Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Per nder, nga keto kokrrat nuk pertyp hic, keshtu qe endrrat i kam sade.. Jane si tip erresire, ku drita vjen nepermjet tymit.. vetem qe mungon ai zeri ne sfond "Davidoff - The pleasure to exist" (bie llafi).. se 1 here qe mi futi plaka si me marifet ne xhep, vertete qe ma shpifen cigaren, po me shpifen dhe cdo gje tjeter.. shpikje me te ndyre se ajo, nuk ka mundesi te kete.. keshtu qe vetem natyral po mundohem..po me cpo shoh po shkoi dhe nja 4-5 dite keshtu, do me coje subkoshienca te grabis ndonje kuti puro ne ndonje dyqan.. (ishalla s'na del ndonje qe te beje rezymete per vullnetin)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar mė parė nga darwin
    Llafe kot.. kam une nja 3 dite qe nuk po pi dhe nuk paska gje me te zorshme.. as buke nuk me hahet, as gjume ..asgje.. vetem djersitje gjithe diten, dhe naten shoh endrra me erresira ku shfaqen tymra qe ndricojne. Edhe miqte e mij kane nja dy dite qe me inkurajojne, po shpirti im e di se cpo heq.. shkruajta vetem ngaqe jam nervoz se nuk pi, dhe me bezdisin keto "Flamurtopizmat" kur e ke pire dhe vete si qen. Duhet me e lene dreqin, po kur shikon keto fushatat, acarohesh me shume.

Nejse, kur te me zere sot gjumi, ishalla nuk zgjohem deri nga dita e shtune.
    darwin me duket nuk jemi njelloj si tipa. Une kurr skam perdore medikamente me e lene. Kur them si qen mos me keq kupto e them qe te beje ty te ndihesh keq qe e pije dhe krenar e mos te djerrsitesh dhe te flesh gjume rrahat qe ke lene cigaren. Nese e ke lene bravo te qofte. Dhe nje gje mos u acarro tani se nuk e pine le te acarrohen ata qe e pijne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vagabondo_nyc : 05-09-2006 mė 23:16

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Kokrrat nuk i duroj dot.

Te pish si qen cigaren = > 40 cope ne dite

Ne fakt une perdora pache te nikotines per 6 dite te 7 si perdora me , dhe te jem i sinqerte tremujorin e pare m*ti pizge me vente , por mesohet organizmi pa te dhe ja del mbane per bukuri !
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Ne radhe te pare dua te pergezoj per lerjen- me te vertete eshte nje pastrim, organesh ashtu si nga jashte edhe nga mbrenda- edhe vetem kur e ke lene e kupton sesa i piset eshte!

Personalisht mendoj qe 'if u really want to give up'/ qe pot e duash me te vertete ta leshe- e len! Cdo gje eshte e mundur, e kan bere, edhe do e bejne. Kshq deri sa te jeni gati- ju uroj sa me pak pirje
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Vallai dhembet ...fytyra, thonjte etj, kane ra ne kthetra te duhanit me koke, por s'ma merr mendja qe ndonjera nga keto qe permenda quhet, organ (!) ...Persa i perket 'aromes' ...duhanxhinjte kane te njejten ere te gjithe, kshu qe nuk eshte shqetesuese, se nuk calo gamori nga veshet...mjafto te mos kundermoje ndonje ere tjeter, pa per duhan ja kena dal mbane deri tani! Faktikisht, sa here qe dal nga pishina (gym) sapo hap dollapin e rrobave, direkt e dallon eren qe mbajne rrobat (nuk mohohet), por prape, keto vite ne emigrim, duhani me eshte bere si oksigjen!

Meqe ra fjala, ka dreqin e keni thy kaptninen ju cucat e malsise? Long time...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
    Pinko me ke bo per i lek nje dite ne rruge...bojm paqe?

Patjeter Vagabondo . Dhe urime per arritjen qe ke bere . Eshte gje e madhe te lesh cigaren sot . Besoj e sheh boten me ngjyra te tjera tani . lol

Take care .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    e paske mare pergjigjen per pastrimin e organeve ..lol..

Ryder - eshte e vertete qe 1 jete kemi- edhe pse mos ta shijojme ne max- por ama ma do mendja do ta kete qeifi qe ti shohesh nipcet/mbesat?? Se deri sa mushkria eshte e zeze e jo e kuqe (si duhet te jete) eshte per nje lloj arsyje- nqfse don te jeshe ne 'life support' mbas 10 viteve ...

Gjynah- te shkaterrosh trupin ne kete lloj menyre- nuk jan Healthy fare, sado 'cool' te duken :P

Nje shoqa ime ne konvikt- i dashuri kurre nuk ju fuste ne dhome- se nuk e duronte dot eren e duhanit (sic e paska dalur TikTak- me tavullen e duhanit)lol

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Vagabondo, te pergezoj per kete arritje, sepse nuk eshte e lehte.
    Si nje konsumuese e cigares (po i bej qejfin vetes, se duhanxhese se si tingellon ) e marr me mend qe eshte e veshtire ta lesh.

Nje Zot e di, duhet ta kisha lene me kohe, per vete, por nje jystifikim apo tjetri, dhe e pi akoma (Marlboro Ultralights, ajer dmth lol.) Jam dakort me ty qe menyra me e mire eshte "cold turkey." Keto metodat e tjera kane shume efekte anesore, mesa thone dmth.

S'kam arritur ne ate pike akoma kur t'i them vetes: mjaft. Kur te arrij do ta le. Por sa per dhembet qe te tjetersohen nuk eshte e vertete (te pakten per mua). Perdor kolinoz "Rembrandt" (Extra Whitening) dhe shyqyr e ben punen e vet.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Citim Postuar mė parė nga hi, ryder
    dmth po vazhdova cigaren sdo shof nipcet e mbesat dhe do vdes ne life support?

wishful thinking i bet

dhe sa per shoqen tende qe nuk e fuste i dashuri ne dhome se nuk duronte cigaren...ca lloj personi esht ai qe nuk e fut tjetrin ne dhome se nuk duron tymin? he might as well stick a dildo up his ass and join greenpeace
    ahhaah...ohh mos u bej merak- they went to his room (all the time) ...(ajo eshte Ruse- she was neva gona say goodnight without anything :P)..lool.

Tani kuptohet- se Zoti cfare nuk te ben- te perplas neser me makine- edhe pse fajn nuk e kishe ti(por shoferi tjeter ishte ne celular..i hate it when they do that)

Thjeshte po them qe gjynah- jeni alamet cunash/vajzash, edhe e prishni veten me ate lloj tymi ...

LovelyBrunett- ke te drejte- nganjehere duket disi Sexy ne disa...por vetem nga LARG ..lol..

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rrjeshtat e pafajsisë
    Nga Teddy nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 10-08-2010, 18:57
  2. Gruaja e Prefektit
    Nga Diabolis nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 10-11-2006, 12:42
  3. Florjon Mima: Kush ishin miqtė e tim eti
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 04:37
  4. Kuriozitet mbi cigaren
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-12-2004, 18:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •