Close
Faqja 10 prej 24 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 232
    Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Fjala e di ti se Shqiptaret kane qene te gjithe katolike? Lexo per me teper Fan S. Nolin "Historia e Skenderbeut" ku citon se Shqiptaret i perkisnin besimit Katolik.
    Keshtu hipoteza qe ngre ti bie.E vertete qe ne Laberi mund te gjesh emra katolike si (Gjokaj, Gjokane,Gjolleshi) por kjo nuk perben kurfare argumenti sepse keta emra ishin kudo neper Arberi.
    Sa per faktet gjuhesore qe ti solle harove vecorine kryesore se lebërit perdorin me shumice zanoren /ë/ gje qe ne gegërisht perdoret shume rralle.
    Lebërit jane autoktonë ne trojet e tyre aq sa edhe jane Shqiptaret ne Shqiperi.
    Hipotezat e hedhura se / Lab/ vjen nga /la besen/ apo fisi /Labet/ jane thjesht hipoteza amatoresh.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Në këtë temë ti mund të lexosh e mësosh në heshtje, pasi nuk ke se cfare diskuton pasi ti nuk ke takuar një lab në jetën tënde, e jo më të dish se si quhen apo historine e tyre. Dhe kur një lab të thotë që quhemi lebër e jo labër në shumës, ti nuk insiston si budallai në tënden.

Albo
    O Albo, se si do ti quajm ne ata eshte pune per ne, -ata veten le ta quajne si te duan, edhe luber po u pelqei. Por ne do t'i quajm sipas rregulave te gjuhes shqipe.

Me duhet ta pranoj se kam filluar te bindem ne ate qe ke thene ne fillim. Po te jene te gjithe si Labi i Maleve, lere qe jane te pa bese por jane edhe te pa tru e te paftyre njekohesisht por kam frike se nuk jane te gjithe njesoj apo nga mali, se mund te ndodhe qe shumica e labeve te jene nga fushat dhe te dallojne shume nga ai.

Por kete le ta thone vet pasi te kene lexuar ato qe kam shkurar une me kujdes.

Komplimente.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Sipas rregullave ka te drejte Baptisti.
    Por eshte dialekt vendas perdorimi i termit lab-leber.
    Mos u zini per vogelsira.

Persa i perket asaj te Albos qe labet quhen te tille sepse lane besen, nuk qendron.

Neve na thone "kaurr derri" o Albo...si tu pergjigjemi?
    Keto shaka jane per njerez te rritur mendoj une. Jo per kalamaj kopshti.

Luanesha e ka me keq se gjithe te tjeret ketu. lol Edhe labe qe la besen eshte, edhe kaure derri, edhe maloke. ahahahahaha.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Julius : 04-04-2008 më 22:36
    Ezekiel 25-17.

SYSHQIPONJE Maska e labi i maleve
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225

Cool

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    O Albo, se si do ti quajm ne ata eshte pune per ne, -ata veten le ta quajne si te duan, edhe luber po u pelqei. Por ne do t'i quajm sipas rregulave te gjuhes shqipe.

Me duhet ta pranoj se kam filluar te bindem ne ate qe ke thene ne fillim. Po te jene te gjithe si Labi i Maleve, lere qe jane te pa bese por jane edhe te pa tru e te paftyre njekohesisht por kam frike se nuk jane te gjithe njesoj apo nga mali, se mund te ndodhe qe shumica e labeve te jene nga fushat dhe te dallojne shume nga ai.

Por kete le ta thone vet pasi te kene lexuar ato qe kam shkurar une me kujdes.

Komplimente.
    Naimi ke thanun,sa per dienine tane:
    Mos u bej tradhetor se pastaj do te pendoj............
    Te keshilloj te mos bashkohesh me rryma antikombetare se nuk te ka hije per nga origjina jote........... nejse une nuk dua te behem preh e provokimeve sepse e dua fortt kosoven dhe kosovaret por mendimi qe ke ti per ne s'eshte aspak i drejte.... behu pak me mendjehapur dhe perpiqu te mos e fundosesh kedo qe te kritikon deri ne ate pike sa te mohosh nje pjese te kombit tend................. megjithe ate une po ta them edhe kete se nuk e mbaj dot me keto ofendime qe thoni ju ketu,qe pasi bete camet te pabese sipas direktivave greke tani po na beni edhe ne labeve......... dua te dish ti gegu i devotshem se ne besen e kemi ne gjak dhe kur urdheron ne sofren tene nuk eshte nevoja te lidhim besen per te te mare ne mbrojtje sic e beni ju sepse ne ate qe e fusim ne shtepi e kemi ne karkter dhe gjak qe ta mbrojme si vllaun ton dhe s'ka pse ja vem ne dukje nje gje qe ja detyrohemi................... ja dhe nje fjale e urte e popullit qe te bindesh:
    Besa kerkohet atje ku s'ka te tille.......... mesazhin interpretoje vete!
    Ndryshuar për herë të fundit nga labi i maleve : 05-04-2008 më 06:32
    LABERI O MAL ME THIKA , DJEMTE E TU TRIMA ME CIKA.

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225
    Turp per te gjithe ata qe perpiqen ti vene nje vule njeres nga krahinat me patriotike te vendit,vetem turpi eshte e vetmja qe mund te permbledhe gjithshka kam per ata qe kane konsiderata te tilla per nje popull te tere...........
    Po e pyes Albon,per cfare krenohet ai me Permetin per vec vellezerve Frasheri qe edhe ata gjithashtu e admironin Laberine............. mua ketu me duket se e ka Albo gjoksin me grope shume here me shume se labet dhe me duhet ta pranoj se eshte shume i "afte" kur vjen puna per ti vene damken dikujt bazuar ne terma qe vetem nga brenda kombit nuk vijne........... sepse greku tha per camet qe jane te pabese dhe jane po greket e sidomose ata te minoritetit ne Gjirokaster e Sarande qe i kane vene kete vule edhe labeve................ la besen,po ke bese lane,kush e lane.......... ata qe i dhane me shume deshmore vendit qofte me turqit,qofte me italianet(20-39),qofte me gjermanet.............. per ke luftuan?
    Per kete vend,per ne,per ju qe sot keni dale ballhapur pro grekeve dhe serbeve dhe na quani ne La besen.................TTTTUUUUUURRRRPPPPP
    Ndryshuar për herë të fundit nga labi i maleve : 05-04-2008 më 06:49

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Labët vinë nga Lapitët, ai fis legjendar që luftonte kundër Centaurëve.

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225
    Ja edhe nje liste me nga ata "la best" e Albos qe i kushtuan ose i dhane jete keti vendi qe po perdhunon veten e vet qysh prej 64 vjetesh sepse s'ka me Burra.......... Po permend vetem kreret pa thene emrat e te tjereve se jane pafund:
    Gjergj Araniti,Damjan Himarioti,Neco Muka,Zenel Gjoleka,Tafil Buzi,Celo Picari,
    Bilbilejte(13),Cerciz Topulli,Hito Lekdushi,Barjam Prongjia,Zemal Mashkullora,Sali Vranishti,Ismail Qemali,
    Osman Haxhiu,Selam Salaria,Avni Rustemi,Hodo NIvica,Halim Xhelo,Mustafa Matohiti,Zaho Koka,Bule Naipi,
    Persefoni Kokedhima,Asim Zeneli dhe shumicen e deshmoreve ne Luften Nacional Clirimtare................ me thuaj Albo kush jane La Beset",keta jane?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga labi i maleve : 05-04-2008 më 07:18

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225

Wink

Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Labët vinë nga Lapitët, ai fis legjendar që luftonte kundër Centaurëve.
    Po e kam lexuar edhe kete hipoteze qe me se shumti e mbeshtet Aristidh Kolia,megjthate une i qendroj me shume studimit te Sami Frasherit qe e kam permendur edhe me larte sepse eshte me i von si zhvillim gjuhesor e per pasoj me kollaj i verifikueshem dhe duket goxha bindes.

Biznesmen i ardhshem Maska e Tepelenas_nr_1
    Anëtarësuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    Athina fck city
    Postime
    202
    Citim Postuar më parë nga labi i maleve Lexo Postimin
    Ja edhe nje liste me nga ata "la best" e Albos qe i kushtuan ose i dhane jete keti vendi qe po perdhunon veten e vet qysh prej 64 vjetesh sepse s'ka me Burra.......... Po permend vetem kreret pa thene emrat e te tjereve se jane pafund:
    Gjergj Araniti,Damjan Himarioti,Neco Muka,Zenel Gjoleka,Tafil Buzi,Celo Picari,
    Bilbilejte(13),Cerciz Topulli,Hito Lekdushi,Barjam Prongjia,Zemal Mashkullora,Sali Vranishti,Ismail Qemali,
    Osman Haxhiu,Selam Salaria,Avni Rustemi,Hodo NIvica,Halim Xhelo,Mustafa Matohiti,Zaho Koka,Bule Naipi,
    Persefoni Kokedhima,Asim Zeneli dhe shumicen e deshmoreve ne Luften Nacional Clirimtare................ me thuj Albo kush jane La Beset",keta jane?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
    O lab i maleve perse mirresh me njerez qe kthjen thashethemet dhe idiotllizmin ne shkence?!!!
    PS:Po leberit e krishteri si dreqin do ti quajem??!!!! looooooooooooooooooooooooooooool
    Mind is like a parachute it works best when it is open
    Dalai Lama

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225

Cool

Citim Postuar më parë nga Tepelenas_nr_1 Lexo Postimin
    O lab i maleve perse mirresh me njerez qe kthjen thashethemet dhe idiotllizmin ne shkence?!!!
    PS:Po leberit e krishteri si dreqin do ti quajem??!!!! looooooooooooooooooooooooooooool
    Ke shume te drejte,eshte vetem se kam nje seder te theksuar per sa i perket ndergjegjes kombetare dhe origjines dhe me dhemb shpirti kur degjoj te tilla dokrra!!!!!!!!

Faqja 10 prej 24 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  2. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •