Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    forever hers Maska e Eagle
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    ktu mban ere hipokrizi burra

demek ju spaskeni ble asi pal pantolle atje?... u'r kidding yourself
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Leila, nuk kishte ardhur ai "mashkulli " tek Gabi jo, por motra duke e ditur crushin tim me te, me genjeu.

Eagle, mos u cudit , ka plot qe nuk shkojne tek Gabi apo tek Flea Market.

Mos flas pastaj per Brarin, qe me ben cdo te premte forme edukimi , per te me mbushur mendjen te shkoj atje...

Keshtu pra, Brar & Eagle Gabisti.

Leila , kur eshte baby shower ?
    Where does a thought go when it's forgotten?

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Nuk ka asgje per te "kiduar" Nje zonjushe e bukur ma ka futur ne tru qe kur isha e vogel fare se "Gjeja e shtrenjte, te kushton me lire dhe anasjelltas" .

Pastaj nuk diskutohen keto gjera ketu ne Amerike, se ketu njeriu ka plot per te zgjedhur dhe ne fund te dites secili ben si ti behet me mire! Nuk ka vend per paragjykime apo verrejtje.

Ne Shqiperi kam qene e vogel per te bere pazare vete. Sa isha ne violine, mi plotesonin te gjitha si ne enderra qe jetoja, pastaj kur doli Gabi, me vinin gjerat nga tjeter vend, dhe tani qe jam e zonja e vetes - pak, por atje ku jane me te mirat. Sa mundem sigurisht, pa "kiduar" pa "kiduar"...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    http://www.youtube.com/watch?v=S5ZTx...elated&search=

pak atmosfere duhet ke tema GAB..

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    LoL... s'eshte dhe aq shokuese. Per here te pare ne jeten time bleva 2 kanatjere te Walmart kete vere, e jo me te gabi qe s'beheshe fjale. Who knows, duke kerkuar per libra ndoshta gjej ndo nje minifund si te Cupkes qe ma prish mendjen (ti e fundit, shihena ne nje dasem tjeter Bostoni se kjo qe sapo kaloi na iku shalesh pa e marre vesh).

Mu kujtua njeri ne klase qe e kish zene gjumi mbi librin e letersise kur po benim Edgar Allen Poe e po i dilnin jarge nga goja. Kur e zgjoi zysha se si i erdhi u lemeris i shkreti e u cua me vrull nderkohe jarget fluturuan perpjete ne ajer e pastaj rane serish plluq! mbi "House of Usher." U degjua nje "Ewwwww!!!" kolektive nga e gjithe klasa. Me libra te perdorura nga biblioteka a gabi laj duarte pas leximit se mendoj ate djalin e klases e sa e sa njerez kane lepire gishtat kur e kane lexuar para meje... ose me keq. Mgjt librat dhe makinat mbeten disa nga gjerat qe NUK duhen blere te reja.

Corazon, contrary to popular belief, s'e kam per natyre parties apo showers in my honor. Jo vetem qe s'kam festuar nje ditelindje ne jeten time, po edhe dasem kisha turp te beja se do me shihnin te gjithe down the isle.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 14-09-2006 mė 10:42
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Tani sa here te shikoj librat e Poe kjo "Ewww!!" me lart do me kujtohet (apo nuk i kam dhe perpara syve kur ulem para kompjuterit).

Ne lidhje me makinat kam mendim te kundert me Leilen. Makina duhet e re dhe lluksoze, ne fund te fundit shume nga ne kalojne atje nje pjese te mire te dites : )(por per kete te fundit kam qene shume me fat se ma dhuruan sic e kisha pare ne enderr ).

Ndersa arti ne pergjithesi kam vene re qe eshte i shtrenjte. Edhe artistet e rinj e dine vleren e punimeve te tyre, aq me teper qe ne kohet tona vetem nje pelhure kushton te pakten $100. Dini ndonje panair te madh arti qe behet ne zonen e NJ,DE,PA, NY?! (duket si ide e mire per ditet me shi te vjeshtes).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 14-09-2006 mė 12:11

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Kurse une kam kaluar neper duar 2 makina fringo (1 crashed) dhe 1 te perdorur qe kur kam marre patenten, njesoj me kane dale, keshtu qe ne fund te fundit varet sipas deshirave te bleresit. Kur them te perdorur kam parasysh 2 vjet e perdorur, jo nga ato te '90-tave... lol, sepse makines i bie vlera fill kur takon me asfaltin pasi e ke blere nga dealer-i dhe e con per ne shtepi.

Ja dhe nje link per ceshtjen ne fjale.

Per studentat, e di, e di... po na dalin dhe keta me kushte... lol. Ideja tjeter jane panairet, por une s'i njoh keto te NJ, NY, etj. se frekuentoj zona te tjera
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 14-09-2006 mė 12:44
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Nuk e ve ne dyshim renjen e vleres ne lek per makinat, ne fund te fundit une me keto lloj studimesh merrem ne jete. Por gjithsesi jam e mendimit se ata qe mund te blejne nje makine te re, duhet ta blene. Sic e permenda dhe me lart - "Pak, por me vlere"!

Tani qe mos dalim fare nga tema, mendoni se ebay dhe faqe te tilla jane nje far Gabi modern?! Sa shpesh blini dicka tek ebay apo faqe te tjera?!

Kur isha ne shkolle bera nje studim analitik mbi ebay dhe u cudita kur u njoha me njerez qe blinin te pakten nje here ne dite dicka tek ebay, ju ishte bere si semundje...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Une sjam fut asnjeher te gabi per te bler dhe nuk futem , per zgjidhje personale , mbaj mend ke lagja jon ke beryli i unazes vinin Maunet me thase plot me rroba aty vinin edhe jevgjit e blinin keto thase me rroba me kile pastaj i shisnin me copa.

Jo vetem ke gabi sblej , por as dhurata nuk pranoj , cfardo qofte ajo ,mundohem ti blej cdo gje vet, dhe e dua me shume se ate te faluren. sepse kur i shof gjerat nuk dua te kujtoj kete apo ate person por mundin qe kam bere per ta blere ashtu sic duhet.

Nuk e them per mburrje por cdo njeri ka disa fiksime dhe une kam pikerisht kete qe thash me lart.

Shembull:

Bleu gruja nja dy fustan per gocat ( ke Kinezi dhe jo te gabi por gati njesoj jane ) dhe mi tregoj sa te bukur qe ishin me pala pala etj kurse une vajta ti shof etiketen e materialit dhe vendin e prodhimt sa i lexova i thash uk vlejne 1 lek po me tha i bleva lir dhe te bukur , mir mir i thash por nuk jane higjenik dhe duhen veshur pa kanatjere nuk me kuptoj ja u veshi dhe nxorri jashte te luajne kur u kthyen te djersitura dhe me te kruajtura ne trup plot me njolla te kuqe e shikon i thash qe nuk vlejne, por nuk me besonte ja veshi edhe diten tjeter po i njejti problem keshtu qe ju mbush mendja dhe i hodhi ne kosh te reja ashtu sic ishin.

preferoj veshje 100% pambuku leshi, dhe aspak sintetike .
    larguar forever

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Po Pse Genjeni O Shqiptar Se Gabi Ju Ka Mbajt Deri Tani........

Kisssss & Hugssssssss

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A e dini c'eshte fenomeni i Katovices?
    Nga kalemi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 09-01-2012, 18:30
  2. Fenomeni Phi
    Nga Davius nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 13:51
  3. Fenomeni i glorifikimeve dhe pėrbuzjeve ekstreme
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 16:12
  4. Fenomeni Kerlton - shpikesi i ''driblimit te fokes'' !
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 08:26
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •