Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Sipas nje studimi te meshkujt, pirja e cigares eshte veprim subkoshient i levizjes se kycit ne adoleshence. Nje arsye me shume per ta lene.
    (info flash - edhe une e pi helmin e dreqit)
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Me vjen mire qe ju shume nga ju ketu i keni pervesh menget ne fushaten e forumit kundra-duhon.

Une dikur kapesha pas bishtit te miut me justifikime te tipit qe o gjyshi im e ka pi 70 vjet cigaren dhe jetoi 90 vjet- justifikime boshe se nese gjyshi im jetoi aq vite 1 mij gjysha te tjere qe e pine cigaren vdiqen shum shum heret. Pastaj ne shqiptaret ne pergjethese bojme keshtu krahasime me gjysha se dikur duhani ne shqiperi ka qene i paster dhe jo sic e bejne tani lloj lloj plehnash.

Cigarja o e domshme....semundja e emphysemes ska ku te shkoj me keq. Te ecesh me tub ene bindon me vete ska me keq.

Hajde behuni burra ene burrnesha the i thoni jo cigares.

i/e regjistruar Maska e baby^girl
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Postime
    24
    Vagabondo Urime. Me vjen shume mire qe ti e ke len cigaren. Eshte vertet nje fitore e madhe per ty qe ke arrit ta mposhtesh duhanin edhe pasi e ke pir ate per 12 vjet. Per mendim tim, lenia e duhanit eshte nje nga gjerat me te mira qe ti ke ber per veten tende, por gjithashtu dhe per te dashurit dhe te afermit e tu qe te rrethojn. Eshte me te vertet nje histori e bukur dhe me behet qejfi qe ti ja ke dal mban. Shpresoj qe ti te kesh kaq vendoshmeri dhe optimizem per ter jeten, mos te fusesh me cigare ne goj. Do kisha deshire qe dhe shume e shume njerez te tjeter te arrijn e te bejn te njejten gje si ty.
    Dhe nje here urimet dhe pergezimet e mija te sinqerta per kete fitore kaq te madhe kunder armikut tuaj(duhanit).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga baby^girl : 09-09-2006 mė 15:43
    Mundohu te njohesh veten, ndoshta ateher dicka gjen.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Pershendetje Vallahi Tfort jan ato njerez qe lejn Cigaren !!!

BaBa ka 8 Vjet qe e Pi RRegullisht Ciagren 2,3 paketa i shkun ka dhe raste qe pije 4 !!!

Ciagrja te ban shum Dam ec mo e vrisni menjen se nuk vdes

Me pak fjal as skam ndermen me e lan Cigaren

Per Minorenat nje keshill nga BaBa mos PINI Cigare se ju ban shum shum dam OK

i/e regjistruar Maska e baby^girl
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Postime
    24
    ahhh tani po, te knaqet shpirti mo, era Gio Armani vjen ktej. Ka lezet dynjaja pa duhan.

NO SMOKIN PLIZ
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga baby^girl : 10-09-2006 mė 23:21
    Mundohu te njohesh veten, ndoshta ateher dicka gjen.

Citim Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
    Eh mo apollo ajo paqeta e dajes o si kutia e xhajes....Shkoj diku larg i her ene ne od burrash lunte kutaja. Une kisha cigare ene i them njonit perball: o xhaje a mundem me e dredh nje duhon ene ai ja boni qysh joo....ene e hudhi kutin nga un e hap une kurr shof vetem letra pa duhon.... ngrej koken edhe ky xhaja po me shikonte ene ma ktheu: sa te turprohem une le te turprohet kutaja.

Nejse une i bona dy muaj pa cigare ene spo ma ndin per cigare. Mire kte por bona i hesap ene kisha kursyer gjithe ate para. 60 dite @ 7 dollar/paketa = 420 dollar do shtoj ene 200 tjera ene kom menu me bo i party. Jane ftuar gjithe qe jane kundra duhonit dhe ata qe jane me mendje me e lene. Bejbi girl do regjistrosh kurse speaker o selina_21.

p.s. Bubi ene floriri keni ftesa speciale por te dera do kontrolloheni per cigare.

Jo ti mire e ben dhe mos e fillofsh me kurre , por sa per paret me siguri do ti lesh diku tjeter dhe prape thate do ngelesh , ngushullohu me faktin qe nuk i fut me helm mushkrive !
    Une mbusha vitin qe e lashe , keshtu me te ngrene e me te pire nuk qahemi por c'ti besh dhe ndonje kile qe shtohet ashtu padashur !
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Kam 1 vit e gjysem qe e lashe pas 8 vitesh pirje te rregullt, nga 2 paketa ne dite.
    Si e lashe? edhe mua nuk me besohet qe e lashe aq kollaj, megjithese me ndihmoi dhe fati. Pasi piva nja 4 cigare me kafen e mengjesit, vendosa ta provoja te mos pija me. Erdhi mbasditja pa vene as edhe nje cigare ne goje, po me caheshin hundet. Dola te beja nje xhiro i vetem ne kembe. Rruges takova nje shok dhe me gjysem zeri ia kerkova nje cigare, e ndeza, piva gjysmen dhe u ndjeva shume i dobet, e fika. Ne darke kur u ktheva ne shtepi, duke ngjitur shkallet, takoj nje komshi dhe them me vete - tia marr nje cigare te fundit per para se te fle dhe neser nuk pi me - dhe i kerkoj nje cigare atij. - Kam 1 muaj qe e kam lene - me tha ai. Djerse te ftohta ma mbushen ballin, por edhe mire me erdhi nga njera ane. Te nesermen paradite me erdhen disa miq nga larg dhe shkova me ta per te pire nje kafe. Asnjeri nga ata nuk e pinte cigaren, por e dija qe njeri e mbante nje pakete dhe e ndizte me raste ndonje cigare kur pinte kafe. Sapo u ulem i kerkova nje cigare, por per fatin tim te mire nuk kishte ate dite. Me vone nuk po e ndieja aq te nevojshme dhe te nesermen e kisha shume me te thjeshte. Ishin keto 2 rastesite qe me ndihmuan per ta lene sepse po ta kisha ndezur dhe nje, nuk do ta kisha lene dot. Nje te keqe i pashe lenies se cigares, qe shtova shume ne peshe, por ndiehem shume me mire dhe ne xhep kam me shume lek. Tani e ndez ndonje me kafe, por pa e kaluar tymin poshte.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    kur isha 16 vjec e fillova nga shoqeria ime etc
    e kam pir gati dy vjet por mbaj mend nje dit po ngjisja ca shkall mu mor fryma
    sic e pata paketen edhe cakmakun e flaka qe ate dit deri sot qe vajta 24 pothuasje se ve ne goj biles e urej per arsyen se duart te vin era goja leje mos e pyet
    ce doni aman dem ju ben cuna
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Murik, apollon, PRI_LTN dhe mario ju lumt qe e keni lene. Personalisht kam shume respekt per te gjithe qe e kane lene cigaren. Eshte dicka qe do guxim dhe e di ai qe e ka lene cigaren qe nuk eshte e lehte.

Apollo qe thua ti jo plako per leke kurr sdo e kisha lene me beso. Po te ishte per pare do e leja sa erdha ne usa qe isha ne zorr per pare dhe jo tani qe kemi me thes lol.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    WoW bera nje vite qe lashe cigaren. Sme shkon tani mendja fare per cigare. Sme besohet e kam pi per 13 vjet rresht. Ca fatkeqesie te pish cigare.

Eshte shume veshtire ta ndalosh. Kam nje shoke e pi dhe cdo dite i flas ta leje dhe nuk mundet biles cuditet si e lashe une. Por shkon drejte asaj ta leje.

Cigarja shume ves i keq eshte mire ta leni.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rrjeshtat e pafajsisë
    Nga Teddy nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 10-08-2010, 18:57
  2. Gruaja e Prefektit
    Nga Diabolis nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 10-11-2006, 12:42
  3. Florjon Mima: Kush ishin miqtė e tim eti
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 04:37
  4. Kuriozitet mbi cigaren
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-12-2004, 18:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •