Per mua vodafone ate perdor ne shqiper pasi me duket sikur ka oferta me te mira se amc.
AMC
Vodafon
Nuk me pelqen asnje
Per mua vodafone ate perdor ne shqiper pasi me duket sikur ka oferta me te mira se amc.
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Une i kam te dyja keshtu qe nuk shaj asnje kur njuk ben njeri ben tjetri :P
Ere mire mire
Qe te dyja jane plehera...po te ishte ne doren time do ti perzija me shkelma nga Shqiperia...me mire ne epoken e Dedes se sa me keto kompani bastarde..
Nuk me pelqen asnje, tarifat jan shum te larta me fol me nje mik jasht shtetit te iken 10çja me vrap fare pa gja te keqe hic sikur ky popull i bi te punoj vetem me fol ne tel.
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 01-05-2007 më 18:14
Per mua as njera nga keto linja nuk me pelqen, pasi jane shume te shtrenjta per gjendjen ekonomike ne alb. Ndaj dhe shqiptaret vetem cojne zile me njeri-tjetrrin , skan faj ne fakt se po ta kapesh nga ana e lekve ata mbase i bie te paguajne me teper sa sa paguajme ne ketu ne muaj.
Kam qe ne vitin 2001 qe perdor Vodafone dhe nuk e kam nderruar asnjeher kete kompani. Me duket me e mire se AMC. Eshte rrjeti me i madh i telefonise celulare ne bote dhe ka sherbimet me te mira per mendimin tim. Gjithashtu per lidhjet me jashte shtetit eshte shume me i mire se AMC.
Eshte hedhur ne treg dhe UNITED MOBILE por ky rrjet eshte shume me i shtrenjte se AMC dhe Vodafone brenda Shqipersie, ndersa per jashte eshte shume shume me i lire se dy te tjeret.
Imperator
Albanian Perandory
Nuk e di si jan keto ne Shqiperi... vetem se AMC e pelqej me shum![]()
#VamosArgentina
Vodafone eshte me i mire ehe ka oferta me te mira se amc
Krijoni Kontakt