hahahhaahahahahhaahahhaahaahhahahahahhahahaha sa milan i dobet mer ejjj...vetem per ate Kakane me vjen keq qe ndodhet ne nje epik si puna e milanit
FORZA-INTER![]()
hahahhaahahahahhaahahhaahaahhahahahahhahahaha sa milan i dobet mer ejjj...vetem per ate Kakane me vjen keq qe ndodhet ne nje epik si puna e milanit
FORZA-INTER![]()
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
Postuar mė parė nga Evi_pogradecari
ah ...kur flet per interin ti...cncncncncncncnncncncncncnncnc
Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.
une jam bo tifoz me Palermon per vete![]()
proud 2 be me, the eagle's son
Pa te ofenduar..... Nuk besoj s'e mund te marresh vesh me shume nga une ne futboll.Postuar mė parė nga kacaku basket
Qe te marresh vesh nga futbolli..... Duhet ta luash dhe pak vete. Nuk te njof..... (Mund e te luash shume mire, por te siguroj qe me mire nga un nuk ke luajtur ndonjehere)
Nese ti kete Milan e ben me te mire nga Barcelona tani........ Del qe flet ti me tifozllek.
Un di te them, e ketu do jemi.... Barcelona fiton, kampionatin e champions league.
Pa folur nga ana e tifozit.... Nuk besoj qe ka ekip qe te jete ne nivelin e Barces. Ka ekipin me kompletuar ne te gjitha repartet e fushes.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Te mendojme dhe cudin.... E nese Barca humbet brenda nga Chelsea e Werderi te fitoj jashte...... Perseri Barca dhe pse do jete tre pike larg Werderit, e pret ndeshjen e fundit Werdrin ne Spanje.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Por s'ka per te ndodhur qe Chelsea te fitoj e ne Spanje.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Postuar mė parė nga Eminemka
Ghaghaghaghahahahahahahahahahahahahahahaha plasni ne vend milanistaaaa
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
Airon do te jete interesant se prej qe e ka marr Chelsean Morignho ende ska humbur me 11 lojtar , dy herat qe ka humbur ka qen me 10 lojtar ( per shkak te kuq've qe i dini)... te shohim se cdo te ndodh ne kete takim shume interesant.
Une them qe po humbi kete loje Barca do ti kete punet keq , se Chelsea ne gjermani do te luaj pastaj me perberjen e 3.
NeRoAzZuRiPeRSeMpRe
...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...
Forza MILAN edhe asgje tjeter
Gjithnje ka nje here te pare.... Uroj qe te marten tjeter, mos te dale asnje lojtar i Chelsea-t me karton te kuqePostuar mė parė nga Ilove_INTER
Gjithesesi disa vite me pare Barca ( kater vite ne mos gaboj ) jo vetem qe Barca e ka mundur Chelsea por dhe eshte kualifikuar ne ndeshje direkt.
Po te them dicka.... Supozojm se Barca humbet nga Chelsea..... Werderi fiton dhe ne Bullgari.... Dhe me Chelsea.... Nderkoh Barca as qe nuk diskutohet qe do fitoj ne Bullgari. Perseri Werderi ka per te ngelur tre pike para Barcelones...... Por ne javen e fundit te ndeshje te grupit, Werderi udheton per ne Spanje
Kshu, dhe te me nje fitore dhe minimale te qofte....... Barca kualifikohet per ne 16-she. Pasi ka plus dhe ndeshjet direkt midis tyre dhe golavarazhi.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ore eshte tema per Ac MiLAN kjo e jo per Champions League.
Shkoni e replikoni andej nga Grupet e Champions League.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt