asnjeri te dy per te vjedhur kete popull jane me ato tarifa qe kane .
AMC
Vodafon
Nuk me pelqen asnje
asnjeri te dy per te vjedhur kete popull jane me ato tarifa qe kane .
Per mua me mire AMC..............
Jeta eshte e shkuter dita eshte e gjate
AMC...................eshte mire te jesh i pari.
Per te prishur leket kuptohet.
Postuar më parë nga King_Arthur
shume dakort me ty![]()
Hidhe celularin dhe s'do kesh probleme, po se mos shkon e ja merr borxh komshiut masanej se njehere duhet i shkreti.Postuar më parë nga ina_31
Dito.
Te mjeret ju per cmimet qe jeni te detyruar t'i paguani ketyre dy operatoreve monopoliste!
Ne Maqedoni ka dy operatore aktualisht: Cosmofon (COSMOTE - si AMC) dhe T-Mobile. Ke ne behet konkurence e madhe kush do uli cmimet me shume qe konsumatori te jete me i kenaqur. Tek ju ndodh e kunderta me duket: Bejne gare kush i ngre cmimet me shume.
Te bojkotoni te dyjat, s'keni nje alternative te trete. Media nuk ndihmon ne ngritjen e vetedijes se popullit per t'ia bere hesapet se sa leke me shume harxhojne ne krahasim me qytetaret e shteteve fqinje, sepse te gjitha mediat me te medha shqiptare (me sa kam pare) financohen me te madhe nga keto dy kompani greke.
... s'bejne asnjera po c'e do. Perderisa s'futet nje alternative e trete, nje firme serioze e cila do detyronte dy te parat te ulin cmimet, s'keni c'i boni.
Shendoshe, se do behet me mire ndonje dite ne te ardhmen.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Une ua kam dhene mundesine te dyjave kompanive hajdute te me vjedhin paturpesisht dhe me lene te njejten shije.
Nese ne portofol kam X leke, njera mi vjedh nga fundi e tjetra nga fillimi. Eshte per tu patur zili vetem bashkepunimi i tyre dhe zgjedhja e tyre vampireske mbi gjakun tone te njome...
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
I perdor te dyja kur shkoj ne Shqiperi. Qe te dyja lene per te deshiruar. Mungesa e konkurences i ka bere qe te behen oligopol, duke i vene cmimet sa te duan dhe mos ofruar sherbimet e duhura.
lolPostuar më parë nga Blue_sky
Mezi e mbledh ne fillim. Pa hapur mire tlf - Ku je? , pa mbaruar mire fjaline - krahu tjeter e mbyll
Pastaj mesohem dhe kur kthehem mbrapsht duhet te ambjentohem me telefonatat e gjata ne celular perseri.
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
njesoj me duket te dyja...
me shum mbaj Vodafon pasi ka patur dhe me shum oferta verore ...
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Krijoni Kontakt