Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    i/e regjistruar Maska e macipaci
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Postime
    98
    Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin
    Tirone, Durres, Vlore, dhe Sarand i afroheshe jetes qe mund te bash jasht....
    Sa per qytetet e tjera, bashin ate xhiron deri nga ora 9,10 ..... dhe mren ne fole.

Tirone - ke blloku deri ne oret e vona, bohet bohet
    Kush ka lekun shoku i q! jeten, jetes anej, se jan klubet dhe restorantet e tjer e tjer. 3 muj vere shef e ngjon aheng. Masanej e shef qe 75% 80% e atyre qe shifje nat per nat ke blloku apo neper lokale ishin nga jasht....

une isha per 6 muaj me pune ne Sarand e ta them une se sa afer i eshte perendimit...aq afer sa i eshte ..kuksi permetit (njeri veri e tjetri jug)

I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    sa here qe vij ne Shqiperi i shoh te gjithe neper kafenera

Keshtu kalohet koha, si mbas dhe para 8 orarshit
    presin tju vij buka nga qielli
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Mbas 8-orarshit kush eshte burre te perballoj pijet se nga Bari ne Bar e kane koken te gjithe.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Pas 8-orarshit jnerezit dalin neper lokale,shetitje ect ect.Ca mund te besh me shume nqs je jashte shqiperise ?

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Jete dreqi benin,maksimumi i qejfit ishte ne kafe ose po ti linin prinderit perplaseshin ne nightclubs.Tani dhe kur rrine ne kafe tere diten me dicka do merreshin,temat me hot ishin thashethemet dashurore dhe flirtimet me njerez qe as i njihnin.Jam habitur sesi njerezit mund te kalonin ore te tera ne kafe,pa bere gje tjeter.Ketu ku banoj une shkojme ne kafe,mund te shpenzojme dhe 10-fishin e asaj ca shpenzojne ato atje,por tere diten s'ngjitemi aty.

Shkon ne plazh pike argetimi s'ke pervec se te djegesh prapanicen ne diell: s'behej fjale per aerobike ne uje,per leksione kercimi,per shetitje eksplorimi...Ne fakt as per relaks s'behej fjale se zemra me dhimbte kur shihja femije pak vjecare qe te vinin ke cadra te te shisnin ndonje gje te vogel.E mbas qendrimit tim pak-ditor atje m'u mbush mendja qe ate mal parash qe shpenzova ne pak dite ne Shqiperi me mire ta shpenzoj vitin qe vjen ne Hawaii.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    pu sme pelqeu fare jeta ne shqiperi ,kishte nje degjenerim te madhe ose me dukej mua ashtu se kisha shume vjet pa shkuar .
    vajzat dhe djemte gjithe diten kafeneve ,ne darke neper diskoteka .
    asnjeri nuk e vinte ujin ne zjarr dhe te mendonte per te nesermen ,jetonin te sotmen .dhe ata qe ishin neper punera pa vajtur nja 2 ore ne kafe sfillonte puna .
    celularet nuk i shqiteshin nga veshet gjith diten.,po dhe kur takoje ndonje shok te vjeter fillonin e ankoheshin,

jeta eshte e bukur ne vendin tend po., po te dish ta krijosh .

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Postime
    98
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    pu sme pelqeu fare jeta ne shqiperi ,kishte nje degjenerim te madhe ose me dukej mua ashtu se kisha shume vjet pa shkuar .
    vajzat dhe djemte gjithe diten kafeneve ,ne darke neper diskoteka .
    asnjeri nuk e vinte ujin ne zjarr dhe te mendonte per te nesermen ,jetonin te sotmen .dhe ata qe ishin neper punera pa vajtur nja 2 ore ne kafe sfillonte puna .
    celularet nuk i shqiteshin nga veshet gjith diten.,po dhe kur takoje ndonje shok te vjeter fillonin e ankoheshin,

jeta eshte e bukur ne vendin tend po., po te dish ta krijosh .
    Tamam, ne shqipri njerzit me "integrim" kuptoj "degjenerimin"....dhe e keqja eshte qe mua me duket e pamundur, te ndryshosh kete lloj konceptimi te ri te shqiptareve...ndoshta ka qene dhe atehere kur ne te beja pjes dhe une dhe se vija re, por i bie te kem ndryshuar shume..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga macipaci
    Tamam, ne shqipri njerzit me "integrim" kuptoj "degjenerimin"....dhe e keqja eshte qe mua me duket e pamundur, te ndryshosh kete lloj konceptimi te ri te shqiptareve...ndoshta ka qene dhe atehere kur ne te beja pjes dhe une dhe se vija re, por i bie te kem ndryshuar shume..
    PO PSE Itergrim eshte te rrish gjith diten ne kafene pa pasur as interesimin me te vogel per jeten ???
    te shikoje njerez qe vinin ne shtepi ne oren 2 - 3 te nates ,droga ,prostuticioni ,
    cfare jane keto apo jane INTERGRIM .,sipas teje .

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Postime
    98
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    PO PSE Itergrim eshte te rrish gjith diten ne kafene pa pasur as interesimin me te vogel per jeten ???
    te shikoje njerez qe vinin ne shtepi ne oren 2 - 3 te nates ,droga ,prostuticioni ,
    cfare jane keto apo jane INTERGRIM .,sipas teje .
    Pyet nje her shqiptaret qe jetojne atje...mos ma nderto mua pyetjen...te sygjeroj te hapesh nje teme me titullim "perkufizimi i integrimit per shoqerin shqiptare"...lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga macipaci
    Pyet nje her shqiptaret qe jetojne atje...mos ma nderto mua pyetjen...te sygjeroj te hapesh nje teme me titullim "perkufizimi i integrimit per shoqerin shqiptare"...lol
    MIR E KE TI , se atyre u duket intergrim kjo gje .,sic me dukej dhe mua nje her e nje kohe

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •