Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Isha Ne Shkolle Dhe Kur Papritur Degjoj Te Teklithura Ne Koridor .
    O My God ...o My God .
    U Cuam Te Gjithe Per Te Pare Sec Po Ndodhte .
    Ju Afruam Mbi 50 Veta Rreth Televizorit Dhe Asnjeri Spo Dinte Se Cfar Po Behej .
    Mu Drodh Zemra Dhe Pa Pyetur Se Isha Ne Shkolle Nxorra Telfonin Nga Canta Dhe Fillova Tu Beja Telefon Disa Kushurinjve Te Mij Te Pare Qe Jetojne Ne Ny .
    Nuk Mu Pergjigj Njeri Pasi Linjat Ishin Shume Te Zena .
    Dhe Ne Qe Nuk Jetojme Ne Ny Perkujtuam Nje Ngjarje Te Padeshirueshme .

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    kam harru ku kam ken!!!!!u be koh e gate!

tashi qe ma kujtut jam tuj mendu!po nejse!tragjedi ka qen!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Me 11 Shtator 2001 une as e kam pas idene se ca behet, kam qene duke luajtur bilardo,kisha nje 5-6 ore qe luaja vetem kur shkoj ne shtepi hap televizorin ku cte shihje, ne cdo kanal televiziv Shqiptar shikoje vetem castin e perplasjes se avioneve.

Lukas
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Une ate dite kam kene qe sdo ta harroj kurre, brenda ne ambasaden amerikane duke marre vizen per kendej. Ne 10 me thanen e more vizen, e kur shkova ne 4 ka ndodhe dicka qe anullohen vizat. OMG sikleti dhe halli im
    skishte te mbarum. Duke u kthy per ne Shkoder degjuam ne radio se presidenti i Amerikes po rrinte ne ajer, dhe kishte shpallur gjendjen e jashtezakonshme ne Amerike..akoma se dinim se cfare..Duke degju me gjate e morem vesht se ca kishte ndodhe....mbaj mend se sjam ndi ndonjehere si ate dite. Kur mberritem ne Shkoder, po shifja ne tv dhe lot me shkonin duke pare njerezit tu u hedhe prej kateve te larta sikur te ishin copa letrash.
    Vertet tragjedi e madhe dhe nje perjetim i tmerrshem per ato brenda kullave.

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Ishte dreke mesa mbaj mend, ora 3 e drekes, kur im vella erdhi dhe me zgjoi mua dhe mamin. Filloi te thoshte :'Zgjohuni, zgjohuni! Se cfare ka ndodhur ne Amerike". Ne u tronditem pak (se kuptohet kemi njerez plus qe cudi e madhe qe) por e mblodhem veten dhe nuk po i besonim. Im vella ka zakonin e poshter te te genjeje sy nder sy, dhe shume here na ka trembur per budallalleqe ndaj se vume ujin ne zjarr. Ai po betohej e sterbetohej, deri sa hapi tv tek Tele Arberia dhe me pas pame perplasjen e famshme .
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Kurse une isha duke shkuar per ne shkolle. Isha me trenin 7 dhe sa kalon manhattanin del per ne queens astoria treni del siper dhe e kam pa tymin e pare por gjithmone mendoja qe avull ishte. O zot kurr nuk e harroj ate mengjez pak dhe pa gjume isha.

I shikonim kullat qe u dilte tymi dhe me vinte nje keqardhje te jashtezakonshme. Nje ndjenje sikur nje njeri ne familje kishte vdekur.

Zoti e bekoft Ameriken!

Floodist Me Eksperjenc Maska e ARNOLD_777
    Anëtarësuar
    13-01-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    111
    Ca te beshe tjeter vlla.Futi nje te kapme koka jasht edhe je ne regull

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •