FLMN
Mua me intereson perse nuk bejne keso lloj fotografishe me permbajtje foto-realistike? Apo mos duket te jete ndoshta e pamundur teknikisht?!!!
FLMN
Mua me intereson perse nuk bejne keso lloj fotografishe me permbajtje foto-realistike? Apo mos duket te jete ndoshta e pamundur teknikisht?!!!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ja edhe nje prej meje
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
nje luftetar me automatik dhe syze
ja dhe nje tjeter
hej jeta eshte si e krijojme
E bukur me e bukur se ajo e imja (me ate robocop), ketu shoh tre rrathe tengerthyer.![]()
Aeneas Dardanus
sakte......Postuar më parë nga Baptist
gjeta nje me foto reale e perpunuarPostuar më parë nga Baptist
Ehe, shume e bukur, pastaj mu kujtua se eshte e pamundur teorikisht per te bere foto reale me thellesi qe mund te shihen pa ndihmen e mjeteve teknike.Postuar më parë nga dianausa
Nje pyetje private. Perse u interesojne kaq shume keto gjera, ndonese edhe une i pelqej. Kam pare se nuk ke postime ne tema te angazhuara, cili eshte shkaku?
[hej, -je e lire te mos pergjegjesh]![]()
Pershendetje.
Aeneas Dardanus
ketu me duket se eshte duke fluturuar nje zog prehistorik, aso si ne filmat me dinosaure.Postuar më parë nga dianausa
ndoshta nuk jam tip qe llafos shume ... pastaj ka aq shume tema te hapura dhe po aq shume anetare qe shkruajne sa te thuash a ke kohe ti lexosh te gjitha ..keshtu qe me pelqen te stick me lojen time ...Postuar më parë nga Baptist
gjeni 3d,,,
Krijoni Kontakt