Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    Citim Postuar mė parė nga vagabondo_nyc Lexo Postimin
    Si e lashe cigaren!

Nga shoqeria e ngushte e mesova si ta pi cigaren dhe prape shoqeria e ngushte me beri ta leja cigaren por me nje ndryshim te vogel jo te njejtat personazhe. 12 vjet tym dynjaje. E lashe. Gjeja me e mire me duket qe kam bere ne jeten time eshte lenja e cigares.
    Ndoshta mua me dukej ashtu por dikur sikur ishte kenaqesi-fun me pi cigare. Por po vinte nje kohe sikur i iku koha e cigares. Sa here e ndizja me turp sikur po e pija. Cigarja po behej gje e shemtuar. Sikur njerzit te shikonin ndryshe kur pije cigare. Ketu New York City nxorren ligje te rrepta kunder pirrjes se cigares. Dil ne kafe slejne me e pi duhet me dale si qen me e pi jashte, restaurant jo, shko ne bar nuk shtyhet pa cigare, anej jo knej jo. Hap tv reklama te mbysnin kunder duhonit. Hy ne forum prape tema kundra cigares. Ble sigurim shendetsor pyetja pare e pi duhonin? Shko te doktori prape e njejta gje.

Pak a shume pas ardhjes ne USA cigarja u be ndoshta problemi me i madh qe une po perballesha. U deshen vite qe ta pergatitja veten time qe ta leja cigaren. Nje shok i ngushte i punes pas shume vjetesh e la. Dhe ai u be shkaktari nr 1 qe e lashe. Beri nje fushate te shume te eger kundra duhan per nje vit rresht. Sa here ikja per cigare dhe kthehesha te tavolina e punes ma bene "huh you smell like an ashtray" nderkohe ai vete per 30 vjet e ka pire.

Ne korrik do ikja ne Shqiperi dhe te gjitheve u thashe kurr te kthehem nga shqiperia sdo e ve me kurr ne goj cigaren. Ne Shqiperi u premtova prape qe sa te iki ne USA do e leje cigaren. Po kthesha per ne usa dhe jam duke pi cigaren e fundit ne airportin e Vjenes. Cigare nuk bleva(zakonisht 5 deri 10 steka blija sa here udhetoja jashte amerikes). E lashe paketen dhe zippo ne tavoline ngrihem per te ikur drejt terminalit nje cift aty prane me thote ...''exusmiiii ke harruar cigaret'' ....i pashe dhe u premtova dhe atyre qe sdo e pi me kurr. Dhe te gjitheve qe u kam dhene premtimin po e mbaj.

Ndoshta e kam pire per shume vite kurr nuk e mendova qe do ishte kaq e lehte qe ta hiqja kete ves te keq. Nese mentalisht je gati te lesh cigaren ndaloje se budallalliqe si: o nuk rri dot pa duhon, o pas buke dua ta ndez, jane kot pretendime boshe. U tregoj miqve me shume kenaqesi qe e kam lene cigaren. Ma merr mendja sic isha une ka shume me dy mendje prandaj lejeni se eshte shume e lehte eshte shume mos te pish cigare. Betejen kunder cigares e fitova tani po bohem aktivist anti-cigares

Fillimisht ju uroj juve qe keni lene cigaren - paska bere nje gje shume te mire. per ta lene cigaren eshte dicka e madhe --- tregon se cfare personaliteti je... sa i forte e sene sene.. etj

tash po tregoj storien time.

Une gjithashtu kam lene cigaren dhe qe dy muaj nuk e ndezi. Kam filluar ta pi njete, sikur edhe ky tipi me shoqeri.Kam pire shume cigare. Ka nje kohe qe them duhet ta le cigaren , i kam premtuar familjes disa here --- do ta leje por ka qene e kot ne ate kohe... por skam mundur.
    Para dy muajve u ndala dhe mendova , i bera disa pyetje vetes EJ thash me veten une vertet dua ta le kete dreq cigare dhe si ka mundesi qe nuk mundem .... aq e dobet jam!... JO, nuk e njoh veten time ashtu... dhe kapa cigaren ne dore dhe e shikova njehere mire. pastaj thash JO cigarja nuk mund te jete me e forte se une KURR - NEVER. dhe e theva ate cigare bashke me pakon dhe cigaret tjera.

DHe prej asaj dite skam pire me. Me kujtohet pas tri diteve kam ndezur nje cigare por se kam pire skam mundur ta duroj eren ...

Cigarja jo vetem qe eshte e demshme per shendetin por edhe te hargjon xhepin. sidomos me qene jashte vendit.. atje eshte shume me shtrejte se ne Kosove psh. Edhe ajo era qe te vie prej saj e pa durueshme . gjithe kohen u dufke me pertype orbita... aiii iiiii tash jo bre rehat pa te...

Nuk besoj ne ate thenjen jo smundem me lene, kjo pirja e cigares me shume eshte varesi psikologjike --- cdo njeri mund ta leje... ashtu si keni filluar mund edhe ta lini ..
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    nuk e di o trima po une skam lene gje pa ngrene qe kur e lashe. me eshte bere barku naaaa...
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga Clauss Lexo Postimin
    nuk e di o trima po une skam lene gje pa ngrene qe kur e lashe. me eshte bere barku naaaa...
    di une nje terapi te mire per barkun
    por duhet te presesh te ngrenit dhe te fillosh dicka tjeter
    jo shume te merzitshme
    fiskulturen
    ka menyra te perkryera para syve te tu

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    te gjithe ata qe e lejne duhanin kane frike nga vdekja, normal, kurse ne duhangjinjet jemi kamaikaza apo jo !!!
    Tek e fundit ne e dijmi se nga kush do vdesim, po ju ?
    Ju do te mendoheni gjithnje; a thua kur dhe ne ēfare rasti do te vdes ?
    Asnjhere nuk kullem as nuke ankohem nga gjoksi as mushkerit, ku ta di une, mbrenda ne kanale apo tunele ndoshta eshte asfaltuar ndonje autostrad qe s'ka as gripe as smundje qe deperton...
    une nuke marr as hapa as nuk e di q'eshte mjeku...
    Ajri i paster e oksidon hekurin e lere me njeriun, pra gudroni eshte nje anti oksid !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    ...i bona 5 vjet qe e kom len cigaren

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    provo drogen ste shko ma menja per cigare,,,

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Clauss Lexo Postimin
    edhe mua ashtu mu rrit barku ne fillim po pastaj lashe edhe buken dhe tani kam ardhur ne terezi

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ka provuar dikush me keto cigaret"elektronike",pasi te gjitha menyrat tjera per te lene deri me tash me kane deshtuar.?
    A kane sukses apo jo ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    cigarja eshte demtues serioz per shendetin , une e pi plot 11 vjet dhe tashme ka filluar te me demtoje stomakun dhe nese vazhdoj per nje 10 vjecar tjeter mund te me shkaktoj ulcer ne stomak , dhe per shkak te cigares nuk mund te pi dot pije alkolike , dhe doktori me propozoi dy mundesi ; o cigaren ose pijen dhe une zgjodha cigaren , por eshte kaq ves demtues saqe kur nuhas tymin kur pijne te tjeret duhan me vjen per te vjelle por cuditerisht kur tymos vete nuk me ben pershtypje .

cigarja mund te lihet kur te duash ; thjesht nuk duam ta leme jo se nuk mund ta leme ;

une e lashe per nje vit por e fillova serish kur shkova ne nje funeral dhe tradita ishte qe te mos ia ktheje duhanin qe te ofrohej mbrapsht , dhe keshtu e nisa serish .

cigarja eshte e vetmja gje qe digjet per mua .

ndal cigares , armik plot helm.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Nuk kam pire kurre cigare.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rrjeshtat e pafajsisë
    Nga Teddy nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 10-08-2010, 18:57
  2. Gruaja e Prefektit
    Nga Diabolis nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 10-11-2006, 12:42
  3. Florjon Mima: Kush ishin miqtė e tim eti
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 04:37
  4. Kuriozitet mbi cigaren
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-12-2004, 18:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •