Nqf se dikush thote se qenkemi "Macedon" atehere ai person mos ta quaje veten "Shqiptare".
Jam krenar qe jam "Shqiptare".![]()
Shqiptarė
Maqedonc
Nqf se dikush thote se qenkemi "Macedon" atehere ai person mos ta quaje veten "Shqiptare".
Jam krenar qe jam "Shqiptare".![]()
#VamosArgentina
SHQIPETARE TUNXH! SHQIPETARE!!!
Shqipėtar.................................
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Une jam grek,italian,amerikan se jetoj ne keto shtete ha ha ha ha
Mesa duket njerzit s'kan mesuar gjene me elementare ceshte kombesia e shtetesia.
Me qeshet shum here me sarandiotet ne greqi. Kur i pyet nje grek nga jeni? THone sarandioti dhe (korcari ndonje here): Nga Agio Saranda ose Korica.
Keta jan njeres pa komb, JAN TRADHETARE
Ua shesin saranden edhe korcen grekut sikur me qene tok e tyre.
Ku do qe te udhetoj neper bote une ngelem nje SHQIPTARE dhe KRENARE me koken lart gjithmon do theras per kombesine time.
ROFT SHQIPTARI DHE SHQIPTARI
POSHT TRADHTARET E KETIJE KOMBI
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Une jam grek,italian,amerikan se jetoj ne keto shtete ha ha ha ha
Mesa duket njerzit s'kan mesuar gjene me elementare ceshte kombesia e shtetesia.
Me qeshet shum here me sarandiotet ne greqi. Kur i pyet nje grek nga jeni? THone sarandioti dhe (korcari ndonje here): Nga Agio Saranda ose Korica.
Keta jan njeres pa komb, JAN TRADHETARE
Ua shesin saranden edhe korcen grekut sikur me qene tok e tyre.
Ku do qe te udhetoj neper bote une ngelem nje SHQIPTARE dhe KRENARE me koken lart gjithmon do theras per kombesine time.
RROFTE SHQIPRIA E SHQIPTARI
POSHT SERVILET DHE TRADHETARET![]()
jesu: me shkrive sa bukur e ke thene lol![]()
#VamosArgentina
TE GJITHE SHQIPTAR JAN MER PLAK.pervec thekthit qe qeka shqiptare.(nuk e disha).
Anglez, Shqiptare more .
Sui generis
Krijoni Kontakt