Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    ka qene nje dite e zakonshme
    isha ne shtepi
    dhe marr nje telefonate nga nje i aferm ku me thote nqs nuk po ndjek lajmet,
    hap tv tek ccn
    ne fakt nuk po shihja tv

pastaj e kam ndjekur ngjarjen me interesimin qe mund ta ndjeke cdo njeri nje ngjarje te tille nga larg
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    fillimisht ne shtepi (prima parte)
    reklame ne mes
    dhe pjesen e dyte e ndoqem te nje vizite ditelindje ne fis ku u mlodhem para tv si te ishim ne kinema.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    Atehere ti qenke vertet ashtu si e pershkruajn 'mediat' nje Mysliman.
    po ne qofte se ke meshire
    dhe pranon ne caktimin e Zotit
    musliman je, nuk ka nevoje ta pershkruajn 'medjat'

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690

Çfarë ishit duke bërë më 11 shtator 2001?

Kisha lexuar Kur'anin gje me 5:55 te mengjesit duke kerkuar nje fjale te vetme mikluese a dashurije dhe kur u lodha se tepermi pa asnje rezultat dhe fillova te hetoj se drita nga dritaret eshte me e forte se ajo e llambes, mu kujtua emri i librit "satanic verses" dhe rash per te fjetur.
    Me zgjoi telefoni vetem disa qaste pas goditjes se WTC. Mu duk se pash saktesisht ate qe sugjeronin vargjet qe lexova gjate gjithe nates.

Ndonese ideja per te goditur ameriken nga ajri erdhi nga Beogradi, pastaj e pervetesun Ruset, Francezet u deshen per ti dhene pak shije, Gjermanet u thirren per logjistike, pastaj u hodh i tere Bashkimi Evropian per ta mbeshtetur, e pyetne Bushin, bushi duke qene se ua kishte borxh fitoren ne zgjedhje u desh te merrte pos miratimit edhe pergjegjsine per gjetjen e kembesorise qe do te zbatonte praktikisht urdherat. Keshtu Bushi u nis per "pushime" kreu pjesen e vet te detyres dhe po priste...priste...priste..., derisa me ne fund ndodhi.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Maximus*_NY Me ka bere pershtypje nje deklarate e Bin Laden. Kete nuk e harroj sa te jem gjalle pasi ka qene deklarata e pare direkt pas sulmit terrorist te 9/11. Ai shprehimisht tha: (Ashtu sic ne nje nga tv kryesore u tha) - Une nuk e kam bere por kushdo qe e ka bere une them qe eshte caktim i Zotit. Ne fund ka thene ca fjale ku shprehej keqardhja per te demtuarit nga ai akt terrorist.

Kete deklarate te tij dhe pamjet e kullave i kam te fiksuara ne memorie dhe sa te jem gjalle besoj se nuk fshihen nga memoria ime.
    Maximus*_NY
    Kjo eshte e paverteta me e madhe , qe kam lexuar dhe degjuar ndonjeher per kete ngjarje me sa duket nuk e ka pare vidion qe kane xhiruar ata vet kur u rrezuan dy gradacelat binjake dhe si u gezuan edhe qeshen e brohoriten te gjith me ne krye Binin tend.
    larguar forever

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Isha me pushime edhe po kthehesha me aeroplan nga Shqiperia.Dmth isha ne aeroplan ne ate moment. Sa ironike !!!!

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anëtarësuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Una isha ne tren, rruges per ne Tokyo, per tu taku me nji femer japoneze qe punonte si stjuardese. Ca ironie. Gjithe naten ndejtem zgju tu pa lajmet japonisht etj etj. Vetem kur arrita ne baze ne mengjes e kuptova tamom ca kishte ndodh.
    NeverAgainVolunteerYourself

Ta haj zemren? Maska e Evi_pogradecari
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    170
    Ne 11 shtator 2001, sapo pashe ne Tv se car po ndodhte ne NY, nuk leviza me nga shtepia...po shikoja televizor dhe po ndjeja keqardhje per gjith ata njerez qe po vdisnin dhe qe mendonin se zgjidhja e tyre e vetme se mbase mund te ndodhte ndonje mbrekulli per ta, ishte qe te hidheshin nga dritaret e kullave binjake...imazhet ishin shume tronditese sidomos pas shembjes se dy kullave...Urroj qe te tilla raste te mos kete me qofte ne Amerike dhe as ne nje vend tjeter te botes.
    CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    E mbaj mend si sot ate dite. Po luja counter strike aty te tirana re kur me mori motra ne tel dhe me tha ca kishte ndodh. Se besova dhe vazhdova te bej ca masakra tek pool play dhe sunny ridge pastaj shkova ne shtepi dhe e pashe. Si besova syve. Me erdhi shume keq qe amerika ishte sulmuar ashtu nga cecenet e shpellave.

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Une isha ne shkolle, nja dy milje larg kullave, dhe po shihja se si qielli u bllokua nga pluhuri i stermadh.

Vajtem me nje shok tek nje bar futbolli (Nevada Smith's) per te para Barcelonen per Champions League dhe kur e pyetem baristin nese do e jepte ndeshjen na pa me nje shikim sikur donte te na hante te gjalle.

Ikem ne Queens pastaj dhe e pame ndeshjen tek shtepia e atij shokut.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •