Postuar më parë nga DEN_Bossi
Me kanun ti kaq katolik nuk mbron dhunen qe ushtrohet ne harapi.Ti duhek me kanun nje islamist i kolybes se qabes.
![]()
Postuar më parë nga DEN_Bossi
Me kanun ti kaq katolik nuk mbron dhunen qe ushtrohet ne harapi.Ti duhek me kanun nje islamist i kolybes se qabes.
![]()
Ndoshta edhe nuk din shqip, a e din kuptimin e fjalise?Postuar më parë nga DEN_Bossi
Ju disa me fjale, kurse disa tjere me vepra, vecse po beni ashtu qe bota vertete te bindet se feja muslimane eshte fe e tmerrit dhe shpates. Mos e beni kete se iu beni dëm 80% te muslimanve qe asesi nuk jane te verbuar si ju.
Po mundoheni te beni krahasime me veprat e keqija te krishtereve! Nuk krahasohen, sepse keta bejne keso gjerash ne emer te fese e Zotit. Nazisti eshte nazist, por ai nuk ben krime per "ndere te Zotit".As nuk krahasohen gjerat e mesjetes, se atehere po i tregoni botes se keni ngecur atje.
Ketu po behet fjale per shkatrraqet dhe psikopatet qe nuk kan ku te nxierrin dufin pervecse keshtu, duke vrare femije, kalimtar te rastit, duke hedh ne ajer xhamite e njeri tjetrit etj.
Papa eshte keqinterpretuar, por ata qe bejne me shume zhurme, as qe dine te lexojne. Papa nuk tha qe duhet te shfaroset nje fe ose nje popull i tere, kete e thone mullat dhe imamet musliman. Cka prisni ju atehere?
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Papa the qe zoti nuk pranon xhihad, dhe u zemrun myslimat dhe ju turren papes me...xhihad. Hajde mos qesh tani me keta rob qe kane ngel 1000 vjet prapa. Kta rob se njohin fjalen dialog dhe toleranca njofin vetem fjalen shpate dhe dhune. Atere pse ju ngeli hatri? Se papa ju corri masken dhe zbuloi te verteten?
Nuk ke pse turperohesh ti hiq.Ate gajle po ta heq une,sepse ti nuk je prej muslimaneve fare.Postuar më parë nga Kilimanxharo
E pashe nga postimet tua se sa musliman je.
Why do people with closed minds always open their mouths?
Postuar më parë nga Kilimanxharo
Kjo perralle nuk kalon me, xfiles "muslimani" e ka perdorur i pari, po shpejt i ka dale boja.
![]()
P.S. Kerkoni nga mesuesit tuaj t'ua mesojne ndonje "taktike" te re.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
nuk kam patur ndonjehere maske qe te me kete dale boja.Postuar më parë nga Shiu
Postuar më parë nga alko71
Une thava ne fillim se prindnit e mi ma ka lan n'der ket lloj sekti musuluman, se kam marrun me deshir. Ne leter jam mulsiman, po ne vepra e urrej kete fe, turpnohem per bes...![]()
A don ta bej nje permbledhje te shkrimeve te tua kontradiktore, qe te shihet se si t'u zhvesh maska gradualisht? Per bese, po pertoj, por ti vete e di se si kalove neper "metamorfoze".Postuar më parë nga xfiles
Edhe ky Kili-mili po e perdor taktiken tende...
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
I nerum, mos em merr neper goje mue as mos em perzi me tjert. Mos tvje inatiPostuar më parë nga Shiu
![]()
![]()
Krijoni Kontakt