Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-09-2006
    Postime
    10
    Cfare ke bere ti kunder ketyre padrejtsirave?
    Kam protestuar kiniku dhe kundershtuar kunder atyre padrejtesive gjithkund ku me eshte dhene rasti. Edhe ne te ardhmen do te protestoj kunder çdokuj qe shkel interesat tona kombetare

te fillojne bisedimet ne nivel te shteteve dhe si shtete per ju qenka dem?!!!
    Po çfar shteti po te duket ty Kosova ?! Ne nuk qeverisim as me punet e brendshme, as me ato te jashtme, nuk e kemi nen kontroll as ne e as UNMIK-u tere teritorin e Kosoves si dhe nuk kemi ushtri e shume gjera tjera.
    Kjo eshte per juve shtet ?!
    Ende nuk e kemi kry punen me Serbin. Ju mundeni me jetu ne endrra, mirepo realiteti heret apo vone ka me ju zgju nga ato endrra. Permes injorimit nuk zgjidhen problemet.
    Nese une apo te tjeret e kemi mireqenjen e mire sociale nuk na jep kurrfar komoditeti me i injoru vellezrit tane qe kan mbete pa kulm mbi koke, qe nuk kan buke per te ngrene, qe iu rrezikohet ekzistenca pershkak te ketyre padrejtesive.

Vetem te bashkuar mundemi me ekzistu si komb. Nese ne si shqiptar nuk i ndihmojm njeri tjetrit askush tjeter nuk ka per te na ndihmu.

RROFT SHQIPËRIA E BASHKUAR !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-12-2005
    Postime
    18
    Procesi i decentralizimi (marre nga vetevendosje!). Ketu nuk eshte paraqitur eksteritorialiteti i monumenteve kulturore
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-08-2006
    Postime
    12
    Nje harte te tille do te duhej te publikohej ne dyert e parlamentit te Kosoves e te qeverise te cilet ndoshta do te shihnin me heret se ne çfare ujera te ndotura jane futur.Tash njerezit kane filluar te shkundin koken e te shohin se vertete çfare mynxyre po iu pergatitet.Edhe ate nga kush: nga njerezit e zgjedhur me voten tone.Ne emer te çkahit: te themelimit te pavaresise se Kosoves.
    Me behet t'i marr e t'i shqyej ato harta me gjithe ata njerez qe pozohen e zgerdhihen holeve te Vjenes.Ashtu siq e vodhen e e cfiliten Kosoven dhe popullin e saj ne emer te ndertimit te pavarsise per ti mbushur xhepat e vet, ashtu do te shesin territore tona ne llogari te xhepave te vet.

NUK BEHET PAVARESIA, AS DITA ,ASJETA ME KETA POLITIKUAJT DHE QEVERITARET TANE HAJDUTE.DERI TASH NA KA MBULUAR TERRI E TASH DO NA MBULOJE EDHE TMERRI.

i/e regjistruar Maska e kimi_te
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Postime
    100
    Duhet përkrahur lëvizja "vetvendosje" dhe të gjitha informatat që kan për negocijatat e të cilat janë në dëm të shqiptarëve duhet publikuar dhe alarmuar i gjithë opinioni që mos të bëhet një gabim apo lëshim se shum shtrejtë jena duke i paguar gabimet e të parëve tanë mos lëmë që edhe mresat tona të paguajnë gabimet tona......
    Bashkohen popuj të ndryshëm !Pse mos bashkohemi edhe ne kur jemi një Komb

i/e regjistruar Maska e mr.Hoti
    Anëtarësuar
    08-09-2006
    Vendndodhja
    Ilirid
    Postime
    43
    Per procesin e negociatave ne Kosov faji u ngelet negociatorve dhe popullit te Kosoves qe i lejon i cili lejon decentralizimin e vendit dhe te zgjedhurit e popillit duhet me pat kujdes se qka po bajn sepse ajo qka po bahet ne vijen asht ne dam te te gjith shqiptarve ne ballkan e jo vetem ne dam te popullit te kosoves i cili do ta kishe pritur me me shum dhimbje se populli i Presheves dhe i Maqedonis.
    Shkau i ri e shkau i vjeter,
    Ska ma marveshje tjeter.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-01-2006
    Vendndodhja
    Mitrovicë
    Postime
    37
    po lerëni ore qfarë thonë këta POPULISTAT !
    Adem Demaçi , Albin Kurti dhe tëra klika e tyre është e prirë për dikotomizëm politik.

Pikërisht Demaçi ndau UÇK-në në 99'tën.
    Nuk udhtoi në Rambuje vetëm sa për të bërë segragacione politike. Dhe tani sërish skenari i njejtë ! Establishmentit politik kosovar i krijohet 'simotra' e saj 'Vetevendosja'. E tëra kjo fut vetëm përçarje...

Po të kishte qenë origjinal Albini, personalisht do t'ia ipja dorën ! Por një njeri qe 'tuto copmlleto' është i indoktrinuar nga dikush tjetër ( në këtë rast nga Demaçi ) ai njeri nuk premton...

Demaçi, Qosja dhe së fundi tani Kurti janë 'simbol' i vijës unicentriste që trumpeton se çdo gjë mund ta zgjedhim ne ( shqiptarët e Kosovës ), pa ndihmën e askujt ! E sa për ashtu, thënë vulgarisht kosovarqe : 'SE RROK KERÇYSH'...

Pikërisht Demaçi n'63-tën thoshte se 'Nuk ka rëndësi a do të na ndihmon Lindja a Perendimi. Mos të na ndihmon askush - Çlirohemi vetë'...Sot 'pinjolli i Ademit' Albini, sa për koicidencë kërkon largimin e ndërkombatarëve dhe nxit për luftë !
    E dini pse Demaçi, Qosja e të tjerë nuk kyqen në politikë por 'rrinë karshi' ?! Për kurfarë arsye tjetër vetëm se nuk mund ta pranojnë vdekjen e tyre politike që ti marrin nga 1 - 2 % në zgjedhje (!) ndërkaq në anën tjetër 'tradhtarët e LDK-së' 50 %, 'komandantët e Bllacës' 30 % apon edhe 'Ramush Axhamia' 10 %...

Kosova nuk do të ndahet , Kosova do ta fitojë pavarsinë dhe për këtë duhet të jetë i bindur edhe fëmija i djepit ! Këto janë manipulime dhe lojë e poeneve politik.

Edhe lërini më këto cyberhallagjunga e harta e pallavra...
    Ndryshuar për herë të fundit nga fatlumi18 : 09-09-2006 më 16:47

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Përpos kësaj Serbia shumë herët ka filluar të investoj intensivisht në armatim, duke modernizuar me qindra tankse ne Rusi, duke porositur me mijëra kalashnikov modern dhe pajisje antiplumb, duke ndërtuar 30 baza rreth kufirit me Kosovën, duke shpallur gjendje te jashtëzakonshme në veri, e shumë gjëra të tjera të cilat ne edhe nuk i dimë. Kësaj i thojn pregaditje për luft vëllezër të dashur. Ne ende nuk e kemi kry punën me Serbin. Deshëm apo nuk deshëm, ne prap do të detyrohemi te konfrontohemi me te.
    Se shqiptaret ne pergjithesi do te kene luftera te reja kunder pushtuesve te tyre,sllave,greke dhe nderkombetare...dhe keto brenda ketij pesevjeqari (gjer me 2010) kjo eshte me se e sigurte.
    Vevendosja po tregon perdite se çka do vije por "demokratet" shqiptare,qe jane ne "pushtet" (te kukullave) `s`mund ta pranojne nje gje te tille...
    Kur themi do te kemi lufta prap,kjo s`eshte fare nje deshire por nje imponim nga armiqt.Ne shqiptaret s`do bejme lufte asnjehere me armiqt tane,kjo dihet sepse jemi demokrate(shumica aktuale) por ajo do na imponohet nga armiqte dhe pushtuesit tane.
    Pra,per ata qe jane mashtruar se luftat e shqiptareve kunder pushtuesve te tyre kane mbaruar se ka ardhur " demokracia" ata jane mashtruar.Demokracia ka ardhur po nga pushtuesit tane,dhunuesit tane,masakruesit tane,te fese sone shqiptare dhe te kombit tone shqiptar...Kjo " demokraci qe na erdhi nga ata,erdhi qe te na mashtrojne dhe te na ripushtojne prap me fjale te reja dhe metoda te vjetra...
    "S`jam per lufte por jam per Paqe
    Pushka vendin e ka n`faqe" (S.Mani)

Dy revole te Isa Boletinit edhe ato ishin per armikun ujk dhe per ate dhelper!

Nga Lufterat kemi ardhur dhe ne Luftera po shkojme ( I. Kadare)

Perjashtuar Maska e fejer_nagy
    Anëtarësuar
    18-08-2005
    Vendndodhja
    këtu
    Postime
    231
    Ajo harta e Kosovës të 'decentralizuar' (lexo: të coptuar), më ngjason shumë me ato hartat e kolonive izraelite në 'West Bank'-un palestinez, që izraelitët i kane ngritur jo vetëm rreth e përqark territoreve palestineze, por edhe thellë në brendësi të tyre. Qëllimi i izraelitëve është të hebreizojnë sa më shumë territore të pushtuara, duke tkurrur në proces territoret palestineze, ashtu që në një rast eventual të krijimit të shtetit të Palestinës, shteti palestinez të jetë sa më i vogël dhe sa më jo-funksional.

Pak a shumë, të njëjtin skenar përpiqen të realizojnë edhe sërbët në Kosovë, me ndihmën e europianëve, paçka se në mënyrë paksa më 'diplomatike'. Një Kosovë ashtu e gjymtuar (e 'decentralizuar'), me enklava sërbe jo vetëm në periferi (Veri), por edhe në hyrje - dalje të vetë kryeqytetit të Kosovës (Prishtinës), nuk do mund të funksionojë si një shtet normal edhe (si)kur ta fitoje pavarsinë.

Bisedimet që zhvillohen në Vjenë, të sponsorizuara nga ndërkombëtaro-perëndimorët, kanë këtë qëllim. Perëndimorët përpiqen ti gënjejnë shqiptarët sikur gjoja u krijojnë një shtet të pavaruar, kur në fakt ajo që u krijojnë është një shtet gjysmak e të paralizuar që në start. Një mikro-shtet të destinuar të mos bëhet kurrë i pavarur, pasi nuk i ka para-kushtet e një shteti normal.

Kur Republika e Shqipërisë që ka një sipërfaqe rreth tre herë më të madhe se Kosova (28,748 km² vs. 10,887 km²), dhe një pozitë të volitçme gjeografike pasi ka dalje në dy dete, nuk po funksionon si duhet (si një shtet normal), ç'mund të pritet nga një shtet i vogël si Kosova, me një çerekun e territorit jashtë kontrollit të saj?

Kosova do funksionojë si shtet 'i pavarur', ashtu siç është duke 'funksionuar' një shtet tjetër i coptuar në enklava: Bosnjë-Hercegovina! Madje, Kosova do ta ketë edhe më pisk, edhe më të vështirë, se ka një territor me sipërfaqe shumë më të vogël se Bosnjë-Hercegovina ....
    ..... klerik politikan apo politikan klerik?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-12-2005
    Postime
    18
    Adem Demaçi , Albin Kurti dhe tëra klika e tyre është e prirë për dikotomizëm politik.
    Nuk permendi ketu askush Adem Demaçin e as Albin Kurtin apo dike tjeter. Ajo harte eshte bere ne baze te negociatave qe po zhvillohen per decentralizimin dhe e kam vendose ketu sepse e paraqet ne menyre reale ate. Nese ju keni informacione tjera qe e kundershtojne ate, ju lutem publikoni.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-09-2006
    Postime
    10
    Citim Postuar më parë nga fatlumi18

Pikërisht Demaçi ndau UÇK-në në 99'tën.
    Nuk udhtoi në Rambuje vetëm sa për të bërë segragacione politike. Dhe tani sërish skenari i njejtë ! Establishmentit politik kosovar i krijohet 'simotra' e saj 'Vetevendosja'. E tëra kjo fut vetëm përçarje...

Po të kishte qenë origjinal Albini, personalisht do t'ia ipja dorën ! Por një njeri qe 'tuto copmlleto' është i indoktrinuar nga dikush tjetër ( në këtë rast nga Demaçi ) ai njeri nuk premton...

Demaçi, Qosja dhe së fundi tani Kurti janë 'simbol' i vijës unicentriste që trumpeton se çdo gjë mund ta zgjedhim ne ( shqiptarët e Kosovës ), pa ndihmën e askujt ! E sa për ashtu, thënë vulgarisht kosovarqe : 'SE RROK KERÇYSH'...

Pikërisht Demaçi n'63-tën thoshte se 'Nuk ka rëndësi a do të na ndihmon Lindja a Perendimi. Mos të na ndihmon askush - Çlirohemi vetë'...Sot 'pinjolli i Ademit' Albini, sa për koicidencë kërkon largimin e ndërkombatarëve dhe nxit për luftë !
    E dini pse Demaçi, Qosja e të tjerë nuk kyqen në politikë por 'rrinë karshi' ?! Për kurfarë arsye tjetër vetëm se nuk mund ta pranojnë vdekjen e tyre politike që ti marrin nga 1 - 2 % në zgjedhje (!) ndërkaq në anën tjetër 'tradhtarët e LDK-së' 50 %, 'komandantët e Bllacës' 30 % apon edhe 'Ramush Axhamia' 10 %...

Kosova nuk do të ndahet , Kosova do ta fitojë pavarsinë dhe për këtë duhet të jetë i bindur edhe fëmija i djepit ! Këto janë manipulime dhe lojë e poeneve politik.

Edhe lërini më këto cyberhallagjunga e harta e pallavra...
    Nuk jemi ka diskutojm ketu per individ, parti politike, perqindje te votave etj. etj. Ketu kemi te bejme me diçka shume me te madhe dhe me serioze. Ketu eshte ne pytje interesi kombetare.

Nese vertet e duam kete vend, duhet te shofim pertej interesava tona te ngushta, pertej individeve e partive politike.

Tani edhe disave qe jane ne partit qe ju permendet, ka filluar te iu dale gjumi. Nese e keni percjell mbledhjen e asamblese (nuk them parlament, sepse ne realitet, fatekeqesisht nuk e ka legjitimitetin e parlamentit) keni mund te shifni reagimet ndaj negociatave, si nga ana e LDK-se ashtu edhe nga ana e PDK-se AAK-se, pakicave e partive tjera te vogla.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  4. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  5. Raporti i Kai Aides për Kosovën në OKB
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-10-2005, 17:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •