Vete jam i fese myslimane, por megjithate nuk ma merr mendja se papa te kete thene ndonje gje me qellim te keq per fene islame. Mendoj me teper se jane keqkuptuar fjalet qe ai ka thene...
Vete jam i fese myslimane, por megjithate nuk ma merr mendja se papa te kete thene ndonje gje me qellim te keq per fene islame. Mendoj me teper se jane keqkuptuar fjalet qe ai ka thene...
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
e po mirePostuar më parë nga Shiu
i paedukuar jam,
veç se kur thua ti qe jam i paedukuar se si me duket, shan gomari lepurin nga veshet.
Hej xfiles,Postuar më parë nga xfiles
ata teleevangjelistat e te paguajne me rroge mujore, me ore apo me numer te postimeve? Shih mos shkruaj gjepura se moderatori t'i fshin e te zvogelohet honorari nga shefi...
![]()
po pse cfere do me teprr nga papa tiPostuar më parë nga Evi_pogradecari
te marrin noj apash e te dalin si kacak melesh
ajo fjale qe ka thene, dhe njeriu qe e ka thene, eshte si bombja e hiroshimes
Postuar më parë nga DEN_Bossi
Sic thashe edhe me pare edhe une vete jam mysliman. Papa eshte nje njeri i zgjedhur edhe per te ndihmuar per te mbajtur boten ne paqe dhe per te menjanuar luftrat fetare apo te tjera. Nuk mendoj se papa ka pasur si qellim te fyeje fene islame, por mendoj se fjalet qe ai ka thene jane keqinterpretuar pasi nuk ka perdorur fjalet e duhura per te nxjere ate qe ai ka dashur te thote. Ai vete e ka shprehur kete pak dite me pare duke thene se fjalet e tij jane keqkuptuar dhe ne nje fare menyre i kerkoi falje gjithe njeresve te fese islame.
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
shiko mor zotriPostuar më parë nga Evi_pogradecari
a mendon ti se papa rri gjith diten e gjith naten me u lodh me pergatit fjalimet??
a mendon ti se papa te gjitha punet i ben ne koke te tije?
e ke gabim nese mendon keshtu? Ai , si te gjithe njerezit e rangut te tije, ka nje ekip keshilltaresh, qe i pergatisin cdo gje, dhe cdo fjal qe ashte thane aty eshte menduar mire, shume mire bile, dhe eshte vendosur enkas. Ketu nuk ka vend keqkuptimesh sepse nuk po lozim lojen e kungulleshkave. Ajo qe eshte thene eshte thene, bile edhe kerkesa per falje e papes mua me duket e pavend.
Papa u sqarua, po cfare t'i bejme ca Iksave (qe, paradoksalisht, edhe vete e urrejne Papen) me te cilet kurrsesi te mirret vesh njeriu?Postuar më parë nga Evi_pogradecari
![]()
Une jame musliman po sbesoj qe ka dasht papa me lendu dikond. Ai ka than qa ka than jeterkush, nuk ish menimi i tij. Ne muslimant jemi shume injoranta dhe marrin si preteks per agresion dhe kercnime kur flet dikush dicka. smund t'identifikohem me ket fe qe ma lan prindnit e mi. Turpnohem per bes...![]()
Postuar më parë nga Kilimanxharo
ti mund te thush cte duash po kushshshshshshshshshshshsh........................ ...... te beson????
vallahii po te me japin rroge per keto postime e pranoj me gjithe qejf, po deri tani vetem reputacione te kuqe kam marr , asgje me teper.Postuar më parë nga Shiu
Une e kam nje pune dhe keto postime i shkruaj per te kenaq shpirtin tim, e per te kundershtuar absurdin islam.
Po qe se me jep ndonje pare bin ladeni me ata injorantat e arabise i pranoj me gjithe qejf, nis e shkruaj pastaj "Muhamedi" me respekt te madh.
do i knoj nonji kong masanej per pejgamberin e allllllaaaahut me gjithe haremin e tij.
Nuk ja mohoj , maskara i zgjuar ka qene , nderkohe qe urdheroi qe askush mos te kishte me shume se 4 gra , vete meqe ishte i perkedheluri i allahut nuk la moshe pa provuar, nga me e vjetra qe ishte gruaja e pare e deri tek me e reja qe ishte nje femije.
Po kuptohet ai i mesoi islamin ne krevat qe ne moshe te vogel, e edukoi ne teori dhe praktike.
Krijoni Kontakt