Po nuk jane per njerez si puna jone ato dyqane, jane per ata qe jane nje shkalle me lart se homeless.Postuar mė parė nga Fiori
Une tek Salvation Army bej donation gjithe robat e mia te vjetra se marr tax deduction up to $2,000.
Po nuk jane per njerez si puna jone ato dyqane, jane per ata qe jane nje shkalle me lart se homeless.Postuar mė parė nga Fiori
Une tek Salvation Army bej donation gjithe robat e mia te vjetra se marr tax deduction up to $2,000.
BRIGADA E KUQE PERJETE
Prinderit e mi e kane patur shtepine prane gabit. Une shkoja shpesh ne fundjave. Ata te shkretet mendonin se shkoja per ata por me thene te drejten me merrte malli shume per gabin. M'u be gabi obsesion. Dal njehere ne oren 9 te mengjesit dhe kthehem ne 12 te drekes ne shtepi. Nuk lashe thes pa eksploruar. Babain e gjeta duke fshire djerset dhe e vetmja fjale qe me tha ishe: Gjalle je moj bije?! Jam kaq e fiksuar pas gabit saqe kudo qe te shoh ndonje thes me tundon deshira per ta rremuar.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
di ndonje origjinen e rraqeve qe ekspozohen te Gabi?
te Gabi shqiperise eshte fjala..
edhe te blec kepuce ne butiket e tiran durrsesit e te lec gjysmen e rroges mujore aty.. kur ne gab mund ta blec me 5 leka.. sikur.. nuku shkon..
plus asaj si kpuca e gabit si e butikut do shkelin neper m.utsihanllyqet e rrugve shqiptare.. cu pa pastaj..
nejse..
ama veshmb.ythje te permbrendeshme.. sduhet me ble ne gab mendonj une..
po flas per fukarenjte qe ndertojne gratacielat per miljarderet per 100 000 lek te vjetra te qelbta ne muaj..
pra per ata qe ato pak leka qe kane i kan me djers e duhet ti kursejne qe tu dalin per buk gjize e domate..
Mina.. po ku humbe oj cupe.. u desh gabi qe te dukeshe ti ketejza..
Na trego cgje interesante ke blere ne Gab?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 21-09-2006 mė 14:21
Jemi bere "GABI SUPPORT GROUP" :-D
E-bay eshte gabi virtual, mgjs shesin dhe gjera te reja (supozohet, lol). Eshte me praktike se sa te vrasesh mendjen ku ka flea markets, sepse i gjithi eshte nje flea market gjigand. Ata qe blejne dite per dite ne e-bay, duke punuar kaq shume ne virtualitet humbasin sensin e lekut real (i.e., realitetit) sepse gjithshka eshte e lire (it all adds up eventually) dhe procesi i akumulimit te rraqeve eshte aspak e mundueshme. Kliko ketu, kliko atje... nuk e kalojne lekun ne dore fare dhe nuk e konceptojne madhesine e xhepave te tyre. Ne dikur i benim llogarite ne Shqiperi, kaq kam e kaq me mbeten, s'kishim hapesire te na krijoheshe ndo nje psikoze apo mani per te shpenzuar (vini re se sa me e rehatshme eshte jeta e njeriut, aq me shume shkallon i shkreti).
Tulipan, flm per infot e metejshme ;-)
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt