Fillimisht ju uroj juve qe keni lene cigaren - paska bere nje gje shume te mire. per ta lene cigaren eshte dicka e madhe --- tregon se cfare personaliteti je... sa i forte e sene sene.. etj
tash po tregoj storien time.
Une gjithashtu kam lene cigaren dhe qe dy muaj nuk e ndezi. Kam filluar ta pi njete, sikur edhe ky tipi me shoqeri.Kam pire shume cigare. Ka nje kohe qe them duhet ta le cigaren , i kam premtuar familjes disa here --- do ta leje por ka qene e kot ne ate kohe... por skam mundur.
Para dy muajve u ndala dhe mendova , i bera disa pyetje vetes EJ thash me veten une vertet dua ta le kete dreq cigare dhe si ka mundesi qe nuk mundem .... aq e dobet jam!... JO, nuk e njoh veten time ashtu... dhe kapa cigaren ne dore dhe e shikova njehere mire. pastaj thash JO cigarja nuk mund te jete me e forte se une KURR - NEVER. dhe e theva ate cigare bashke me pakon dhe cigaret tjera.
DHe prej asaj dite skam pire me. Me kujtohet pas tri diteve kam ndezur nje cigare por se kam pire skam mundur ta duroj eren ...
Cigarja jo vetem qe eshte e demshme per shendetin por edhe te hargjon xhepin. sidomos me qene jashte vendit.. atje eshte shume me shtrejte se ne Kosove psh. Edhe ajo era qe te vie prej saj e pa durueshme . gjithe kohen u dufke me pertype orbita... aiii iiiii tash jo bre rehat pa te...
Nuk besoj ne ate thenjen jo smundem me lene, kjo pirja e cigares me shume eshte varesi psikologjike --- cdo njeri mund ta leje... ashtu si keni filluar mund edhe ta lini ..
Krijoni Kontakt