Close
Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 157 prej 157
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Adna Lexo Postimin
    A kupton shqip ti rrenc Kurre nuk eshte e vertete, po te kishe prova deri tash i kishe sjelle.

Hic bre kurre so e vertete, bilion % jam e sigurt, ti ke shkru i pari me daten 4, une ta kam kthy me daten 6 KAQ.
    Me daten 5 ska pas mesazhe.
    Po mos e tepro tash, se spo te ka hije hic, rrej per toke te pakten jo per qielli se kishe afer 40 vjet, turp ste vjen.

Mos tu ka bo shume ves kjo pune e datave, vec anderr nese ke pa mesazhe ne datane 3 dhe 5, se ndryshe HIC KURRE so e vertete edhe ti e din qe so e vertete ama te vjen inat me pranu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 09-12-2010 mė 13:53
    Jarigas

lol nuk dite te postosh foto, po kjo ishte fore jotja, qe kinse ja une pata argument ama nuk postohet dot

shitja tjeter kjo kte.

po pres argumentin
    Paqė

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    ne respekt te vetevehtes dhe te te gjithe shqiptarve
    jam i detyruar qe te i pergjigjem pjeserisht ketyre shprehjeve tuja banale!!!

Ti "DR MAFIAWARZ!po insiston te thuash qe na qenke 1000%shqiptar!!!ja e marrim te mirqene dhe nuk po ta mohon kush identitetin tend ok!!madje ti shkon deri atje sa shfryn mellefin tend duke share nga Motra cdo kopil-shka-turk e Arab,qe supuzon se mund te shkelin trojet shqiptare!!!deri ketu je brenda binarve madje cdo shqiptar i ndershem do sakrifikohej per vendin e tia!!!

Tani me lexo me kujdes!!!!!!!!!!!
    A ka mundesi te na thuash se me cfare fetyre ti zoterrote merr guximin te identifikosh te pakten mbi 80%te shqiptarve si KOPILA_SHKA_TURQ E ARAB....??!!
    se pastaj sipas kesaj shprehjes tende te felligjur ketu poshte.......!!shikoje!

ti ne nje fare menyre po shan te gjithe shqiptaret nga motra,pasi po na quan si turko-shkavellat!!!!

Tani me kete rast une nuk do ja lejoj vehtes qe te shaje apo te ofendoj ty,pasi tradita,edukata as religjioni im fetar nuk me lejojne mua te perdore shprehje te tilla OK!!

prandaj dua te te kujtoj ty se cdo sharje apo ofendim qe ti ju ben shqiptarve,padyshim qe nje dite me te drejte do rikthehen si "thesar fyerjes"ne xhepat apo dosjet e arkivave tua familjare!!Ti e di se shqiptari nuk i rri kujt Borxh!!

CFARE NUK TE KA QEFI TY........MOS JA THUAJ TE TJERVE!!!

Per te mos e zgjatur shume , qdo kush qe ne qdo menyr mundohet te imponoj tradita dhe gjuhe te reja ne kete rast Arabe ne trojet tona per mua mund te jete qdo gje tejter pos Shqiptar jo .

Ashtut pra un e di qe Shqiptari si rri borxh kujt, por nuk ma mbushin syrin ata qe me Zotin komunikojn Arabqe e jo Shqipe , thjesht ofendojn Shqipen duke vere perpara gjuhen e hashkjalive ARABE
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Adna Lexo Postimin
    lol nuk dite te postosh foto, po kjo ishte fore jotja, qe kinse ja une pata argument ama nuk postohet dot

shitja tjeter kjo kte.

po pres argumentin
    Ke te drejte, e pata harruar se si postohen fotot personale dhe te falenderoj per ndihmen!!
    Hic bre kurre so e vertete, bilion % jam e sigurt, ti ke shkru i pari me daten 4, une ta kam kthy me daten 6 KAQ.
    Me daten 5 ska pas mesazhe.
    Po mos e tepro tash, se spo te ka hije hic, rrej per toke te pakten jo per qielli se kishe afer 40 vjet, turp ste vjen.
    Haje turpin me buke tashi dhe kerko ndjese......haxhileshe e nderuar!!!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 10-12-2010 mė 05:32
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ke te drejte, e pata harruar se si postohen fotot personale dhe te falenderoj per ndihmen!!

Haje turpin me buke tashi dhe kerko ndjese......haxhileshe e nderuar!!!!

Sigurisht ke be ndonje dallaver.

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Sigurisht ke be ndonje dallaver.
    Nuk kam asnje arsye per te bere dallavere.....e ndjej veten te eperm!!
    Jarigas

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Nuk kam asnje arsye per te bere dallavere.....e ndjej veten te eperm!!
    hej jom busy tash, vec vij ma vone te kallxoj se sa i eperm je
    Paqė

Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •