Close
Faqja 27 prej 29 FillimFillim ... 172526272829 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 281
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    O njerez,se kuptoj perse konsumoni energji aty ku nuk ja vlen,ja vlen te hellni vetem nje veshtrim te te gjitha postimeve ne te gjitha temet,pastaj keni per ta kuptuar se me ke keni te beje!debatet ne kete forum jane per te debatuar rreth ceshtjeve te ndryshme ku disa prej tyre jane dhe fete,teme kjo ku ne te gjithe duhet qe te diskutojme me gjuhen e tolerances,une konstatoj qe pjesa me e mire e ketyre qe shprehin mendimet e veta jane konform etikes qe nje njeri normal duhet te kete.Por ju duhet ta kuptoni se ne ket teme deligate shkruajne njerez te ndryshem,si psh ekstremist ne koke,injorant ne kulm,hipokrit ne qendrime,por fatkeqsishte verej qe ka dhe te smure psikik!ka dhe ndonjei qe hiqet si ateist duke share edhe Kuranin,edhe biblen,qe ne fakt bie ne kontradite me ato mendime qe ai shkarravite ne ket teme,por do thoja qe ai qe hiqet si i pa fe apo nuk respekton fete,do bente mire qe te kalonte te ndo nje forume tjeter ku mund ta gjente veten e vet ashtu sic i pershtatet atij.Por une kame frike se ky person i tille vertet vuan ndonje smundje psiqike per deri sa gjith kohen shan Muhamedin,por nga njehere kur bie ne konfuzitet shan edhe Krishtin qe gjoja ai predikon,atehere a ja vlen qe ne te merremi me te??une them qe jooo.se po u muarem me te ai ne vend qe te sherohet,ai do kaloje ne agresivitet po mos dhe me keq,pastaj lind pyetja kush pat pergjisi per ket njeri qe perfundon atje?kuj do i qahet ky njeri?Muhamedid?se besoj se ka len nje dere te hapur ,megjith se do e rikoperonte pjesrisht me qense teresisht eshte pak e veshtire per arsy se traoma qe ky person ka pesuar eshte kronike shtire per tu sheruar, edhe po shkoje aty ku ai mendon se beson te Krishti, edhe ai do e mallkoje,duke i then zhduku se ti ke share Muhamedin,atehere a ja vlen qe te merremi me tipa te tille?
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 13-10-2006 më 14:28

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga
    O njerez,se kuptoj perse konsumoni energji aty ku nuk ja vlen,ja vlen te hellni vetem nje veshtrim te te gjitha postimeve ne te gjitha temet,pastaj keni per ta kuptuar se me ke keni te beje!debatet ne kete forum jane per te debatuar rreth ceshtjeve te ndryshme ku disa prej tyre jane dhe fete,teme kjo ku ne te gjithe duhet qe te diskutojme me gjuhen e tolerances,une konstatoj qe pjesa me e mire e ketyre qe shprehin mendimet e veta jane konform etikes qe nje njeri normal duhet te kete.Por ju duhet ta kuptoni se ne ket teme deligate shkruajne njerez te ndryshem,si psh ekstremist ne koke,injorant ne kulm,hipokrit ne qendrime,por fatkeqsishte verej qe ka dhe te smure psikik!ka dhe ndonjei qe hiqet si ateist duke share edhe Kuranin,edhe biblen,qe ne fakt bie ne kontradite me ato mendime qe ai shkarravite ne ket teme,por do thoja qe ai qe hiqet si i pa fe apo nuk respekton fete,do bente mire qe te kalonte te ndo nje forume tjeter ku mund ta gjente veten e vet ashtu sic i pershtatet atij.Por une kame frike se ky person i tille vertet vuan ndonje smundje psiqike per deri sa gjith kohen shan Muhamedin,por nga njehere kur bie ne konfuzitet shan edhe Krishtin qe gjoja ai predikon,atehere a ja vlen qe ne te merremi me te??une them qe jooo.se po u muarem me te ai ne vend qe te sherohet,ai do kaloje ne agresivitet po mos dhe me keq,pastaj lind pyetja kush pat pergjisi per ket njeri qe perfundon atje?kuj do i qahet ky njeri?Muhamedid?se besoj se ka len nje dere te hapur ,megjith se do e rikoperonte pjesrisht me qense teresisht eshte pak e veshtire per arsy se traoma qe ky person ka pesuar eshte kronike shtire per tu sheruar, edhe po shkoje aty ku ai mendon se beson te Krishti, edhe ai do e mallkoje,duke i then zhduku se ti ke share Muhamedin,atehere a ja vlen qe te merremi me tipa te tille?
    po ngela une ti qahem muhamedit me mire mbytem me nje pike uje.

te semure psiqik ne fakt jeni ju qe pretendoni se muho eshte profet.

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga xfiles

Kur do te pushosh o debil?!

Ty s'ta shau kush Jezusin, prandaj MBYLLE ATE GOJE qe i vie era fekalje, se na e shpife dhe forumin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Shiu
    Kur do te pushosh o debil?!

Ty s'ta shau kush Jezusin, prandaj MBYLLE ATE GOJE qe i vie era fekalje, se na e shpife dhe forumin.
    shaje sa te duash jezusin,
    kush tha qe me behet vone,
    nuk jam as i krishtere dhe as psikopat qe te ofendohem e te filloj te vras rob rruges nga "hidherimi".

P.S.Gojen nuk do ma mbyllesh ti , jo per gje po nuk kam rene aq poshte.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119

Ja pra ketu vertetohen me se miri te gjitha ato qe une kam cituar me lart ne lillje me te smuret psiqike!megjithese une jam munduar qe te trgohem sa me human, duke mos ja lejuar vehtes qe te luaj me fatkeqsine e ndonje te smuri psiqik si puna jote. E them kete se une ne sygjerimet e mia ne postimi tim me siper nuk kam cituar me emer ndo nje person aq me teper emrin tend duke mos dashur te lendoj,sepse semundjet jane fatkeqsi ne jete.Per fatin emire nuk shof ndonje person tjeter ne ket teme qe te reagonte ndaj mendimeve te mia,por per fatin keq tanin ti re pre duke identifikuar vehten tene si ismure psiqik per derisa reagon me agresivitet ne lidhje me ata qe une kam shpreh me pare.Me gjithate kete e vertetuan te gjithe se ti je nje i smure psiqike,perderisa reagove ne rolin psiqikut.TANI SME MBETET GJE TJETR VEC TE THEM TE KALUARA TE QOFSHIN!MENDOJ SE URIME TE TIDHA DO MARRISH NGA TE GJITHE FORUMSAT E NDERSHEM!

TORCH A M@S.UE Maska e live fast
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    shaje sa te duash jezusin,
    kush tha qe me behet vone,
    nuk jam as i krishtere dhe as psikopat qe te ofendohem e te filloj te vras rob rruges nga "hidherimi".

P.S.Gojen nuk do ma mbyllesh ti , jo per gje po nuk kam rene aq poshte.
    xfiles!me duket se ka ardhur koha qe ti ti kthehesh rruges se "zotit" dhe nuk ben mire qe replikon me "vellezerit" mslmn dhe ktlk.
    keto jane pune qe nuk te perkasin ty,i di i madhi "zot"kshu qe perveshi menget dhe futju studimit te "fese",nuk ka rensi se cila mslmn apo ktlk.pasi vetem permes "fese"mendja jote do ndricohet.ok xfiles
    fuuuuuuuk islaaam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ja pra ketu vertetohen me se miri te gjitha ato qe une kam cituar me lart ne lillje me te smuret psiqike!megjithese une jam munduar qe te trgohem sa me human, duke mos ja lejuar vehtes qe te luaj me fatkeqsine e ndonje te smuri psiqik si puna jote. E them kete se une ne sygjerimet e mia ne postimi tim me siper nuk kam cituar me emer ndo nje person aq me teper emrin tend duke mos dashur te lendoj,sepse semundjet jane fatkeqsi ne jete.Per fatin emire nuk shof ndonje person tjeter ne ket teme qe te reagonte ndaj mendimeve te mia,por per fatin keq tanin ti re pre duke identifikuar vehten tene si ismure psiqik per derisa reagon me agresivitet ne lidhje me ata qe une kam shpreh me pare.Me gjithate kete e vertetuan te gjithe se ti je nje i smure psiqike,perderisa reagove ne rolin psiqikut.TANI SME MBETET GJE TJETR VEC TE THEM TE KALUARA TE QOFSHIN!MENDOJ SE URIME TE TIDHA DO MARRISH NGA TE GJITHE FORUMSAT E NDERSHEM!
    faleminderit per humanizmin tend,
    ngela mjaft i prekur nga fjalimi i mesiperm

Une nuk reagova agresivisht sepse çfaredo gjeje mund te thuash nuk do ja vlente barra qerane te ofendohesha, nga tipa si ju.

Shyqyr qe ka edhe forumista "te pandershem" se po te jene te gjithe te ndershem ,tolerant, paqesor, si ti me shoke nuk do kishte lezet apo jo.

besiiiim,
    besiiiim dhe vetem besiiiiiiiiiim,
    lutu çdo dite allahut, ne mengjes pa pellitur akoma gomari,
    lidhe koken me shami,
    dhe thuaj : "o allah, hiqma idiotllekun, hiqma idiotllekun",

ku i dihet pastaj mbase te ndricon mendjen allahu se edhe mua me vjen keq per ty, se injoranca eshte fatqeqesi e nuk eshte per te qeshur.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    faleminderit per humanizmin tend,
    ngela mjaft i prekur nga fjalimi i mesiperm

Une nuk reagova agresivisht sepse çfaredo gjeje mund te thuash nuk do ja vlente barra qerane te ofendohesha, nga tipa si ju.

Shyqyr qe ka edhe forumista "te pandershem" se po te jene te gjithe te ndershem ,tolerant, paqesor, si ti me shoke nuk do kishte lezet apo jo.

besiiiim,
    besiiiim dhe vetem besiiiiiiiiiim,
    lutu çdo dite allahut, ne mengjes pa pellitur akoma gomari,
    lidhe koken me shami,
    dhe thuaj : "o allah, hiqma idiotllekun, hiqma idiotllekun",

ku i dihet pastaj mbase te ndricon mendjen allahu se edhe mua me vjen keq per ty, se injoranca eshte fatqeqesi e nuk eshte per te qeshur.
    Eh,e shof se shkalla e depresionit qe te ka mberthyer po te shkon gjithnje e me larte ne stratosfere!mbase stafi i jot i mjekimit ka per te nderruar edhe dozen e kurimit qe te ndryshosh sado pak.qe ne fakt perdoret vetem per ate ku ti permende pak me lartqe ti paske alergi per te!mbase te ka dhen lenden e filozefise meqense dukesh shum i <megithate une dote sygjeroja te mos harxhosh shume kohe per tu sheruar,se do e keshe shum te veshtire per sa kohe qe te ti mbizotron injoranca dhe urrejtja ndaj te tjeret.

nuk jam vetem une qe kam kete pershtypje per ty,por me sa konstatoj ket shqetsim e kane mbi 90%e antarvet te ketij forumi.
    mos pretendo se gjithe te tjeret do pranojne qe te behen pale me ty duke u infektuar me ate virusin e smundjes psiqike qe te ka mberthyer ty ne koken tende Xfiles Xfiles,as gje me teper se kaq nuk je.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 15-10-2006 më 09:47

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Xfiles,

ty askush nuk po ta shan besimin a mosbesimin, cfaredo qe te kesh. Por, gjithkush iritohet nga nderhyrjet e tua te njepasnjeshme dhe konstante, gjithmone ku flitet kunder islamizmit, dhe eshte shume interesante se ti i bie muzikes se njejte gjithe kohen: muho, muho, muho...

Mos mendo se po ia shton vleren vetes duke folur me nencmim per te tjeret. Mos mendo se je superior ndaj atyre te cilet i ofendon. Perkundrazi, ne vazhdimese po e deshmon veten si nje insekt te merzitshem, si puna e mizes se kalit qe i rri gjithe kohen kalit ne b-ythe duke germuar se mos gjen dic edhe aty.

Askush nuk po tenton te te beje musliman e as te te binde ne ndonje gje. Ty Zoti te ka verbuar e shurdhuar dhe njerezit ketu s'kane kurrfare ndikimi. Vec, nqs mendon se ka ngelur ndopak njeri ne ty e jo 100% insekt i qelbur, atehere rishqyrto pak sjelljet e tua idioteske e diletante dhe ne qofsh debil, se paku te jesh debil sado pak i respektuar.

Askush nuk po te kercenohet per fjalet qe po i shkruan, edhepse ti do te kishe dashur te jete ashtu sepse do t'i vertetoje "teorite" e tua kunder islamizmit. Ti je kercnim i vetvetes, djalosh, dhe ben mire te vizitohesh te doktori sa me pare, sepse nje dite mund te jete vone...

Hajt me bacen, shko pi nje gote qumesht apo caj kamomile, thone se kane efekt qetesues.

P.S. Te fala atij insektit tjeter, te cilin ia mban ison, thuaji se ka kohe qe s'ka shkretuar ndonje gje!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Eh,e shof se shkalla e depresionit qe te ka mberthyer po te shkon gjithnje e me larte ne stratosfere!mbase stafi i jot i mjekimit ka per te nderruar edhe dozen e kurimit qe te ndryshosh sado pak.qe ne fakt perdoret vetem per ate ku ti permende pak me lartqe ti paske alergi per te!mbase te ka dhen lenden e filozefise meqense dukesh shum i <megithate une dote sygjeroja te mos harxhosh shume kohe per tu sheruar,se do e keshe shum te veshtire per sa kohe qe te ti mbizotron injoranca dhe urrejtja ndaj te tjeret.

nuk jam vetem une qe kam kete pershtypje per ty,por me sa konstatoj ket shqetsim e kane mbi 90%e antarvet te ketij forumi.
    mos pretendo se gjithe te tjeret do pranojne qe te behen pale me ty duke u infektuar me ate virusin e smundjes psiqike qe te ka mberthyer ty ne koken tende Xfiles Xfiles,as gje me teper se kaq nuk je.
    paske bere sondazh me duket, meqe e dike qe 90% e forumit e mendon si ty.
    Edhe sikur une te irritoja 90% te forumit, nuk do me behej vone sepse nuk shkruaj per ti bere qejfin ndokujt.

Tema të Ngjashme

1. Muhamedi a.s. sipas këndvështrimit të krishterë
    Nga presHeva-Lee në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  2. Muslimanet ne U.S.S.R (ish Bashkimi Sovietik)
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2008, 20:23
  3. “Muslimanët në Ballkan - realiteti dhe e ardhmja”
    Nga ~Geri~ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-10-2008, 19:52
  4. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  5. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •