Vodafone preferoj.
AMC
Vodafon
Nuk me pelqen asnje
Vodafone preferoj.
Nga cilesia e sherbimit per klientin jane berrnut te dyja.Imagjino....njeriu nuk mund te lere/marre nje mesazh me ze !!! Nuk bejme fjale hiq per generate 3,apo shfletim interneti.
Nga mbulimi gjeografik Vodafone me duket se ka perparesi ndaj AMC'se.
Per aryse se jane vetem keta te dyja dhe ska konkurrence,dhe tarifat jan lart ne qiell.Ngelen njerezit duke gervishur karta c'do dy dite !!!!!!
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Nuk e di nga e ke marre kete informacion por mua me duket se mbulim me te mire ka AMC. Ne disa vende ka pasur mbulim AMC dhe Vodafon jo. Megjithate nuk mund te jap nje mendim eksperti. Ftoj ata qe kane informacione te tilla te na ndricojne.Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites
Jeta eshte e shkuter, dita eshte e gjate.
Vodafone i ka pak tarifat me te ulta. Amc-ja çoç ben me shume oferta.
Me nje fjale aty aty jane...
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
AMC i ka tarifat me te ulta brenda rrjetit AMC dhe AMC-ALBTELEKOM.
Ndersa VODAFONE i ka te ulta vetem BRENDA rrjetit te tij.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ajo qe shpreha ne poste eshte thjeshte mendim i imi,rezultuar nga perdorimi i te dyja rrjeteve kur isha ne Shqiperi (ne shumicen e rretheve)Postuar më parë nga luka21
Lol,po te ishe informacion mbase nuk do shprehesha fare ne kete menyreNejse....te dobeta te dyja per mendimin tim.Postuar më parë nga ZiM
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Nuk me pelqene asnjera pasi vi prej maqedonie dhe ketu nuk i perdorim asnjerin prej konsumatoreve me lart por perdorim T-Mobile![]()
evidente asnje
megjithse nganjeher me duket se Amc i bien kot ne qafe se ata vodafonsat jane shume me plera
Po mire qe nuk pelqejme asnje,po a ka tjeter kompani qe ne te heqim dore nga keto dy kompani qe na grine nga leket ?!Postuar më parë nga ClaY_MorE
Te rrish pa tel ne kohe eshte si te rrish pa buke![]()
Une perdor vodafone prej 6 vjetesh dhe me duket kompani shume serioze, ka sherbime te persosura dhe ben oferta te ndryshme.
Lukas
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt