Po po me ate krahe flini ju se do dalim nga kategoria... enderroni se ju shkonPostuar mė parė nga el7
Po po me ate krahe flini ju se do dalim nga kategoria... enderroni se ju shkonPostuar mė parė nga el7
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Postuar mė parė nga milanistja_el
Jo e Ke shum Gabim , Si ke par te Gjitha derbit me Inter-Milan se do te flisje ndryshe per Interin yllo ok
O Zemra, Babes Ti e di ate kegen per Milanistat, kshu qe te kam dhe patridha, mos u be shum e ashper me ne Interistat, ma e qet Zogu, E ma ShtrruarApo Tani jemi Ne ne qender te vemendjes e Interistat, na kan Zili te tjeret po Normal Yllo kshu eshte se jemi vec Kampion Dhe te till kemi qene dhe do te nelim Champions
Respekt From BAB-ELBaSaNI-1NT3R1ST43V3R !!!
Nuk ju kam zili jo... po beni kampionat te mire kete vit... shyqyr me ne fund keni mesuar te luani si ekip. Gjithsesi as Milani nuk ka vdekur akoma... nuk do fitojme titullin kampion kete vit, por per ne Champions do kualifikohemi si vdekja.Postuar mė parė nga BaLLaKumi
Respekte patrioto
AC Milan [3 - 0] Catania
4' [1 - 0] Kaka
82' [2 - 0] A. Gilardino
88' [3 - 0] Kaka
urime fitorja e djeshme e milan-it veq perpara......
Arsenal champion
Ti ban vet apo do te bash njerezit te trrashe se mke habis fare ktu zogu !milanistja el : shyqyr me ne fund keni mesuar te luani si ekip !!!!!
Interi Gjithmon Mir ka luajtur Dhe sa Per Lojtaret E ekipit te Interit JAn shpenzuar Shum Euro Dhe Vazhdojne TE shpenzojn
Respekte patriote dhe shiko te Fc-Inter CA Parashikimi ka van baba para se me lujt Lazio - Inter
Sa Zili Na kan re aman baaaaaaaaaaaaaaa![]()
Italy - Serie A
e shtune.23.12
15:00 Udinese ? - ? AC Milan
Arsenal champion
BaLLakumi
Po normal keni shpenzuar shume dhe s'keni fituar asgje fare... merr kampion kot qe s'dine te luajne? Ju keni blere lojtaret me te mire qe ka patur ndonjehere Seria A, lojtaret me te medhenj te historise se futbollit, ke te drejte ketu, nuk e mohoj, por kane qene vetem lojtare individualist... nuk keni patur asnjehere ekip, qe te luajne te gjithe per njeri - tjetrin... edhe pse keni patur kampionet e medhenj gjithmone keni qene ne klasifikim pas Milanit edhe pse Milani ka luajtur me pleqte e krujes si i quani ju... E mos u habis fare ketu... se i njoh keto te dhena shume mire... marr ere nga futbolli se e ndjek prej 16 vjetesh... sidomos Serine A.
Respekte patrioto
Kurse Baba ka ja 2 vjet me shum se ty qe i ndjek RregullishtMilanistja el e ndjek prej 16 vjetesh... sidomos Serine A
Dhe ndrro skuader Zemra,se te kam Dhe Patrriote aman ,.se na ke flliqur fare![]()
shyyyyyyt rri urt se shyqyr qe po boni hajer sivjet sepse keni 20 vjet qe verdalliseni ne Kampionatin Italian pa e fituar asnje her titullin por he se asgje nuk o e sigurt.Postuar mė parė nga BaLLaKumi
Nuk jam mesuar qe ta ndryshoj une ekipin, qekur kam filluar ta ndjek futbollin jam tifoze me te njejtet ekipe qe kam qene ne fillim... nuk jam nga ata qe shkojne nga fryn era. Por kam arritur te bej te mundur qe ta ndryshojne te tjeret ekipin. Ke ndonje mendje ti patrioto? Hajde se kemi vend dhe per interista ne radhet e tifozerise kuq e zi. hahahahahahahahaPostuar mė parė nga BaLLaKumi
Pastaj ngjyrat e Milanit jane dhe ngjyrat e Shqiperise... jam ne rregull fare... nuk te felliq, rri i qete.
Respekte patrioto
Krijoni Kontakt