Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet në Bllog
    23

Familja Arapi kërkon vajzën e tyre Maria Arapi, të marrë peng në Zvicër

Këngëtarja shqiptare, peng në zvicër

Petrika GROSI

Dje, denoncimi i nënës dhe vëllait të Mariza Arapit te Liri Berisha e më pas në zyrat e Interpolit dhe redaksinë e Shekullit

Maria aktualisht është 26 vjeç. Ajo ka mbaruar Liceun Artistik në Korçë për kanto me rezultate të mira, në vitin ’97. Më pas Maria ka qenë mësuese muzike në shkollën “Tefta Tashko Koço” të Korçës. Veç muzikës ajo është marrë me poezi. Kjo vajzë më 2002-shin ka fituar çmimin e parë për poezinë më të mirë në konkursin mbarëkombëtar të letërsisë zhvilluar në Laç. Më pas Maria nxori një album me këngë popullore dhe videoklip në bashkëpunim me këngëtarin Telha Zeza. Në këtë album vajza njihet me emrin e saj artistik “Mariza”. Ajo ka marrë pjesë edhe në disa emisione muzikore në TV e radio. Për talentin e Maries kanë folur njerëz të njohur të artit dhe kulturës si: Sabri Hamiti, Xhevahir Spahiu, Ali Aliu, Sotiraq Vangjeli, Dhimitër Orgocka etj. Ky ishte dhe një prezantim i shkurtër për Marie Arapin.

Ditën e djeshme në redaksinë “Shekulli-Kontakt”, erdhën të shqetësuar, mbuluar nga një hije hutimi, një grua e moshuar dhe një djalë i ri... “Vijmë prej Bilishtit të Korçës”, - na thotë djali, i cili quhej Alban dhe ishte i vëllai i Maries. Gruaja e moshuar, Margarita, është nëna e Maries. Ajo nisi të na tregonte me lot në sy dhe me vështrimin që kërkonte dëshpërimisht një premtim ndihme...

Biseduam me nënën dhe vëllanë e Maries për të kuptuar më mirë rrjedhën e ngjarjeve. Duke ndërprerë e plotësuar njëri-tjetrin, ata na treguan këtë histori dramatike që nisi me ëndrrat e një vajze për t’u bërë këngëtare e që nuk dihet ende se si do të përfundojë...
    Maria Arapi prej tri vitesh jeton në Zvicër. Fillimisht familjarët e saj na tregojnë se vajza u nis si këngëtare me një grup muzikor nga Tirana dhe Laçi që përbëhej nga 4 vajza këngëtare soliste dhe 4 instrumentistë. Menaxheri i tyre, I. V. ishte një shqiptar nga Kosova. Më 16 dhjetor të 2003-shit, Maria njoftoi familjarët se filloi të punonte si këngëtare në një “Night-Club”. Përgjithësisht, nga sa di familja e saj, vajza atje këndonte për komunitetin shqiptar. “Gjërat në fillim na u dukën normale. Kjo deri në qershor 2004”, - tregon nëna Margaritë. Albani shton: “Fillimisht motra nisi të na mbështeste ekonomikisht duke na dërguar muajt e parë nga 1 milionë lekë/muaji, shumë e cila u pre së bashku me telefonat e saj që u rralluan ndjeshëm”.
    Por familja nisi të shqetësohej kur telefonatat nga Mariza u pakësuan shumë. “Pak muaj pas hyrjes në punë, motra na telefonoi dhe na tha se kishte shkuar të punonte në një tjetër lokal dhe se pronari quhej S. Z. nga Ferizaj”, thotë Albani, duke shtuar se “pas kësaj telefonate lidhjet me familjen u bënë të rralla. Familja ka nisur të shqetësohet për fatin e vajzës. Margarita rrëfen: “E pyeta vajzën pse nuk del më shpesh në telefon”. M’u përgjigjej: Nuk më lë pronari të flas”. Njëherë madje Margarita ka dëgjuar në sfond zëra në gjuhë sllave e më pas një zë të trashë burri që tha: “S’ka punë Maria të flasë në telefon”.
    Margarita pas këmbënguljeve të shumta (“Si nuk më ka ikur akoma mendja me këto që po heq, - psherëtin herë pas here”) arrin të flasë në telefon me pronarin e lokalit dhe i kërkon të dijë për vajzën. Pas disa debateve, ai i thotë me ton kërcënues “dërgoje policinë e Zvicrës se po e pimë një kafe së bashku...”. Pas këtij debati, Maria shkëputi thuajse çdo lloj kontaktimi me të afërmit e saj në Shqipëri.

Biseda e fundit me këtë person (nëna e Maries është e bindur se vajza tashmë është peng dhe shfrytëzohet prej tij) dhe disa mesazhe telefonike të tij, aktualisht familja i ka dorëzuar në Ministrinë e Brendshme në cilësinë e provës. Tashmë familja ka denoncuar dhe kjo çështje pritet të marrë rrugë. Nëna dhe vëllai i Maries tashmë nuk janë të sigurt as për vendndodhjen e vajzës. Personi në fjalë (Margarita dhe Albani e quajnë tutori) u ka telefonuar një ditë papritur dhe u ka thënë: “Nesër po ja pres biletën e po e nis për në Shqipëri”. Nëna tregon se të nesërmen shkuan në aeroportin e Rinasit për të pritur të lumtur kthimin e vajzës... Por nuk erdhi askush. Nga Rinasi udhëtuan drejt Tiranës dhe aty u lidhën sërish në telefon me numrin e Zvicrës. Në telefon doli S. Z., i cili u thotë: “E kam çuar në Gjermani...”.

Disa nga SMS-të që Maria i ka dërguar nënës së vet:

SMS 1
    “Po e shkruaj fshehurazi këtë mesazh se ky nuk më lë ta kap telefonin me dorë. Ai është kafshë, mama...”.

SMS 2

“Dielli i mirë duket që në mëngjes. Nuk kam për ta harruar mama, fjalën tënde. Zoti ka për ta dënuar rëndë! Zoti më ndihmoftë të shkoj prej këtej. Shpirti mu vreros dhe më duhet të vij aty patjetër. Nuk do ta zgjas deri në prill... Dua të vij atje më shpejt!..”

SMS e fundit (data 1 maj 2006, ora 10.30)

“Mama, Boni (shkurtim i emrin të vëllait, Alban)... O më shpëtoni, o më lini këtu të vdes...”

Margarita na tregoi dje në “Shekulli-Kontakt”, edhe përpjekjet e saj pranë autoriteteve këtu në Tiranë. Familjarët kishin shkuar në Ministrinë e Jashtme, pranë Zyrës së Protokollit, ku janë përpjekur për ta sjellë vajzën në Shqipëri pa futur policinë në mes. Pas ndërhyrjes së Ministrisë së Jashtme, (rruga mbetet e paqartë) Maria është lejuar t’i telefonojë sërish shtëpisë. S. Z. u ka thënë se “donte të bashkëjetonte me Marien”, dhe se “nuk mund t’ua jepte!!”). “E si mund të bashkëjetojë ai me të, ai është i martuar...”, - psherëtin Margarita dhe sytë i përloten sërish.
    Gjithsesi, në kushtet e krijuara kanë mundur të shkëpusin një premtim se vajza do të lejohej të kthehej në maj të këtij viti. As në maj vajza nuk është bërë e gjallë. Më pas ata kanë kontaktuar me përfaqësues të konsullatës sonë në Zvicër. Përsëri kanë tentuar ta zgjidhin çështjen pa bërë denoncim. Në konsullatë u kanë thënë se do të merreshin me këtë çështje dhe do ta sqaronin. Pasi kaluan ditë pa përgjigje, familjarët telefonuan për herë të dytë pranë përfaqësisë sonë diplomatike në Bern, por çuditërisht kanë marrë një përgjigje shumë të vrazhdë...”.
    Pas gjithë këtyre peripecive, ditën e djeshme, nënë e bir, e kanë mbajtur frymën në Tiranë, me dy adresa në duar: Zonjën Liri Berisha dhe zyrat e redaksisë së “Shekullit”. Margarita dhe Albani kanë takuar bashkëshorten e kryeministrit. “Falë ndërhyrjes së saj mundëm të shkonim në zyrat e Interpolit, ku na morën të dhënat dhe adresën e vajzës në Zvicër... Ndryshe askush nuk do ta vinte ujin në zjarr, - përfundon rrëfimin e saj të dhimbshëm nëna e Maria Arapit.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Albo ke ber shum mire qe ke hapur kte teme..

Shqiptaret e Zvicres ku jane..?

Duhet shpetuar ajo vajz nga kthetrat e vampirave..

ku eshte elna Durrsi?

rasti i Natashes qe kish qen 8 vite e humbur ne izolim total nga nje vampir.. tregon se Europa nuk eshte ajo qe e mendojme.. pra si model i solidaritetit e i interesimit per njeriun e vogel..
    jO jo .. ne europ hupka dhe bulli e kerkush scan menderen..
    rasti Natasha i ve vize .. idese qe te behemi si EU-ja..
    Ne duhet te behemi dicka tjeter.. me e mire se EU-ja e me e mire se USa ku cdo rrugac mund te bleje kallash tek kinkaleria e lagjes e te vrase nje shkolle.. dhe kuptohet me te mire te behemi se Rusia ku nje polic i papergjegjshem shkakton mijra femij te vrare..

Prandaj ne shqipot duhet vet ti lujm levat tona e te shpetojme bashkatdhetaret e ngrata si rasti i Maries..

Iku Irena e mjere..e hodhi musho diku ne det dhe ferr ne kemb nuk i hyri..
    e hodhen shkallnuristet ate katunarin ne kanal dhe ferr ne kemb nuk i hyri..
    e vrau ne sy te zeqinese Sallaku.. genc sinen e ngrate ..bisha.. altin imellde tasho arapi dhe iku per qejf me gjith mantenuten e vet ne bruksel..e mejdan dhor moisi sallakve terr syri sja ben..
    Ja futi plumbin ne sy vampiri PS-ist eves se mjere dhe as e bija e as partia e eves nuk u ndjene 8 vite rresht..

etjetj..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 08-09-2006 më 10:04

Me vjen shume keq , qe sot ne shekullin qe jetojme te ndodhin keto gjera, e sidomos ne perendim .

Ne se na jepet ndonje info per qytetin ku ndodhet apo numrin e telefonit te Mariza Arapit ku mund te komunikojme , jam e gatshme dhe e sigurte qe kete vajze do ta ndihmojme dhe shpetojm nga pengu .

Ne se dikush nga te aferimit e vajzes eshte antar i ketij forumi , mund te komunikoje me mua , per te me ardhur ne ndihme sa me shpejte te gjejme qytetin ku ndodhet Mariza Arapi , ne Gjermani .

Ne se gjejm qytetin ku ndodhet do ju afrohemi me teper idenditetit te pengmarresit , dhe mund te bejm ndonje manevrim me ane te interpolit per te shpetuar kete vajze fatkeqe nga duart e nje krimineli manjak .
    Nena e Marizes thote se : SMS e fundit (data 1 maj 2006, ora 10.30) : Ne Sms eshte dhe prefiksi i shtetit ku eshte i regjistruar celulari . Me ane te numrin te telefonit mundet qe policia te indetifikoje se ne cfare emri eshte i regjistruar ky celular .

Uroj qe Marizen ta gjejn sa me pare dhe te kthehet afer familjes se saj .
    Përmbi za, që lëshon bylbyli,
    Gjuha shqipe m'shungullon,

Per Marian dhe Familjen e saj...!

Keqardhje per Marian, historine e saj; Shume keqardhje gjithashtu per vete aktin e pengmarrjes nga shqiparet qofshin ata te Shqiperise, apo Kosoves qe nuk reshtin predikimin e vellazerimit …?!

Ka ndonje aty rrotull ti shpjegoje atij makrose se Marine se vellazerim nuk do te thote dhunim,pengmarrje, por respektim i njeriut, qofte femer a mashkull , lirise se tij si dhe te drejtave te tij personale!

Citim Postuar më parë nga Brari
    Albo ke ber shum mire qe ke hapur kte teme..

Shqiptaret e Zvicres ku jane..?

Duhet shpetuar ajo vajz nga kthetrat e vampirave..

ku eshte elna Durrsi?
    Ne Milano Brar, me ca dite pushime prane mbesave. Fare rastesisht ma zuri syri temen, per me teper vura re se isha thirrur ne apel …

Jane te renda, shume te renda ndodhi te tilla. Personalisht kam shume besim tek Drejtesia, ndaj mbeshtes plotesisht familjen e Marias ne nderrmarjen e procedurave ligjore ne Shqiperi si dhe i inkurajoj vazhdimin e tyre dhe ne organet e drejtesise Zvicereane.

Do i keshilloja te merrnin nje flete kopie te padise se paraqitur ne Shqiperi se bashku me provat, sms dhe mbi te gjitha numrin e celularit nga vinin keta sms, emrin e kantonit apo kantoneve ku ajo ka jetuar e punuar dhe ta perkthenin ne nje nga gjuhet zyrtare, gjermanisht, frengjisht, apo italisht, me perkthyes ligjor dhe te noterizuar, t’ia dergonin me poste Derpartamentit Federal te Drejtesise Zvicereane, adresen e te cilit do mundohem ta bashkangjis me postimin.

Adresse
    Département fédéral de justice et police
    Palais fédéral ouest
    CH-3003 Berne
    T +41 (0)31 322 21 11, F +41 (0)31 322 78 32
    E-mailInformation
    Service d'information DFJP
    Palais fédéral ouest
    CH-3003 Berne
    T +41 (0)31 322 18 18, F +41 (0)31 322 40 82
    Marre nga: http://www.ejpd.admin.ch/ejpd/fr/home/die_oe.html

Ne Zvicer drejtesia funksionon me perpikmeri. Duhet vetem guximi per denoncimin. Ne rastet e pengmarrjes personat jane nen tutele te fuqishme. Dhuna eshte me e fuqishme ne aspektin psikologjik ( kercenim, torture, nencmim etj) se fizik ndaj, nese ndonjerit nga te familjes se Marias, rastesisht i bie rasti te komunikojne me te, do ishte mire ta inkurajonin ti drejtohej drejtesise nese mundej te shkeputej nga pengmarresi.

Cdo kanton ka foyer ( shtepi) e veta per grate viktima te dhunes. Personat e strehuar aty jane te mbeshtetur si nga fusha sociale ( strehim, ushqim, avokat etj) ashtu dhe ajo psikologjike. Ne keto foye merren ne ngarkim persona te ndryshem me dokumenta apo pa dokumenta dhe shoqerohen deri ne integrimin e plote te tyre ne jeten normale, ndaj mos hezitoni ti drejtoheni drejtesise nga paniku i mospasjes se dokumentave…

Duke shpresuar se gjithcka do normalizohet dhe se Marias do i rikthehet liria e saj, perfitoj nga rasti te kaloj nje mesazh personal per te gjitha vajzat e reja qe enderrojne te hyne ne udhen e artit nepermjet kenges: Zvicra nuk ka ndonje zhvillim kushedi sa te larte ne fushen e artit si dhe gjetjes se artistit. Besoj se ekeni vene re nga aktivitet e ndryshme kulturore se sa burim ka nga Zvicra ne to. Artistet dhe artistet e saj i drejtohen sa Frances aq dhe Amerikes per zhvillimin e enderres se tyre artistike, ndaj mundohuni te mos bini pre e premtive boshe te nejrezve sharlatane!

Elna.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elna Durrësi : 08-09-2006 më 22:35 Arsyeja: Ortografia!

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Elna Durrësi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anëtarësuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Me vejen shum keq per fatin e Maries ,sinqerish e ndiej veten fajtor qe nuk mundem te bej dicka per ate Moter .

Uroj qe te ndodhet sa me shpejt pran gjirit familiar

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Cobra1 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    thx Elna per angazhimin tend..

rasti "Natasha" tregon se bota fle rehat ( e jo pak por 8 vjet) edhe kur i mungon nje njeri..
    kjo eshte xhungël-izmi.. e kunderta e humanizmit e solidaritetit..

shteti shqiptar duhet ti tundi gjith kembanat derisa te gjendet maria..

kanibalet kosovare.. te cilet i paraprine ne vitet 90-te me eksperience e logjistike.. gjenerates se re kanibale shqiptare.. te sapo krijuar..duhen ndeshkuar..

ku e gjejne keta kte guxim te marrin vajzen e botes e ta trajtojne si skllave .. edhe ku pa.. ne mes te europes..

te shohim cdo bej qeverria shqiptare..dhe ambasada jon ne zvicer..
    aty do u duket vlera..

elna bjeri buris sa te mundesh ne zvicer se ndoshta degjohet tek autoritetet e ndoshta na ndihmon fati e shpeton nje njeri nga vampiret.. shqip foles qe paskan qene te tmerrshem..

paskemi qene rrac e ndyre..

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Brari për postimin:

bsdev (03-03-2017)

MaJlInDa Maska e bregdetare
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Vendndodhja
    ~><kam humburr spo e di ~~><...
    Postime
    43
    me dhemb zemra per fatin e kesaj vajze .....dhe lotet qe derdh ajo nen per filizen e saj qe e ka mberthyer nje vampir ......nuk esht rast i par po kete fat e pesojn me 10-tra vajza shqiptare qe mashtrohen neper bot .......

(Nga KUCEDRAT E MAFJES SHQIPTARE)

I uroj familjes se Maris kthimin sa me shpejt te vajzes se tyre .......
    ~^*Ne jet ashtu si ne art ,e bukura gjarperon me kethesa *^~

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar bregdetare për postimin:

bsdev (03-03-2017)

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

me vjen keq

Me vjen keq per Marien dhe per te gjitha ato qe kan pase fatin e Maries.Por njekohesisht edhe quditem qe Maria dhe shume te tjera si Maria nuk kan arrite qe sot ne kohen e mashtrimit te kuptojne se cfare po bejne. Nje fjale e urte popullore thote.....me ruaj deri 18 vjeqe pastaj jam e zonja ta ruaj veten.Cudi qe Maria sot qe eshte 26 vjeqe , mjaft e pjekur dhe te bjere ne kthetrat e kanibaleve , mafiozeve etj ...quaje si te duash.....Dyshoj pak qe ajo me vete deshire mund te jete e humbur.Nese njeriu ka vullnet per te mos e pranuar ate qe ia imponojne te tjeret nuk ka zot qe e ndalon.Sot jemi ne boten e komunikimit dhe mjaft te tjera si Maria e kan gjete menyren per te shpetuar nga kthetrat edhe te mafiozave me te rrezikshem.Gjithsesi uroj qe te gjendet sa me pare dhe se motra te tjera si Maria te marrin mend dhe ti vene gishtin kokes per ate qe bejne.

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar _MALSORI_ për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Mua s`me vjen keq fare...
    Ne vitin 1990,isha ne Zvicer ne Kantonin e St Gallen-it. Ne qytetin Wil nje fare Mark Qeta-kosovar qe njerezit e quanin Mark Qetniku (çetnik=kriminel=terrorist) solli nje grup kengetaresh nga Shkodra per t`kenduar shqip ne restoranin e tij qe e kishte hapur ne emer te gruas se tij shkine ...per tu treguar shqiptar pas 65 vitesh jete me shkijet dhe per shkijet dhe per t`prere para( nga Kosovaret) ne emer te patriotizmit shqiptar.
    Kengetaret, emrat e tyre qe ishin kete radhe ne kete restoran nuk i dij te gjithe por ishin : Mark Gjoka, Zef Gojani, Mark Nika, Liri Rasha dhe tri "cuca" tjera "llokume"! Aty, askush nga shqipteret (e pasur) s`shkonte per te degjuar kengen dhe muziken, perveq te varferve por vetem per te marre me vedi ne fund te bremjes njeren nga keto... Pese here shkova une vet te degjoj Liri Rashen drejteperdrejt ( live) ,vetem nje here e takova se s`kishte kohe nga klientet qe e merrnin per te "kenduar" neper banesat e tyre ne Zvicer! E per te tjerat me te rejat dhe me te bukurat...t`mos flasim fare!
    Kjo Marie...X,Y-ni, e ka dijtur fare mire qe po ike ne Zvicer per prostitucion e jo per kenge, se me kenge shqipteret jane te sterngopur,secili shqiptar eshte sot nje kengetar apo kengetare ,njesoj sikurse romet (gabelet), vetem prostitucioni eshte nje gje qe s`ngope njeriun asnjehere. Te gjitha femrat shqiptare qe dalin dhe dolen jashte shqiperise per gjoja muzike dhe kenge e dijten dhe e dijne krejtesisht se vetem mitren dhe jo muziken e tyre ua degjojne kurbetçaret! Sa per kenge dhe ze te tyre, ata i kane kasetat dhe disqet e tyre,s`kane nevoje fare ti shohin...
    Familja e kesaj gruaje qe qenka ne hall duhet te jape numrin e telit ne te cilin kane kontaktuar heren e fundit me vajzen... dhe sigurimi shteteror Zviceran te cilin e njoh perfekt, brenda 24 oresh me se largu e gjene dhe e liron apo dhe e denon kete grua te mjere dhe te deshtuar ne planet e saja per t`u bere e pasur ...
    Secila femer shqiptare qe merr udhen per diku jashte shtepise, ajo shkon vetem per te ngritur kembet larte , jo per kenge, per dituri, per shkolle, per ... Vetem per t`ua shuar etjen afaristeve "bisnismeneve" shqiptare pleq se ata (pleqet) kane para (e jo te rinjte...) qe ato i sjellin si dekoracion te bisneseve te tyre ne Zvicer per t`ua zbukuruar dhe per te perfituar me shume para nga ardhja e tyre ne bisniset e tyre...
    Kjo vashe eshte si te gjitha tjerat e ketyre 15 viteve qe po e shohin se ç`eshte "demokracia" dhe ne fund kerkojne ndihme t`i liroje dikush nga kjo "demokraci". Kesaj i thone : Po me pelqen por s`po ma zen se qenka teper i madh!

Po perseris:
    Jepni nr.e telit ,ate te thirrjes se fundit ku prinderit kerkuan vajzen e u doli "dhenderri" po do te shihni se sa gjate ajo do te mbetet kjo grua e pazbuluar, pa mare parasysh ne eshte ende ne Zvicer apo jo!
    Ndryshuar për herë të fundit nga kurkushi : 13-09-2006 më 20:38

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Mjaft me ato fjale kurrkushi se i beri gjithe femrat shqiptare kurva, e ndoshta nje dite i lind deshira ndonje femret prej fisit tend te kerkoje pasuri e fame jashte shteti. Cfare din ti per te gjitha femrat qe kalojne ne perendim? Mos me fole kot se i hyn ne gjynah njerzve dhe i merr ne goje kot. Apo eshte gje e bukur per femren te jete prostitute sot, me gjithe ato semundje e njerez perverse ne bote. Ajo Maria paska qene mesuese, poete, kengetare e artiste dhe jo ndonje fshatare e perdale me 2 klase shkolle qe kish mbetur per te shkuar hu me hu. Duhet ta kuptojme se edhe femrat shqiptare, ashtu si shumica mashkullore, kane te drejten te ndjekin jashte shteti endrrat e tyre artistike e personale. Pushtlleku qendron tek meshkujt qe lozin me endrrat e tyre dhe i perdorin si skllave apo i fusin ne kurthe. Me siguri ka edhe prej atyre apo fatkeqe qe duan te priostituohen nga halli, por nuk ben ti pergjithsojme gjith femrat tona duke gjykuar si pleqt e para 100 vjeteve.
    Ngelen duke permendur lajmet per raste femrash apo numra qe shkojne ne qindra e qe u premtohet pune si kamariere, kengetare, kujdestare femijesh, pune fejese e martese e te tjera.
    Mire qe paska ndihmuar interpoli dhe uroj ta gjejne Marien sa me shpejt se vajz nene ne hall duket edhe historia e saj.

16. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ermal 22 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Futbollistët shqiptar nëpër Europë
    Nga dodoni në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 511
    Postimi i Fundit: 01-07-2014, 10:44
  2. Familjet e nderuara shqiptare
    Nga alumni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 16:46
  3. Familja Kallaba kerkon ndihme per djalin e semure
    Nga Albo në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-03-2009, 17:45
  4. Gjuha Shqipe në Zvicër
    Nga dodoni në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-09-2004, 03:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •