Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Pnp............................

Citim Postuar më parë nga alnosa
    po mire mo po erdhi ndonje vajz qe nice makin a mund te zgjedhin djalin me te bukur ??
    apo ketu se ulni hunden ju djemte ...
    KURSE SE SI E KALOJME NE EMIGRANTET PO NJE DREQ ESHTE ORE SE EDHE KETEJ KA MATUFE PLOT .QE KANE NDENJUR GJITHE JETEN E TYRE ME CITJANE DHE VIJNE NE USA BEJNE SI CUBE njoh shume babe prandaj njesoj eshte ...biles kam pare dhe qe zihen prej lesh kokesh per dashnoret .jo i imi e jo i joti .pse i qeshe ,pse i dreqsova ..po ka more psikopate plot .
    alnosa je nice ti ec me kap me makin e pse do me bi unda mua

Gja qe bahet

Alnosa e ke mir t pakten se, Baba nuk zihet per te dashurat jam Liberta

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    BABE QE bENI PALL ARIU JU NE SHQIPERI KETE MOS E MOHO TI .
    DHE SE VRISNI KAPULLOCKEN E KOKES FARE .MOS ME THUAJ QE SKAM TE DREJTE .
    SE UNE NE SHQIPERI VIJ VIT PER VIT DHE E SHOH CFAR BEHET .
    KAM KUSHERINJTE E MIJ TE PARE DHE KUR ISHA VJET SA VINTE ORA 8 E MENGJESIT .HAJDE THOSHIN DO VISH NE KAFE .
    po asjeni ne pune i thoja ?po hajde ti thoshin se puna ka kohe .dhe rrinim nja 2 -3 ore te mira muabet .dhe pastaj nga ora 12 shkonin ne pune .megjithse punojne per veten e tyre po prap se cajne koken fare ore..
    ju ka ik truri ju thosha ,ngelet kafeneve dhe restoranteve .
    shsh sh me thoshin mua se nje jete kemi ...
    e cme shkrinin me te qeshur

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    KUSH KA MAKIN ME TE BUKUR DHE PARE MERR VAJZEN ME TE BUKUR .
    KUSH SKA I NGELET KOCKA SE MISHIN JA KANE NGRENE TE ZGJUARIT ....(E KAM LEXUAR KETU NE NJE FORUM TJETER SA U GAJASA ME TE QESHUR . .lum djemt e bukur dhe te pasur sa te lehte e kane i genjejne vajzat me nga nje parfum ku e blejne tek gabi hahahahahah...eh sa mire koha e lire per te papunet ...
    Une kam degjuar qe kane genjyer vajza konviktore edhe me sapun "LUX" nga ata sapunat e dale boje te viteve 80-te......
    Kurse ato te varferat fare,qe te mos ekzagjeroj, i genjen edhe me camcakiza
    "ORBIT".......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Une kam degjuar qe kane genjyer vajza konviktore edhe me sapun "LUX" nga ata sapunat e dale boje te viteve 80-te
    Kurse ato te varferat fare,qe te mos ekzagjeroj, i genjen edhe me camcakiza
    "ORBIT".......
    ups si thua keshtuti per patriotet e tua .
    sapun thua ti ,shko shko se cfar duan sot vajzat qe te genjehen lehte ..

benz apo bmw etj etj .qe te bejne shoqet me inat se cfar dashnori ka njera e tjetra .aman kurse ju djemte cfar dhuratsh ibeni ore apo me leke borxh ose ja merrni komshies ups akili me ke bere per te qesh me sapun LUX thot po sapunin e RROGOZHINES NUK MBAN MEND ..

BENI QEF SHQIPRIA BENI SE PER JU QENKA KJO BOT ...

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    akili me ke bere per te qesh me sapun LUX thot po sapunin e RROGOZHINES NUK MBAN MEND ..
    thua te kishin rene kaq poshte??????deri te sapuni i rrogozhines????

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    lol qoke nref keq daje
    Nimen ti plako mos ju vi hidhet ju ka e verteta. Gjanat myllen ne ashu asht realiteti se s`kan takat ti majn hap. Tirana normal asht ba sic asht ba Londra me Indian e Xhamajkan. Metropol daje. Nashti daja se di se ka bridhni ju kur pronari lokalit ju qit perjashta m`8te m`9te te darkes. Mase keni dhe noi klub privat qe duhet pa. Po flas per ato qe pash plako kur isha vet, pa ekzagjerime.

Plako une mase i dite kthehem, si dihet ca ka jeta para, por se kam n`plan plako.
    O Shijo Rinia ketej plako O Nuk shijo me has i ven tjeter. Atje Shijo po t`punoj plaku ne po prite noi lek ka byrazeri apo motra qe ke jashte. Mom trego plaku`t se i kam pa gjanat vet.

Nashti per Londren, ti daje s`ke qen ne Londer ne mos degjo rrycat e djeg qe i kan kap me presh ne dor e i kan kthy. Jeta mas 8orshit plako ktej ka dhe ja 40-50 her ma gjalleri se anej. Teshti thuj ishalla bahet ne anej icik ma e gjallerume, ne t`q!nisim noi qumshtore. Hajt imen me men n`kok. Shnet

Citim Postuar më parë nga BaLLaKumi
    Ma avash mer se, se kemi gjermanin ktu lol

Po ik Mos i trego Babes Tiranen ti se ne Tr vetem te ardhur ke trrashsin hesapi o ba tirana

Dhe sa per mbylljen e gjanave ne 8 te darkes mbyllen gjanat jo njerezit .

PS: Dhe dako , Baba foli per veten si ja kalon , jo per tjeret !

E Shok skam nevoj un me pa Londer ,jam rehatlluk ktu ku jam, dhe shpin te ma falin ne londer ene nai lek ndor as nuk du plako .

Ti qe paske lind per ne londer aty rri ke kohe me i thith gjanat ashtu si duhen .

Respekte From BaB-ELBaSaNI !!!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    loti ka dhe nga ata njerez ne shqiperi qe din vertet te kalojne kohen e lire ,e jo duke shkuar neper kafenet duke pire cigare e konjak ..
    shume veta dalin me familjet e tyre ,dhe sa do pak i krijojne ato kushte te pershtatshme .. NE QYTET E MEDHA CDO GJE MBYLLET NE ORET E VONA TE NATES ,NUK E DI tani ne dimer ..
    po mua nuk me pelqen qe kedo qe te pyesesh ku po vete ???
    ne cafe thote ..
    nuk krijone gjera argetuese qe vertet te ndjehen mire ...kjo me ben shume pershtypje ne shqiperi ....

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    pak a shume..neper kafene, shetitje etj
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Eshte konstatim vizual se sa i drejte .Ju qe na gjykoni, pasi keni ardhur nga qytetet e medha te Europes ,cfare beni mbas pune?Argetoheni?Po ju qe vashdoni shkollen ,ju del koha te argetoheni?Ate qe ju e shikoni per aq dite sa vini ,e shikoni thjesht si turista dhe per te hikur nje ore e me perpara.Kur i thashe nje shokut tim qe te takoheshim te pinim nje birre ,ai me pa me habi sikur vinte nga nje planet tjeter e jo nga Greqia ,ku i del shpirti ne pune.E cfare birre pihet ketu ? me pyeti me mendjemadhesi .Birre karrote i thashe me tallje ,
    Ou , u habit ,ne Greqi s ka dale akoma .
    Dija eshte injorance e mesuar.....

ssdwcdcee Maska e SENSUALI_TR
    Anëtarësuar
    01-02-2007
    Vendndodhja
    Ne vendin ku Extremet i kalojne kufijte e imagjinates
    Postime
    277
    Koha ne SHQIPERI kalohet e mbytur plot me aktivitete te tilla si :kafe,pushim,kafe prape pushim etj.Kjo eshte ironia e vendit tone ku pervec kafes dhe pubeve nuk ka mundesi te tjera kalimi te kohes thjesht jeta eshte bere monotone.
    * Jeta është Mundësi, Përfito nga Ajo*

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •