor hupet plotesisht kjo dhun ndaj gruas(sidomos te shqipet)...!

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    aMLe, ti ke te drejte, Nuk duhen rrahur grate
    Edhe une mendoj se burri ka te drejte te rrahi vetem gruan e tij, me grate e botes nuk ka pune.
    Iii sa i keq!!Po motra jote,mami jot nuk jane gra te ndonji burri?
    Mire do ndiheshe nese nje mashkull do perdorte dhune mbi to?Ti si djale apo vella cdo beje?
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga aMLe Lexo Postimin
    Iii sa i keq!!Po motra jote,mami jot nuk jane gra te ndonji burri?
    Mire do ndiheshe nese nje mashkull do perdorte dhune mbi to?Ti si djale apo vella cdo beje?
    Si gjithmone ke te drejte;
    Perjashtohet nga rrahja motra ime, nena ime si dhe aMLe , kecja dhe Marya.
    Per te tjerat nuk me duhet gje.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk eshte normale, sepse femra eshte me e dobet fizikisht e ne te tilla raste perfitohet kot. Pastaj s'jane vetem femrat qe vishen bukur apo qe flirtojne. Kam vene re shume meshkuj qe bejne keq e me keq, p.sh me shiteset kur blejne dicka, apo i hudhin kamarjereve fjale per dicka qe po i thote mbi produktet qe ofron lokali. Vertete s'ka gje me te shpifur e me te tille njerez vihem aq ne siklet saqe i shikoj sikur do i mbys, sepse me vjen turp prania e tyre ne nje tavoline me mua. Legale apo jo, meshkuj te tille e meritojne te mos dalesh me me to (sepse shpulla eshte pak per to), duke pasur parasysh qe bejne xheste te tilla me gruan apo te fejuaren ngjitur.
    La vita č bella...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mund te pergjigjesh tani
    Un jam vetem Pro dhunes ne krevat, jam kundra cdo lloj dhune tjeter, madje edhe asaj psikologjike. lol

Por qe.. femrat e kan qejf vete kur burri tyre egersohet ndonjeher, duan ta ndjejn forcen e mashkullit qe kan ne krah. Ty ste ka rastis ndoshta deri tani te marresh ndonje shpulle, por do vije nje dite qe do e kerkosh vete me dashje duke e egersuar mashkullin tend ne max, edhe duke e detyrur qe ai te ta mbylle gojen me nje shpulle.. Kte nuk e ben sepse atij i pelqen te te rrahe, por ndonjeher duhet ndonje shpulle.. :P

ps; ska vdek njeri nga shpulla jo, 99% e femrave qe jan martuar e kan ngren nga nje,mos bej kot ti sikur se ke ngrene asnjeher.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    nuk jam dakort sepse mashkulli duke bere keshtu hap te femra probleme psikologjike, dhe ajo trembet, dhe nuk ka me force per te jetuar, ben nje jete te mbyllur, te vecuar nga shoqeria, sipas saj vetem ajo e ka gabim.

Jo dhunes te grate, ju djem me mire eshte te kontrolloni zemerimin, me e mira eshte kur jeni te merzitur te dilni jashte derisa tju kaloje merzitja.
    Me e mira eshte qe te kuptohen me njeri tjetrin duke komunikuar.
    Nqs njeri prej bashkeshorteve nuk mundet me te rrije me ate me e mira do ishte te kerkonin ndarjen sesa te acarojne situaten me tej.

Me e mira eshte ti kuptoni grate dhe jo te dukeni se jeni me te mire se ato

Citim Postuar mė parė nga aMLe Lexo Postimin
    Lol.. Dhe tja u futesh ne nje vazo qelqi qe sa here qe ti shikoje te pendohet per ate qe ka bere,e tja u ndjeje mungesen atyre qe si ka me
    Kujdes ju femrat me kete lloj imagjinate, se kur te martoheni mund te hani shpulla dhe ēoka "mjes -drek-dark" .

E persa i perket temes mbi dhunen e gruas, ka shume faktore qe e cojne nje cift deri ne ate pike.
    Edhe une jam i mendimit qe n.q.s ndermjet nje cifti ka dhune dhe ku gruaja eshte viktime e banaliteve te bashkeshortit atehere ai cift eshte i mbaruar.

Do te kete gjithmone dhune (shpulla ndaj gruas) derisa kjo e fundit(gruaja) nuk do ta ndaloje kete gje qe ne fillim, por do ta kaloje si dicka jo shume te rendesishme, pikerisht ky kalim i rastit te pare(shpulles) eshte nje hap i vogel ndoshta dhe i pa rendesishem per gruan , por nje hap shume i madh per burrin i cili do ta ktheje kete gje ne hobi pastaj( ku cdo situate qofte dhe nje debat ordiner do te kaloje tek shpulla si pa te keq) dhe per burrin do te jete dicka mese normale.

Prandaj Vajza edhe Gra merrni masa qe te mos ndodhe ,por edhe po ndodhi(per here te pare) merrni masa te menjhershme ne organe perkatese apo qofshim edhe individuale qe te mos jetoni me situata te tilla perdite(qe per nje fjale goje - "fap" nje shpulle mbrapa kopke ,ose ndonje shkulje flokesh. .. .. :-) :-(
    .................................................. ........................................

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po pse te goditet femra, qenie aq delikate, aq e embel ...

une kam nje parim - te hypen nervat, bjeri murit me mire. aq eshte 5 min , kalon.

degjuat meshkuj ? Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    kur lexoj te gjitha keto me kujtohet nje kusherire e larget , por qe duhemi si motra dhe e shkreta gjithmon me qahet, por nuk di si ta ndihmoj..
    Ajo ndodhet ne Angli dhe ka shume konflikte me te shoqin, ai ushtron dhune ndaj saj dhe ne sy te femijeve, njehere me thoshte qe i shoqi kur hanin buke ja kishte ngulur asaj pirunin ne kofshe dhe skena te tjera horror me thike e me piruna...
    Ajo nuk guxon te ankohet ne polici sepse kane deklaruar nje identitet te rreme , duke u hequr si kosovare dhe ka frike se po hyne ne duart e policise do behen investigime edhe ne kete drejtim.
    Ajo eshte vajze e vetme dhe nuk ka vellezer kujt tu qahet, prinderve nuk u thote dot se jane pleq dhe nuk do ti beje merak.
    Nuk di si ta ndihmoj te shkreten....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    kur lexoj te gjitha keto me kujtohet nje kusherire e larget , por qe duhemi si motra dhe e shkreta gjithmon me qahet, por nuk di si ta ndihmoj..
    Ajo ndodhet ne Angli dhe ka shume konflikte me te shoqin, ai ushtron dhune ndaj saj dhe ne sy te femijeve, njehere me thoshte qe i shoqi kur hanin buke ja kishte ngulur asaj pirunin ne kofshe dhe skena te tjera horror me thike e me piruna...
    Ajo nuk guxon te ankohet ne polici sepse kane deklaruar nje identitet te rreme , duke u hequr si kosovare dhe ka frike se po hyne ne duart e policise do behen investigime edhe ne kete drejtim.
    Ajo eshte vajze e vetme dhe nuk ka vellezer kujt tu qahet, prinderve nuk u thote dot se jane pleq dhe nuk do ti beje merak.
    Nuk di si ta ndihmoj te shkreten....
    Une e mesoj letja qet do vaj , ne ktej i themi zejin te nxeht ne vesh deri sa i shoqi flen, se e rahaton shpejt,drejt e ne tru ,ore ka per ta rregullu edhe per leje te qendrimit ,me jetima ma ,more vallahi ste kan kthye kurre ,po te garantoi,se edhe ate e rahato ,jete e zez esht mo jetu me nji grue , kesaj radhe vertet u mundova te gjykoj serjozisht.hahahahaha.

Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •