Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 50
    Che sarà... Maska e anka
    Anëtarësuar
    14-01-2006
    Vendndodhja
    ku dua
    Postime
    35
    Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin
    3 muj vere shef e ngjon aheng. Masanej e shef qe 75% 80% e atyre qe shifje nat per nat ke blloku apo neper lokale ishin nga jasht....

Haha sa e lezetshme kjo, dhe e mese e vertete. Une isha sivjet dhe ndenja deri nga fillimi shtatorit, pashe qe blloku sa vinte e "zbrasej" nga ato fytyrat qe shikoje nat per nat...e kshtu deri sa ika dhe une vet.
    Tani nuk di se kush ka ngel

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Explorime, shetitje atje ku nuk ke qene me pare.

Dito.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Elbasani e kishte prish muhabetin sivjet... Pubet deri ne 8 te darkes mund ti gjeje hapur, pastaj ta kapje shpine prej qafe .. Ishalla mot ma mire.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

ElBaSanLLiU PeR JeTe Maska e KiNgu_Elb
    Anëtarësuar
    09-10-2005
    Vendndodhja
    elbasani
    Postime
    109
    Mirse Ju Gjej Edhe Respket Per Ate Qe Ka Nis Temen, Un Do Te Shtoja
    Qe Ne Elbasan Mbas 8 Oresh Pune Nje 2 Orash Ne Drek Ne Shpi Pastaj Nje Xhiro Bulevardit Nje Kafen Per Qafe 3 Ore Muhabet Duke Majt Te Tjeret Ne Goje E Duke Shajt Gocat E Duke Hudh Nga I Llafe Gocave Me Pak Fjale Keto Jan Ata Qe Jan Ne Pune Sa Per Shkollen Skam Ca Te Them Filloi Edhe Shkolla E Mesmja Keta Ketu Jan Si Qeni Lidh Kur Shkojne Ne Shkolle Ca Nuk Bajne Per Ta Kujtuar Ne Darket E Kam Fjalen Per Gocat
    Kurse Per Ato Qe Jan Pa Shkoll Edhe Pa Pune Sgjohen Nga Ora 10 Dalin Nje Xhiro Nga Shkolla Per Te Pare Ndonje Produkt Te Ri E Te Mire Ulen Ne Kafe Marin Nga I Kafe Edhe Nja 3 Orepa Levizur Nga Vendi 3 Paketa Cigare Edhe E Shtyjne Orarin
    Kurse Per Ato Qe Jan Ne Shkolle Te Larte I Con Per Shkolle Vetem Kur Perfundojne Ne Kafene Duke Llomatisur Per Njeri Tjetrin Kush E Kush Shan Me Shume ,me Pak Fjale Cdo Gje Eshte Kot Fare Si Domos Rinia E Sotme Qe Jeton Ne Shqiperi Eshte Per Te Ardhur Keq Ketu Hyj Edhe Un Se Edhe Un Ne Elbasan Jetoj

Sa Per Vete Do Te Thoja Mbaroj Kete 8 Orash Nepune Shkoj Ne Shpi Bej Nja 2 Ore Pushim Dale Nje Xhiro Shkoj Ne Kafene Pastaj Shkoj Bej Nje Loje Me Ish Koleget E Punes Qe Kam Pas Punuar Me Perpara Rrijm Duke Lozur Me Kompjutera Loj Luftash Deri Nga Ora 1 E Nates Se Pape Ska Apo Disko Qe Keshtu Menyra Me E Mire Eshte Lojrat E Argetimit Per Te Hequr Stresin E Punes

RESPEKTE NGA ANA IME
    Çdo Gje Mbaron Aty Ku Ka Filluar

Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar më parë nga KiNgu_Elb
    Mirse Ju Gjej Edhe Respket Per Ate Qe Ka Nis Temen, Un Do Te Shtoja
    Qe Ne Elbasan Mbas 8 Oresh Pune Nje 2 Orash Ne Drek Ne Shpi Pastaj Nje Xhiro Bulevardit Nje Kafen Per Qafe 3 Ore Muhabet Duke Majt Te Tjeret Ne Goje E Duke Shajt Gocat E Duke Hudh Nga I Llafe Gocave Me Pak Fjale Keto Jan Ata Qe Jan Ne Pune Sa Per Shkollen Skam Ca Te Them Filloi Edhe Shkolla E Mesmja Keta Ketu Jan Si Qeni Lidh Kur Shkojne Ne Shkolle Ca Nuk Bajne Per Ta Kujtuar Ne Darket E Kam Fjalen Per Gocat
    Kurse Per Ato Qe Jan Pa Shkoll Edhe Pa Pune Sgjohen Nga Ora 10 Dalin Nje Xhiro Nga Shkolla Per Te Pare Ndonje Produkt Te Ri E Te Mire Ulen Ne Kafe Marin Nga I Kafe Edhe Nja 3 Orepa Levizur Nga Vendi 3 Paketa Cigare Edhe E Shtyjne Orarin
    Kurse Per Ato Qe Jan Ne Shkolle Te Larte I Con Per Shkolle Vetem Kur Perfundojne Ne Kafene Duke Llomatisur Per Njeri Tjetrin Kush E Kush Shan Me Shume ,me Pak Fjale Cdo Gje Eshte Kot Fare Si Domos Rinia E Sotme Qe Jeton Ne Shqiperi Eshte Per Te Ardhur Keq Ketu Hyj Edhe Un Se Edhe Un Ne Elbasan Jetoj

Sa Per Vete Do Te Thoja Mbaroj Kete 8 Orash Nepune Shkoj Ne Shpi Bej Nja 2 Ore Pushim Dale Nje Xhiro Shkoj Ne Kafene Pastaj Shkoj Bej Nje Loje Me Ish Koleget E Punes Qe Kam Pas Punuar Me Perpara Rrijm Duke Lozur Me Kompjutera Loj Luftash Deri Nga Ora 1 E Nates Se Pape Ska Apo Disko Qe Keshtu Menyra Me E Mire Eshte Lojrat E Argetimit Per Te Hequr Stresin E Punes

RESPEKTE NGA ANA IME
    Ku s`ka pabe? Tani ne shtator vlon konviktorja me mish perjashta atje po ha ma leni ato
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e joss
    Anëtarësuar
    15-09-2005
    Postime
    311
    Menyra me e mire eshte te marresh veturen, te besh xhiro sa te bije nata dhe te shkosh te flesh!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Pas 8 orarshit eshte kafeja tek Tajvani edhe shoqeria edhe cigaria.Ne darke po ke kurajo edhe fuqi jane edhe pubet.

Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar më parë nga YaSmiN
    Pas 8 orarshit eshte kafeja tek Tajvani edhe shoqeria edhe cigaria.Ne darke po ke kurajo edhe fuqi jane edhe pubet.
    Jan shoku po te jet xhepi....
    Jam JETUS jo TREGUS!.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    rinia shqiptaere po kan 8 orar pun ose shkoll nese kan :P

e zem mbas 8 orarit ven pin nje kafe espreso rin me te nja 5 ore te mira ven lozin ndonje loj domino ose ndezinndonje ahish edhe vin ne vete ups harova as per ashish skan lek kshu qe me dor tere diten
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Ore flisni shqip: nuk thuhet 8-oraresh, po 8-oresh.
    Ignore List: Den Bossi

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •