Close
Faqja 14 prej 29 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 281
    musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga xfiles
    fol ti,
    te pakten ne krishterim apo ne ndonje fe tjeter nuk te vret askush nese del nga feja.
    Mer, hajt na trego cka di e qe s'po permend nga HISTORIA E PERHAPJES SE KRISHTERIZMIT. Te kane vrare e te kane masakruar ne cdo variante: edhe nese e refuzon, edhe nese del, edhe nese kundershton Kishen e pagabueshme. Uuuu sa "heretike" jane vrare e djegur e copetuar e... a do pak statistika per luften shekullore te Kishes kunder heretikeve?!

Fol pak, fol se fort po te hahet per islamizmin, e meqe na paraqitesh njefare neutrali (e ne fakt je njefare evangjelist ****), na mbaj ca leksione per menyrat e perhapjes se krishterizmit. Hajt, po te degjojme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 20-09-2006 më 06:48

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga DEN_Bossi
    absolutisht qe po(per te paren)

--->tek e dyta

Po pse ironi e konsideron ti fjalen e papes. waw waw waw, edhe kete e degjova.
    Ok ironi konsideroje.
    edhe qindra femije qe vriten rrugeve te palestines ironi jane
    edhe mijra gra e pleq qe masakrohen , pordhunohen deri ne vdekje ironi jane
    edhe gjithe ato viktima luftrash ne histori ironi jane, padyshim!

djali, thirri pak mendjes, shih pak me shume realitetin, e mos fluturo me presh,
    sado i keq apo i ndyre te jete papa ajo qe tha ishte e vertete,
    muhamedi e ka perhapur fene me dhune.
    Ja duket dhe nga reagimi i turmave myslimane te ofenduar , ne vend qe te kerkonin nga papa te kerkonte te falur ne menyre paqesore nisen kercenimet dhe thirrjet per luften e shenjte qe ka si qellim ta ktheje boten ne nje hale.

sa per ironine,
    po ato karikaturat e muhamedit ça ishin , a nuk ishin ironi?
    dhe u ngriten idiotet ne protesta dhe dogjen ambasadat dhe vrane njerez te pafajshem , si mendon...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Shiu
    Mer, hajt na trego cka di e qe s'po permend nga HISTORIA E PERHAPJES SE KRISHTERIZMIT. Te kane vrare e te kane masakruar ne cdo variante: edhe nese e refuzon, edhe nese del, edhe nese kundershton Kishen e pagabueshme. Uuuu sa "heretike" jane vrare e djegur e copetuar e... a do pak statistika per luften shekullore te Kishes kunder heretikeve?!

Fol pak, fol se fort po te hahet per islamizmin, e meqe na paraqitesh njefare neutrali, na mbaj ca leksione per menyrat e perhapjes se krishterizmit. Hajt, po te degjojme.
    Po e vertete eshte qe kisha vrau te krishteret e tjere qe nuk e mendonin si ajo.
    Kisha mbajti evropen dhe nje pjese goxha te madhe te botes ne injorance,mizerie dhe mjerim,
    kisha ishte ajo qe shiti indulgjencat te varferve duke i genjyer se gjoja do i faleshin mekatet, kisha ka mbi supe gjakun e miliona te pafajshmeve dhe eshte ndertuar me gjakun e tyre.
    Gjynahet e kishes nuk kane te mbaruar.

tani meqe kisha ka qene keshtu nuk do te thote se muho ishte i mire.
    tani mire apo keq kisha eshte zbutur ,
    ashtu duhet te zbuten edhe ata muxhahedinat e ta kuptojne se sejcili ka te drejte te zgjedhe fene qe i pelqen ose asnjeren fe.

shkurt muhabeti fakti qe kisha dhe papa jane aq te zhytur ne mekate nuk hedh poshte faktin se me te vertete muho ka perhapur fene me shpate dhe me kercenime te tipit "po deshet te jetoni te lire kthehuni ne islam, ose do ju pushtojme ne emer te allahut". esenca kjo ishte.

fete ne pergjithesi dhe keto monoteiste ne veçanti nje prejardhje kane dhe si te tilla nje *** jane te gjitha perfshire dhe fene e "paqes".

deri tani nuk kam degjuar vatikanin apo ndonje grup te krishtere te kercenoje se do luftoje jo-kristianet.
    keto po i degjoj nga grupet myslimane.
    ja pse kundershtoj me shume islamin, sepse islami eshte nje kercenim real, kurse kisha tashme ka pjerdhur , nuk perben rrezik.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 20-09-2006 më 06:58

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    sado i keq apo i ndyre te jete papa ajo qe tha ishte e vertete,
    muhamedi e ka perhapur fene me dhune.
    Ja duket dhe nga reagimi i turmave myslimane te ofenduar , ne vend qe te kerkonin nga papa te kerkonte te falur ne menyre paqesore nisen kercenimet dhe thirrjet per luften e shenjte qe ka si qellim ta ktheje boten ne nje hale.

sa per ironine,
    po ato karikaturat e muhamedit ça ishin , a nuk ishin ironi?
    dhe u ngriten idiotet ne protesta dhe dogjen ambasadat dhe vrane njerez te pafajshem , si mendon...

fatkeqsisht po konstatoj se ti paske shume probleme me perceptimet, me duket se edhe ti paske probleme me dallimin mes ironise dhe sharjes, mendova se jane vetem shoket e tu te forumit po qenke edhe ti.

Per te gjithe njerzit ne bote mundet te kisha dyshuar se e kan hapur Islmin me dhune po vetem per Muhamedin a.s JO. Pse, sepse e di historine e tije, e ti se di. Ti degjon fjalen e papes, dhe ketu fillon manipulimi i iformacionit.
    Tani shiko, kur manipulon Papa, nje njeri me shume influence dhe nje njeri shume publik, imagjino se cfare bejne kto te vegjlit, vetem imagjino.

Po pse, edhe karikaturat te duken ironi ty. Waw waw waw. Po dyshoj shume ne aftesite tuaja, kisha tjeter opinion per ty. Ironi mendon se eshte te dhunosh figuren e nje njeriu qe nje e katerta e botes kerkon dhe deshiron ta kete si shembull ne jete. Dyshimi vazhdon....

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Po e vertete eshte qe kisha vrau te krishteret e tjere qe nuk e mendonin si ajo.
    Kisha mbajti evropen dhe nje pjese goxha te madhe te botes ne injorance,mizerie dhe mjerim,
    kisha ishte ajo qe shiti indulgjencat te varferve duke i genjyer se gjoja do i faleshin mekatet, kisha ka mbi supe gjakun e miliona te pafajshmeve dhe eshte ndertuar me gjakun e tyre.
    Gjynahet e kishes nuk kane te mbaruar.

tani meqe kisha ka qene keshtu nuk do te thote se muho ishte i mire.
    tani mire apo keq kisha eshte zbutur ,
    ashtu duhet te zbuten edhe ata muxhahedinat e ta kuptojne se sejcili ka te drejte te zgjedhe fene qe i pelqen ose asnjeren fe.

shkurt muhabeti fakti qe kisha dhe papa jane aq te zhytur ne mekate nuk hedh poshte faktin se me te vertete muho ka perhapur fene me shpate dhe me kercenime te tipit "po deshet te jetoni te lire kthehuni ne islam, ose do ju pushtojme ne emer te allahut". esenca kjo ishte.

fete ne pergjithesi dhe keto monoteiste ne veçanti nje prejardhje kane dhe si te tilla nje *** jane te gjitha perfshire dhe fene e "paqes".

deri tani nuk kam degjuar vatikanin apo ndonje grup te krishtere te kercenoje se do luftoje jo-kristianet.
    keto po i degjoj nga grupet myslimane.
    ja pse kundershtoj me shume islamin, sepse islami eshte nje kercenim real, kurse kisha tashme ka pjerdhur , nuk perben rrezik.
    Ja dhe ca leksione shtese per Vatikanin dhe Papen, nga forumistet e krishtere, teme e hapur nga soziu yt shpirteror, Matrix:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=68803

Lexim te kendshem dhe ruaje fytin nga bertima, shpenzohesh ne medikamente pastaj.

P.S.
    Vec cektesine e mendjes tende je duke e treguar me perdorimin e emrit 'muho'. Eshte primitivizem ekstrem, mangesi kulture dhe edukate.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 20-09-2006 më 07:03

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    fatkeqsisht po konstatoj se ti paske shume probleme me perceptimet, me duket se edhe ti paske probleme me dallimin mes ironise dhe sharjes, mendova se jane vetem shoket e tu te forumit po qenke edhe ti.

Per te gjithe njerzit ne bote mundet te kisha dyshuar se e kan hapur Islmin me dhune po vetem per Muhamedin a.s JO. Pse, sepse e di historine e tije, e ti se di. Ti degjon fjalen e papes, dhe ketu fillon manipulimi i iformacionit.
    Tani shiko, kur manipulon Papa, nje njeri me shume influence dhe nje njeri shume publik, imagjino se cfare bejne kto te vegjlit, vetem imagjino.

Po pse, edhe karikaturat te duken ironi ty. Waw waw waw. Po dyshoj shume ne aftesite tuaja, kisha tjeter opinion per ty. Ironi mendon se eshte te dhunosh figuren e nje njeriu qe nje e katerta e botes kerkon dhe deshiron ta kete si shembull ne jete. Dyshimi vazhdon....
    atehere paske kencept tjeter per ironine, se po nuk qene karikaturat ironi booooo nuk e di çfare te them.

Une nuk nisem nga llafet e papes, es qe dua ti degjoj llafet e papes se historine e islamit ma kane mesuar ne shkolle e kam dhene provim per ate *** historie.

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    atehere paske kencept tjeter per ironine, se po nuk qene karikaturat ironi booooo nuk e di çfare te them.

Une nuk nisem nga llafet e papes, es qe dua ti degjoj llafet e papes se historine e islamit ma kane mesuar ne shkolle e kam dhene provim per ate *** historie.
    po ku na e paske bo shkollen ti more zotri???

Me sa duket paske ba histori Islame dhe nuk paske bere gjuhe dhe letersi shqipe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Shiu
    Ja dhe ca leksione shtese per Vatikanin dhe Papen, nga forumistet e krishtere, teme e hapur nga soziu yt shpirteror, Matrix:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=68803

Lexim te kendshem dhe ruaje fytin nga bertima, shpenzohesh ne medikamente pastaj.

P.S.
    Vec cektesine e mendjes tende je duke e treguar me perdorimin e emrit 'muho'. Eshte primitivizem ekstrem, mangesi kulture dhe edukate.
    shume dakrod jam me soziun tim shpirteror Matrix.

P.S.
    Po pertoj ta them emrin e gjate te muhos,
    nejse per respektin tend, meqe je shume i kulturuar dhe nuk te nxe goja llafe te keqe(perveç se ne mesazhe private) , po e quaj muho a.s.w.r.l.w.b.h
    Ne fakt e kam zili kulturen dhe emancipimin e atyre qe njohin vetem kuranin dhe jane te bindur se do shpetojne boten duke prere kokat e jo-besimtareve.
    po ne jemi mbrapa shume thuaj, bota ka syte andej nga arabia e nga afganistani dhe perpiqet te marri shembull nga modernizimi i tyre.
    çdo dite qindra klandestine nga evropa dhe amerika perpiqen te kalojne dete e oqeane per te mberritur ne tokat e bekuara te lindjes se mesme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    po ku na e paske bo shkollen ti more zotri???

Me sa duket paske ba histori Islame dhe nuk paske bere gjuhe dhe letersi shqipe
    ti dukesh qe e qan fare gjuhen dhe letersine shqipe.
    Nuk hahem dot me ty vallahiiii.

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    shume dakrod jam me soziun tim shpirteror Matrix.

P.S.
    Po pertoj ta them emrin e gjate te muhos,
    nejse per respektin tend, meqe je shume i kulturuar dhe nuk te nxe goja llafe te keqe(perveç se ne mesazhe private) , po e quaj muho a.s.w.r.l.w.b.h
    Ne fakt e kam zili kulturen dhe emancipimin e atyre qe njohin vetem kuranin dhe jane te bindur se do shpetojne boten duke prere kokat e jo-besimtareve.
    po ne jemi mbrapa shume thuaj, bota ka syte andej nga arabia e nga afganistani dhe perpiqet te marri shembull nga modernizimi i tyre.
    çdo dite qindra klandestine nga evropa dhe amerika perpiqen te kalojne dete e oqeane per te mberritur ne tokat e bekuara te lindjes se mesme.
    Mos belbezo kaq shume kur flet, as kur shkruan.

S'ka nevoje te shkruash 'muho a.s.w.r.l.w.b.h', mjafton te thuash Muhamedi, ashtu si e ka pasur emrin.

E mungesen e edukates tende mos e justifiko me marrina si kjo me siper e cituar.

Faqja 14 prej 29 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Muhamedi a.s. sipas këndvështrimit të krishterë
    Nga presHeva-Lee në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  2. Muslimanet ne U.S.S.R (ish Bashkimi Sovietik)
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2008, 20:23
  3. “Muslimanët në Ballkan - realiteti dhe e ardhmja”
    Nga ~Geri~ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-10-2008, 19:52
  4. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  5. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •