Po ai tjetri qe kerceu mbreme me Vivica Fox, shqiptar eshte, Nick Kosovich? Aty thonte me origjine nga Australia po ky shqiptari Tony Dovolani kishte qene best man on his wedding. Ai ishte vesh kuq e zi mbreme![]()
Joey Lawrence
Sara Evans
Mario Lopez
Jerry Springer
Emmitt Smith
Shanna Moakler
Harry Hamlin
Vivica A. Fox
Willa Ford
Monique Coleman
Tucker Carlson
Nuk e ndjek emisionin
Po ai tjetri qe kerceu mbreme me Vivica Fox, shqiptar eshte, Nick Kosovich? Aty thonte me origjine nga Australia po ky shqiptari Tony Dovolani kishte qene best man on his wedding. Ai ishte vesh kuq e zi mbreme![]()
hehehe
Epo Toni ishte "Albanian John Wayne" keshtu qe i la detyre Nick te perfaqesonte vendin.
I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones
bsdev (03-03-2017)
D&G, Nick duhej te kombinohej me Vivica, se e kishte ajo fustanin e kuq (mgjth, per ndjenja patriotike, lol, po shpresoj sic thua ti qe po na perfaqeson ngjyrat.)Postuar mė parė nga D&G Feminine
Meqe ra fjala, e qau Vivica, dhe sa e pashe ne fillim, m'u kujtua filmi me Hally Berry, per Dorothy Dandrige ... kur tha pastaj me vone qe ate kishte ne mendje si rol.
Edhe shqiptari "John Wayne" superb me Saren. Po do i shkonte me shume qeleshja me duket se kapelja e cowbow-s.
Veshtire eshte te zgjedhesh, por mendoj qe futbollisti te shkoj kete jave, se mezi leviz i shkreti.
Fiori, me ke borxh a te kam, nuk e di si i bie, po na more ne qafe, se une vjet s'e kam pare kete, dhe kete vit, u ngjita pas TV, sikur s'me dalin te djelen "Desperate Housewives" dhe te enjten "Grey's Anatomy" lol, edhe dy dite te tjera kisha manget.
bsdev (03-03-2017)
hahahae pe sot?!
Une ne fakt nuk ndjek asgje ne tv pasi gjithmone harroj kur e kane orarin. Po mos me kujtonin as keto nuk do i kisha pare, por kam disa ketu rrotull qe e ndjekin gjithmone dhe une pas tyre : ).
Sot me pelqeu shume kercimi i profesionisteve kur kendonte ai tenori. Ndersa Marios si per inat e komentojne, sa te keq...Megjithese publiku nuk te le rradhe, dhe ate qe skualifikuan sot sikur te me kishin lexuar mendjen.
Sa per Vivica mendoj duhet te ike radhen tjeter se vertet me "terrorizon" kur fillon flet sikur po shpeton ndonje jete ne salle operacioni dhe pastaj ja fut dhe nje "yeah yeah yeah" ne fund si ne gheto![]()
Ne pergjithesi eshte qejf ky emisioni. Tani tek borxhet qe mos harojme, te enjteve e jep Gray's Anatomy huh?!...lol
bsdev (03-03-2017)
Whoowhooo whoooo Toni prape javen tjeter. PO mua te shkretes qe me fillon edhe "Lost" javen qe vjen ne te njejten kohe si do ia bej. Ke te le e ke te marr ai muhabet. Do me duhet te vedos dy televizora krah me krah qe te shikoj programet. lum doktori im i syve do e le rrogen tek ai per nje pale syze te reja pasi syte do me ikin anash deri ne fund.
Naten dhe shihemi javen qe vjen.
Lorina
I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones
he, asnje nuk e pa dje emisionin??? Apo jeni aq te merzitur sa nuk mund te flisni fare. Epo une do e them jam shume e zhgenjyer dhe nuk e besoj qe doli i fundit patrioti yne. Ai duhet te punoj shume me partneren sepse ajo eshte si akull qe do shume per tu shkrire.
Mario ama qe ultra fare. Dhe thoni cfare te doni por Jerry Springer doli shume mire. hehehe. Vivica dhe Mario Lopez per mua jane shume mire.
Edita me Joey nuk me pelqejne shume sepse nuk e kuptoj kush i heq me shume vetullat ai apo ajo. Ata te dy kane marre shume rreze nga sallonet per tanning dhe jane shume krispy dhe toasted. hehehehe.
Keto qene mendimet e mia te dites per kete problem qe na ka rene...
Lorina
bsdev (03-03-2017)
Shumė halle mbi krye s'ke faj![]()
Mario nė fakt ishte i padiskutueshėm (se mos e vuri njeri nė diskutim qė nė fillim). Lol unė u ngrita po kėrceja dhe vetė kur ishte ai hihihi
Jerry vėrtet mė suprizoi...megjithėse ato tė qarat (jo vetėm nė kėtė rast, por tė tė gjithė skuadrave) nė pėrgjithėsi nuk mė pėlqejnė, shumė teatro pėr shijėt e mia.
Vivica, jo keq kėtė radhė dhe nuk shpėrtheu me ndonjė "yo yo yo", por gjithsesi mė duket si shume "volum" pėr kėrcime elegante.
Ndėrsa Tony, ah ... ku i ka rėne kjo qė vetėm syēkat dhe floēkat ka tė bukura : ) Ajo e heq veten dhe pėr kėngėtare dhe nuk lidhet hiē me muzikėn.
Edhe Willa Ford dukej e mirė dje. Me gjithė atė dashuri qė ka pėr Maksim, shiko kur tė bėjnė ndonjė ba ba bum lol dhe tė fejohen nė fund tė emisionit![]()
Fiori
bsdev (03-03-2017)
hehehe ke shume te drejte.. edhe une u merzita me te gjithe. ne vend qe te fitojne cmime duke kercyer po mundohen te fitojne vota shpirterore.
lol
bsdev (03-03-2017)
Tė thashė qė Vivica i kish ditėt tė numuruara tek ky emisionIshte pak ironike nė fakt, se ky kėrcim me tė cilin u skualifikua mua mu duk mė i miri nga ana e saj.
Oh dhe sa pėr thashetheme, u regjistrova pėr klasa kėrcimi, tė shikojmė sa "yllka" do marr nė fund
Fiori
bsdev (03-03-2017)
E pra, me thene te drejten kisha shume frike se do skualifikonin Saren dhe Tonin, se ne fakt si robote kerceu ajo. Te merkuren se c'ngaterroi gjoja fustani e pengonte.Postuar mė parė nga Fiori
Skualifikimi i Vivikes me cuditi, por ajo sikur luan rol ne piste jo sikur kercen.
PS: Per thashetheme, po mendoja te njejten gje, por s'kam ndonje vend ketu afer
, te shohim ...
Krijoni Kontakt