AMC ka futur se fundi dhe voice mail qe do te thote (per ata qe se dine) sms te zeshme ku mund te lini nje mesazh zanor ne tel e dikujt qe e ka karten amc.
gjithashtu ka futur dhe internetin te cilin mund ta perdorim nga celulari.
thanks
AMC
Vodafon
Nuk me pelqen asnje
AMC ka futur se fundi dhe voice mail qe do te thote (per ata qe se dine) sms te zeshme ku mund te lini nje mesazh zanor ne tel e dikujt qe e ka karten amc.
gjithashtu ka futur dhe internetin te cilin mund ta perdorim nga celulari.
thanks
Hahahahaha,pse s'thua qe paska perparuar AMC-ja,ju paska dhene dhe luksin e voice-mailit.Postuar më parë nga kumbulla
Kesaj vere po i thoja nje mikut tim: ore,ca i ke bere telefonit qe s'mund te te lija voice-mail,ai te ja ka plasur te qeshures.
Asaj here qe isha ne Shqiperi nga minimum 3 karta ne dite,keto kompanite kishin detyruar dynjane te komunikonte vetem me cerr-cerre(dmth zile1 zile tek ura,dy zile tek lumi )
Kam vetem nje limit: qiellin!
Si mo nuk eshte edhe me ofertat u keput fare sivjet. Te pakten AMC beri nje fare oferte ne mesazhe dhe ka oferta sa te duash ne numrat me abonim. Te mos ngaterrojme emrin e madh Vodafon me nje kompani greke panafon qe per efekt reklame i vuri kete emer. Sa per operator te trete nuk ka per te pasur ndonjehere ose te pakten keto 10 vitet qe vijne.Postuar më parë nga RapSoul
Dhe nje here AMC na vertetoj qe ishte me e mira apo jo?
per vitin e ri pati nje sinjal shume te mire.
mund te dergoje sms dhe te flisje ne tel dhe ne ore 12 te nates se vitit te ri.
vodafone per 3 dite rresht ja futi gjumit.
tung
Do te me falesh qe po ta theksoj por ku dreqin e shikon seriozitetin e vodafonit apo ne faktin qe per vitin e ri nuk na lejoj te dergojme asnje nje mesazh apo te bejme ndonje telefonat me miqte per ti uruar vitin e ri. Ndersa ata te amc benin telefonata e dergonin mesazhe edhe ne oren 12:00. Ketij i thua seriozitet ti?Postuar më parë nga ^lukas^
Jeta eshte e shkuter dita eshte e gjate
Ja nje reklame komerciale e operatorit telefonik AMC
Teper reklame profesionale ne krahasim me para ardheset per mendimin tim.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Une jam VOD,kshu qe perderisa kam zgjedhur ate,mendoje se ajo eshte me e mira.
Tarifat jan stratesforike si AMC ashtu dhe Vodafone.
PershendeTje !!
Feel the pump √
Nje zgjidhje per cmimet do te ishte nje operator i trete, po te ishte serioz.
Jeta eshte e shkuter dita eshte e gjate
Vodafone eshte me i mire dhe me i liri. Une sa here qe kur shkoj pre vizite ne Tirane tek dajet marr nga nje Vodafone keshtu per sherbime dhe jam teper i kenaqur.
¿Quién ganará la Champions? = BARÇA
Krijoni Kontakt