Ca pytjesh bo dhe ti,si guxon dhe ve ne dyshim egzistencen e te madhit MHMD.QAFIR ne ferr e ke vendin,jo vetem ti po dhe ato si puna jote.turp te keshPostuar më parë nga xfiles
![]()
Ca pytjesh bo dhe ti,si guxon dhe ve ne dyshim egzistencen e te madhit MHMD.QAFIR ne ferr e ke vendin,jo vetem ti po dhe ato si puna jote.turp te keshPostuar më parë nga xfiles
![]()
fuuuuuuuk islaaam
une nuk vura ne dyshim ekzistencen e muhos,Postuar më parë nga Shiu
vura ne dyshim titullin e tij "profet".
shume po i perdor figurat me djallush,
kujdes se mos i ngel qejfi allahut ...
Fillimisht , qenia e mbi 1 miliard muslimaneve ne bote nuk te mjafton apo jane nje hic!Postuar më parë nga xfiles
Ti ke lexuar per fene dhe mbase ate qe e ke lexuar e ke kuptuar keq ,
bazohesh vetem ne tv,pergjigje te pamenduara.Une them qe duhe te bazohesh ne qenien tende si njeri.
![]()
Degjo o evangjelist i djallit,Postuar më parë nga xfiles
Askush nuk eshte i obliguar te ta mbushe ty mendjen ne ate apo kete; eshte zgjedhja jote se cka deshiron te besosh. Por, kjo nuk te jep kurrfare te drejte te tallesh me besimin e te tjereve, per me teper ne menyren si e ben ti e qe eshte vetem bezdisje e pambarim. Ne qofte se ti ke ndonje ARGUMENT per te kunderten, urdhero e hidhe. Poqese ti e ndien veten me superior se Muhamedi a.s. urdhero e themeloje ndonje besim tendin cfaredo e shih sa njerez do te mbledhesh rreth vetes. Ti se pari nuk je konzistent ne mendimet e tua; prej "muslimanit" brenda nje kohe te shkurter u shnderrove ne 100 djaj te ndryshem por askund nuk mund te kapesh sepse nuk ke mendim te pjekur. Kur ti veten nuk mund ta bindesh ne nje gje, si mund t'i bindesh te tjeret? Shko diku ne ndonje cmendine e relaksohu nje kohe, pastaj kthehu me dokrrat e tua.
Ah, djallushi. Po:![]()
po more, kam lexuar mbi fene.Postuar më parë nga ArNaUtI_
ti thua qe 1 000000000 mysliman ne bote nuk me mjaftojne,
sipas teje fakti se shume njerez besojne ne diçka eshte prove e mjaftueshme?
edhe 1000000000 e me shume njerez ne bote besojne se jezusi eshte biri i zotit,
po me duket se 1000000000 -shi tjeter e konsideron absurde.
nese bazohem ne qenien time si njeri them se veprat e muhamedit nuk i shkonin per shtat nje profeti te zotit por me shume nje krimineli pedofil gjakatar etj etj.
Si njeri nuk vras per te imponuar idete e mia tek te tjeret.
si njeri nuk me eksitojne vajzat 9 vjeçare,
Muho erdhi dhe i tha te tjereve qe ishte profet,
iua recitoi kuranin ne vite avash avash duke nxjerre ligje qe i shkonin per shtat,
vetem se xhibrailin nuk e pa njeri perveç muhamedit.
Nuk e mohon askush qe ka qene nje njeri i madh, se perderisa beri per vete kaq njerez me siguri ka pasur cilesi, por profet, nuk i ngjan profetit.
evangjelist?Postuar më parë nga Shiu
po qe se e thua ti,
Argument do ti?
ku ka argument me te mire se ai vete?
predikoi dhune,urrejtje, dhe me vepra i zbatoi.
me jep ti argument per te kunderten.
Nejse çfare argumenti mund te pres nga njerez qe justifikojne dhunen ne emer te zotit..
mbase mendimet e mia nuk jane te pjekura sa per te mbushur mendjen ty ,
por mendimet tuaja jane brum, e nuk kane ndermend te piqen ndonjehere.
Ta kam thene here tjeter, nuk do te marr leje ty per te postuar, po qe se ty nuk te pelqen ajo qe them fillo e ofendo si di ti me mire.
Degjo ti evangjelist i qelbur,Postuar më parë nga xfiles
Une nuk kam ndermend ty te te bind ne ate apo kete. Se cfare ka qene Muhamedi a.s. mund te lexosh ne biografine e tij, ke libra sa te duash, une nuk kam ndermend te te mbaj leksione. Por, ajo qe neverit kur lexohen postimet e tua eshte se nuk ke lexuar asgje ndersa flet panderprere gjerat e njejta me muaj te tere. Nese per ty ky forum eshte ndonjefare literature, e bafsh me shendet, sepse keshtu deshmon sa debil je. Te tjeret lexojne libra te mirefillte.
E per papjekuri mendjeje, ti je ai qe eshte deshmuar si personi me labil ne kete forum, duke ndryshuar pikepamjet sipas ndryshimeve te motit. Sot evangjelist, neser ndoshta mormon. Po pasneser?
mire mire,Postuar më parë nga Shiu
vetem ki parasysh se te lexosh nuk do te thote te lexosh vetem libra fetare qe i bien fyellit njesoj me konformizmin e tyre hipokrit.
O figure te kesh parasysh nje gje:Postuar më parë nga xfiles
ketu nuk dua te mbush mendjen ty po vetem te tregoj fakte reale dhe te shkembeme mendimet si ty dhe mua sme intereson se kujt i mbushet mendja!!
OK.
Ne nje liber te bere nga Majkell Hart nje historian amerikan jomusliman 100 personalitete me te medhenj te koherave i pari fare eshte Muhamedi :
jo se ishte nje pedofil sic mendon ti ose predikoj per dhune sic mendon ti por:
-per menyren se si beri per vete pjesen me te madhe te botes e cila nje pjese e madhe e pason tani .
-per modestine dhe thjeshtesine qe ka treguar psh.:ndryshe nga mbreterit e kohes ai ishte shume i thjesht dhe nuk trashegoi pasuri apo dhe trashgimtare por vetem dituri.
-...
asgje skini per te nxjerre ne drite...kristianet me te tyret, muslumanet po astu.....
Secili e ka mendjen e mbushur per veten e tij...me tere keto argumenta dhe kontraargumenta ne lidhje me te dyja fete....nuk beni gje tjeter vecse shtoni indiferentizmin dhe perbuzjen e njeri tjetrit... cilido qe beson ne feja muslumane ka per te ngelur atje...po ashtu dhe kristianet ne fene e tyre...
Krijoni Kontakt