Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    alvi
    i/e ftuar

Kush eshte ky Zan Caushi, dhe Luiza Hoxha?

Une kam shume pak njohuri per sa i perket 97.
    Ju lutem nese keni ndonje version te arsyeshem te ngjarjeve, dhe mundesisht kronologjik, pa pasione dhe gjykime, thjesht rrjedhen e ngjarjeve, nese mund njeri te mi tregoje do tju isha shume mirenjohes.
    Kam pyetur ata te shpise per ato ngjarje, se atehere nuk kisha as internet e as shume mundesira e burime informimi, po ata nuk duan te flasin per ato vite, ndoshta ngaqe nuk duan te me merzisin ose trembin.
    Dhhe nje here ju lutem nese keni fakte ose tabelen e ngjarjeve, dhe me lini ti nxjerr vete konkluzionet e mia. DHe ndonje si bicim biografie per lojtaret kryesore te kesaj tragjedie si puna e ktij Zan Caushit, qe se kisha degjuar ndonjehere dhe nuk edi a eshte i gjalle apo i vdekur etj personazhe te asaj kohe.
    Faleminderit te gjitheve!

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

alvi
    i/e ftuar
    Faleminderit Bel-ami.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    o alvo zani ishte nje maskara i poshter , ai beri shume krime dhe tani ndodhet ne burg dhe eshte bere 200pound a me shume ,ai vriste,gjobiste,perdhunoi shume femra ai kishte nje qen qe mbasi ai mbaronte pune me to fuste qenin tek veni dhe nuk po tallem jam serioze per kete,pastaj ai u martua me nji goce qe gjasme ajo ishte shume e bukur boni i dasem te madhe,dhe masi e boni vete me nusen ja kaloi ate 50 shokeve te vet qe ta perdhunonin ja ky eshte zani nuk kam nji llaf qe ta shaj se nuk e di ku hyn

alvi
    i/e ftuar
    C'ne ne burg ai?
    Paskan maru plumat e litaret ne Shqiperi?
    Jo per te ndez debat, se nuk ia vlen, po ne kohe te Enverit ate do e kishin var per k**esh!

alvi
    i/e ftuar
    O Bel-ami, faleminderit, per artikullin.
    A di ndonje tjeter ku te shpjegohet se c'fare ndodhi dhe jo kush i ka luajtur fijet ne prapaskene. Ate e dime te gjithe ne, dhe atyne po s'ja u hudhem i bumje atomikle maje men. Me kismet do bohet nai shqiptar pilot ne Air Force ktu, e le t'ja hudhi nji, si kshu aksidentalisht atyne legenave greke. Po dhe ata s'na e kane shume fajin, se vete dolem e e bome veten si majmuna rrugve me flamura grek.
    Nejse, ne se dikush tjeter ka ndonje material, ose di histori nga ajo kohe, ju lutem mi shkruani, se jam shume i interesuarr per kete ceshtje.
    Pinkie, shume faleminderit per shpjegimin tend. Po nga eshte ky Zani, si u bo kaq "i njohur", pervec perdhunmit te vajzave, ca ka bo tjeter ai, pse qeka ne burg, pse qeka akoma gjalle, ku veproi,etj. n Ca kam nigju un, qe donin te bombardonin Vloren, qe moren nendetset, qe ngriten flamurin grek etj. Sa te verteta jane, pse, si, kur, kush?

Vllezerit ja kane vrare, por vete ka shpetuar.

Ki parasysh qe Zani ka qene i denuar ne Greqi me 100 vite burg dhe cuditerisht u arratis nga burgu se bashku me grupin e tij dhe perfundoi ne Vlore dhe u be shef i revolucionit.

Kemi me c'te mburremi ne tani. Pak trima kemi patur. Na doli edhe nje tani.

labja Maska e klaudia
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    66
    zani eshte nga vlora alvi.
    labe jam labe keni gje ju?

i/e regjistruar Maska e pelin
    Anėtarėsuar
    15-08-2002
    Postime
    214
    po per "Kakamin" pse s'pyet, apo e njeh?
    E bukura eshte ne syte qe e shikojne _Wilde

Edhe Kakami i nje rrace me te eshte, ashtu si shume shqiptare te tjere qelbesira qe dogjen e shkaterruan atdheun.

Kakami para dy muajsh u perpoq qe te arratisej nga bugu i Tepelenes por u kap ne tentative.

Klosi si gjithone ne keto pune te pista mbete i dyshuari numer nje.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SK Tirana
    Nga Pasiqe nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 251
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 19:19
  2. Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 23-12-2007, 09:06
  3. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  4. Mbi Zan Caushet e 97-tes.
    Nga camorra nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 19-02-2005, 02:06
  5. Prof. Bardhyl Ēaushi
    Nga illiriani nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-04-2003, 17:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •