Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2003
    Vendndodhja
    london
    Postime
    9

Java - Nje program i thjeshte

Ju pershendes te gjithve?
    Jam nje problem te vogel.
    Une jam nje programer fillestar ne java dhe sapo jam ballafaquar me nje problem te vogel.
    Me duhet ta beje nje program ne java i cili do ta merr si input nje file i regjistruar si .csv dhe duhet qe permbajtjen ta paraqes ne browserin e kumpjuterit lokal...

A ka mundesi qe tme tregoni sepaku si tja filloje dhe cilat klassa me duhet ti perdori ...

ju faliminderit

tung tung
    ju pershendes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    1450
    Postime
    5
    nuk e di c'a mund te jete .cvs por per te lexuar nje file ne Java dhe per te nxjerre nje output po file nuk eshte dhe aq e thjeshte. Me aq sa di une duhet te krijosh nje buffer input me BufferedInputReader dhe me metodat si readline(). Kjo lexon thjesht linjat nje nga nje per t'i konvertuar ne tipin qe do duhet t'i konsiderosh si Tokens dhe ti besh Cast atyre. Per te ndertuar tokens qe to une perdor StringTokenizer.
    only GOD can judge me

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    (Nje skript ne jsp)
    Menyra me e thjeshte per ta bere kete eshte krijimi i nje servlet ose jsp ne Java pasi kur vjen fjala tek shfaqja ne browser apo ne web, servlet eshte zgjidhja qe ofron java.

(Ndarja e llogjikes nga pamja)
    Nese do te behesh dicka me profesionale, ndaje llogjiken duke krijuar nje package ne java qe hap dhe lexon skedarin (kod origjinal ne java) dhe krijo nje jsp vetem sa te therresesh funksionet dhe te lexosh vlerat e objekteve qe ke ne package.

Te duhet te kesh librarite perkatese te instaluara dhe nje http server lokal qe te testosh programin. Menyra me e mire eshte perdorimi i nje IDE ne java sic mund te jete IBM VisualAge for Java ose IBM Websphere Aplication Developer qe te lehtesojne mjaft punen.

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Tema tė Ngjashme

1. Lajmėrime tė ndryshme pėr studentėt Shqiptarė:
    Nga forever nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 14-05-2011, 04:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •