Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga alibaba
    Sipas kėsaj harte nė Kosovė ka mė pak se 5% gjene ilire.Megjithėse unė nuk e besoj e solla pėr kuriozitet.Keni ndonjė mendim??
    Edhe nji here, ne kjofte ky gjeni "l1b*" gjeni patrilinear ilir, kjo harte jep paradoksalisht nje informate te sakte. Se na jemi ilir nga aspekti matrilinear nese respekton pak a shume ato qe thote legjenda per Kadmin. Po ta studiosh gjenin matrilinear te kta kojshite qi jane dale ilire ma katolik sa papa, te del pasqyrim i plote ky grafik, ata dalin jo-ilir plotesisht, e ne dalimi ilire te paster. K'tu shfehet nji informate me relevance mjaft provokuese per studim por cila? Une nuk marr vesh kah gjenetika e percktimit te llojeve trasheguese edhe s'muj me e dite ma spari a ka naj relevance dhe si asht percaktu ky gjen cka kan marre per moster?

Nese mostrat jane marre nga varrezat e kroacise kjo gja asht shume normale dhe nji grafik ndyshe nuk mundet me dale. Po...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Me fal me ate grafiken lart per grupet e gjakut. mos i besoni more kaq fort Google e Vikipedia se aty gjithkush shkruan.

Une personalisht kam studiuar Farmaci dhe 1 vit te plote kam pasur lende Transfuziologji dhe kam qendruar nga 3 ore ne jav ne Insitutin e Trasfuziologjise ne Prishtine ne Qendren Klinike Universitare. Dhe kjo 5 vjet kam qendruar ne ato spitale ne Prishtine sepse Farmacia ne Prishtine eshte ne kuader te fakultetit te mjeksise.

Prandaj te garantoj qe grupi Zero 0 eshte me i perhapuri tek shqiptaret dhe sidomos. i pari eshte grupi 0 pastaj grupi A. Grupet tjera jane teper ne pakice. grupi B takohet me teper te popullsia Rome, ndersa AB ka shume pak. Dhe meqe dihet se permes nje prindi A dhe prindi B femiju munde te lind edhe AB atehere kjo deshmon sa pak eshte i perzier me Rom populli shqiptar meqe ky grup eshte me i vogli.

Kam thene qe keto tema jane raciste sepse sdo te thote tani qe po e pati dikush B eshte rom sepse grupet jane te perziera dhe nuk paraqesin nje popull te caktuar, thjeshte flasim per shumice probabilitet.

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anėtarėsuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    gjate nje operacioni qe kam bere,pasi u percaktua gr im i gjakut me thane se grupi 0 eshte me i perhapuri.Grupi A,B dhe sidomos AB jane shume me te rralle dhe mezi gjen dhurues.Ne fakt mua sme lindi nevoja per transplant gjaku shyqyr Zotit
    Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    As mos u merzit per kete gje nese te ndodhe ne trevat shqiptare.
    Nese i takon grupit O, gjene sa te duash. Problem eshte nese gjindesh ne vise tjera ku ku grup eshte me i rralle de nuk gjene dhurues. Tjerat grupe nuk merakosen pasi qe grupi AB mer prej te gjitheve gjak por mund ti dhuroje vetem grupit te vet AB. Merr prej grupit B prej atij A e sidomos prej atij O qe mund ta marrin te gjitha grupet tjera. :.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Barbarosa
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Postime
    15
    Mendoj ne fakt pajtohem me Zeu.
    Nuk mendoj qe ato statistika nuk edi nga e kan prejardhjen qe jan te verteta apo edhe qe bazohen ne diq te reales,edhe pse ka perzierje gjakrash ne Ballkan shum prap se prap nuk mundem te perceptoje ate qfare e paskan zbuluar ne kufomat e gjetura ne Kosove permes ADN-se.

respekt

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Barbarosa
    Mendoj ne fakt pajtohem me Zeu.
    Nuk mendoj qe ato statistika nuk edi nga e kan prejardhjen qe jan te verteta apo edhe qe bazohen ne diq te reales,edhe pse ka perzierje gjakrash ne Ballkan shum prap se prap nuk mundem te perceptoje ate qfare e paskan zbuluar ne kufomat e gjetura ne Kosove permes ADN-se.

respekt
    Gje normale, veret se me cfare kampionesh ke bere krahasimin. Nese hulumtuesit kan marre mostra nga varrezat (ta zeme te greqise antike) dhe i kan krahasuar me keto tonat dhe u kan dalur pozitive, kjo nuk do te thote se shqiptaret qenkan grek antike - perkundrazi e thote se t.a.q. varreza greke paskan qene shqiptare.
    Aeneas Dardanus

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Gje normale, veret se me cfare kampionesh ke bere krahasimin. Nese hulumtuesit kan marre mostra nga varrezat (ta zeme te greqise antike) dhe i kan krahasuar me keto tonat dhe u kan dalur pozitive, kjo nuk do te thote se shqiptaret qenkan grek antike - perkundrazi e thote se t.a.q. varreza greke paskan qene shqiptare, qe argumenton faktin se "Greket e vjeter" nuk kan ekzistuar kurr, sepse ata njerz qe po i quan bota sot "Grek te vjeter" ishin ne fakt shqiptar. Kurse Greket e sotem jan nje mish-mash i ri popujsh Europian dhe Aziatik qe nuk kan asgje te bejne me popujt antik te europes.

Tung

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Hej, Zois. Zbraze pak at inbox se spo kam qysh me t'kthy pergjegje...
    Aeneas Dardanus

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    ok

tash mundesh

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Pasi qe doli llafi te grupet e gjakut, kam une nje pytje:

A ka ndonje ndikim negativ apo pozitiv per pasardhesit (fėmijet) nese grupi i gjakut eshte i njejti tek prinderit, apo nuk ka kurrfar ndikimi.

Po pyes pasi qe ju pohuat se shumica e shqiptarve kan grupin e gjakut zero. Per vete nuk e di se ēfar grupi te gjakut kam (por do ta pyes mjekun e shtepise), kurse per shoqen time e kam pare qe shkruante Zero Pozitiv.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dardani apo Kosovė
    Nga Statovci nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:31
  2. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  3. Kosova: unjust politics
    Nga bqato nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •