Kjo eshte pyetja pra, titulli i kesaj teme. Cfare do benit per tu pajtuar?
Dito.
Kjo eshte pyetja pra, titulli i kesaj teme. Cfare do benit per tu pajtuar?
Dito.
Varet se ca ka bo vaki!!!
Ne pergjithsi duhet te lesh te qetesohet gjendja dhe pastaj ne baze te njeriut qe ke perballe, qe ja din huqet dhe tekat sillesh dhe ti!
Num ma mer mendja qe egziston nje formule precize, se varet nga shume faktore.Megjithate njeri duhet se sben ta uli hunden dhe te bej hapin e pare!
personalish kur merzitem (ne pergjithesi behet fjal) po te jet ndo nje njeri me shume humor dhe po hariti te me bej per te qeshur ne ate moment qe jam merzitur e haroj fare qe isha e merzitur.
me beri vaki nje here isha aq shume e nevrikosur ne pune dhe dola jasht dhe gati po qaja nga inati. Ca si kam then managerit ate dite. Ai doli jasht te kerkonte falje i shkreti (sillem ashtu une se eshte shoku vellait.. po te ishte ndo nje tjeter me kishte heq nga puna ktu dhe ca muaj!) dhe anyway del jasht ai and he's like
"pse je e merzitur me mua?"
"coz ur stupid" i them une me plot gojen
ri mendohet ai dhe me thot serioz
"te bej nje pyetje po dua te me pergjigjesh me sinqeritet"
im like "ok"
"winnie the pooh eshte ai tek corapet e tua??"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
aty ja kam futur nje te qeshuri se une thash ca do thot ky tani! eh dhe mbasi qesha sikur nuk ja vlente te rija prap e nevrikosur!
kshu qe me te dashuren tende puna eshte ndryshe por prap po te kesh humor (dhe po te ket dhe ajo) do regullohet situata.
loooooooooool Shume e lezetshme vertete fierake! Sa kam qesh kur e lexova!Une varet ne fakt. Kur eshte ndonje gje pak a shume serioze dhe e kuptoj qe e kam gabim ( raste te rralal keto
) i sillem rrotull, ose e bej per te qeshur ...e shoh me ca sy si gjynahqare qe te kepusin shpirtin deri sa detyrohet i ziu te me vije vete. Pastak ka edhe raste kur nuk ja kam ngene edhe paturpesisht bej sikur nuk ka ndodhur asgje. Funksionon besomeniii!@
![]()
i fem qe e kom xhan :P
U zemerua Ai ?
I vari turinjte , inati 3 dite zgjat .. do vi prape te une .
Asgje sbej , biles e sodis me qetesi . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ne nuk mbajme inat kendej, na kalon shpejt...ai pajtohet gjithmone i
pari....vetem ne ndonje rast shume te rralle kur ja kam bere me te keq
une mundohem ti afrohem. Gjithmone une jam ajo qe perkedhelet dhe pse
skam durim ne asgje dhe kercej si gjel.
Varet nga tipi i njeriut shume, sepse ke dhe turickane qe dhe po ju puthe
kembet s'pajtohen....ne shyqyr pajtohena me pak..![]()
Lool kush asht burri ti apo ai?Postuar më parë nga PINK
PS
Per gjana kot nuk zihem por po u zuna iher filmi mbaron perfundimisht![]()
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
po te jete faji im mundohem kshu me i bo qejfin gjoja , pastaj po vazhdoi te boje si i zemru prap ....boj ne una si e zemrume kshuqe i bije atij te me mbushi mendjen me u pajtu...lol
![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Mka kap halli madh tani qe smund me fol per kete ! :'( Sa keq qe jam se kini idene !
Krijoni Kontakt