Goli i SuperPipos
![]()
Goli i SuperPipos
![]()
OLIVERIA ESHTE NJE TALENT I RI POR SHEVCHENKO ESHTE I VESHTIRE PER TU ARRITURPostuar mė parė nga kacaku basket
POR NUK I DIHET,GJITHCKA MUND TE NDODHE
Milan: Jo qe eshte bere e fort, por super e fort..
Si n`Ligen e italis por edhe n`champions language ka me i myt te gjith
Vetem Oliveira , Gatuso , Kaka und Pirlo ca i ka mjafton.
Para Milan![]()
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Kacaku_Basket te pergezoj per temen. Ke bere nje pune te shkelqyer.
Kam edhe nje ide tjeter, nese te interesonte ta them ne mp ose msn pasi nuk dua te na e vjedhin idene.
![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Vetem jepi 3 muaj ketij sa te a,bietoet me vendin dhe gjuhen italiane ky ka per tu bo i madh! Mbase Sheva i ri? Te shofim si do eci...
Ja pse jam Milanist...
![]()
Formazioni i mundshem per ndeshjen e Champions League kunder AEK-Athina
Formazionet e mundshme per neser.
AEK
4-2-3-1
Sorrentino
Pautasso, Cirillo, Dellas, Lagos; Emerson, Ivic (Moras)
Lakis, Lyberopoulos, Julio Cezar
Delibasic
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kacaku basket : 14-10-2006 mė 19:17
Fitore bindese sot e Milanit ndaj ekipit modest AEK.
Anceloti they te tere parashikimet duke lene ne pushim Pirlo,Seedorf,Gilardinon,Nesta.Vendin e tyre e zune Brocchi,Gurcuff,Oliveira,Simic.
Nje loje e kontrolluar totalisht nga Milan me disa rreziqe te kaluara ne mbrojtie por te
shmangura nga eksperienca e Maldinit dhe talenti i Dida.
Kaką i papermbajteshem.
Gurcuff talenti me i ri i Milan i cili shenoi dhe nje gol te bukur u dallua ne krahun e majte te sulmit ku zevendesonte nje far Seedorf.
Oliveira nuk shenoi por krijoi shume raste per shenim dhe krijoi hapersirat e duhura per kolegun e tij Inzaghi i cili shenoi golin e 5-te rradhasi ne 5 ndeshje zyrtare te Milanit.
Nje Milan i pjekur do ta quaja pasi arriti rezultatin 2-0 uli ritmin e ndeshjes dhe kontrrolloi forcat,duke pare qe jemi ne fillim sezoni.
Me kete fitore jem te paret ne grupin H pasi Anderlecht dhe Lile barazuan 1-1
Milan 3
Anderlecht 1
Lile 1
AEK 0
Ndeshja tjeter eshte me Lile ne france dhe Aek- Lile.
Forza Milan
Klodo urime per fitoren e sotnme . Prej grupi do te kaloni po ishalla sju be te luani me Barcen me tutje se mjeri juDuhet ta dini se Barcelona perseri do e mbroj titullin kampion
![]()
#VamosArgentina
Forca Ac MILAN.
Supergol i dyte. Asist i Kaka` dhe nje gjuajtje prej prefesionisti nga ana e francezit.
![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
E Shkruajta kete tek GRUPET por mduket qe spo ste mjafton.Postuar mė parė nga thekthi
Milan Ska Dyshim e kam then dhe e them prap se me te smund ta zavendesojm as nje EKIP.
Me te gjitha e ka shum leht vetem nqse i bjen me Barcelonen e ka pak veshtir por dhe me ate do e bej BUM si ne vitin 1988, Ka fituar Milan nga Barcelona 4 - 1 Me Golin e Shenuar nga Van Bastern ne Sekonden e 17' Hahuuha Qe do te thot Goli me i shpejt qe eshte dhen ne bote. Kurse te Fundit Inzaghi ne Min e 91'. lool
Ashtu do ja bejm prap. Te tjerat shum leht i fiton ska gje as nga Real As nga Inter(Qe Lojen e pare humbi turp) as nga nje Ekip tjeter.
Go Go Milan se Nr1 Je.
Milan 6 pike Mos e shikoni hic sepse po e mereni MSYSH..
Benfica 1 pike
Lille 1 pike
AEK 0 pike
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Krijoni Kontakt