Close
Faqja 16 prej 22 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 214

Post Partizani-Dinamo, jo nė "Qemal Stafa"

Sipas kalendarit, derbi i kryeqytetit midis Partizanit dhe Dinamos do tė zhvillohet tė shtunėn, si tė gjitha takimet e tjera tė vlefshme pėr javėn e 21-tė tė kategorisė superiore. Stadiumi se ku do tė luhet ky takim nuk ėshtė pėrcaktuar ende. Sipas shefit tė sektorit tė garave, Hito Hitaj, tė shtunėn, nė orėn 13:30 nė stadiumin kombėtar "Qemal Stafa" do tė luhet takimi Tirana-Flamurtari. "Klubi "Tirana" ka paraqitur nė federatė kontratėn qė ka lidhur me stadiumin kombėtar "Qemal Stafa" dhe tė shtunėn do tė zhvillojė takimin nė kėtė stadium. Ndėrkohė, Partizani dėshiron qė tė luajė nė "Qemal Stafa", por nuk ka paraqitur kontratė dhe normalisht i duhet tė zgjedhė njė stadium tjetėr,"- deklaroi Hitaj. Ndėrkohė, e vetmja alternativė e tė kuqve nė kryeqytet mbetet stadiumi "Selman Stėrmasi", ku me siguri derbi do tė luhet atje dhe jo nėn dritėn e projektoreve.
    What Goes Around, Comes Around

Post "Loro Boriēi" nė pritje tė "ok"-it nga UEFA

Pėr tė dhėnė vendimin pėrfundimtar, kėto ditė nė vendin tonė vjen njė delegacion i UEFA-s.

Miratimi i stadiumit ku do tė zhvillojė takimin eliminator tė 24 marsit kombėtarja shqiptare me Slloveninė, pritet tė zyrtarizohet gjatė kėtyre ditėve nga inspektorėt e UEFA-s. Kėta tė fundit do tė vijnė nė Shqipėri pėr tė parė mė nga afėr punimet qė janė bėrė nė stadiumin "Loro Boriēi". Dihet tashmė qė FSHF-ja ka kohė qė ka zgjedhur Shkodrėn pėr ndeshjen me Slloveninė, por "ok"-i pėrfundimtar nga UEFA nuk ėshtė dhėnė ende. Nė FSHF shprehen thuajse tė sigurt pėr zhvillimin e takimit nė Shkodėr, por gjithsesi ajo qė do t'i vėrė vulėn pėrfundimtare ėshtė UEFA. Delegacioni i organizmit mė tė lartė tė futbollit europian kreu njė vizitė nė Shkodėr gjatė muajit janar, ku pasi u vėzhguan kushtet e stadiumit "Loro Boriēi", pėr FSHF-nė u lanė edhe disa detyra, tė cilat do tė shikohen tani, nėse janė realizua apo jo. Sipas federatės, stadiumi i Shkodrės i plotėson tė gjitha kushtet. Ndėrkohė, pak ditė mė parė, nė gazetėn "Sporti shqiptar" sekretari i pėrgjithshėm i FSHF-sė, Roland Mici, konfirmoi edhe njė herė qė takimi nuk ka dyshim qė do tė luhet atje ku ėshtė parashikuar, ndėrkohė qė theksoi se miratimi i UEFA-s ėshtė pothuajse i sigurt. Tė pyetur se ēdo ndodhė nėse UEFA-s nuk e licenson stadiumin pėr takimin me Slloveninė, zyrtarėt e federatės ngrenė supet. Pėr sa u pėrket punimeve nė "Loro Boriēi", gjatė kėsaj periudhe ėshtė punuar pėr tė shtruar rrugėn nė hyrje tė stadiumit, gjithashtu janė lyer edhe ambientet e brendshme tė tij. Ndėrkohė, pėr t'u theksuar ėshtė se njė panoramė mjaft tė qartė pėr kushtet e kėtij impianti e dha takimi miqėsor me Maqedoninė, ku u vėrejtėn disa probleme, tė cilat janė thelbėsore pėr takime tė njė niveli ndėrkombėtar. Delegacioni slloven, i cili pritet tė mbėrrijė nė Shkodėr, do tė pėrbėhet edhe nga 18 gazetarė tė mediave sllovene. E keqja ėshtė se kėta tė fundit nuk kanė kanė ku tė vendosen nė stadium, pėr tė kryer normalisht profesionin e tyre. Kushtet pėr gazetarėt nė Shkodėr janė tėrėsisht tė mjerueshme, ndėrkohė gjatė takimit me Maqedoninė, mediave u duhej tė pėrballeshin edhe me shiun. Pra, mungesa e njė tarrace nė tribunė ėshtė evidente nė "Loro Boriēi". Pėr kėtė fakt, nė takimin me Slloveninė duhet t'i lutemi "Zotit" qė tė mos bjerė shi, sepse nė tė kundėrt puna e medias vėshtirėsohet. Ky tashmė ėshtė njė problem, qė mė parė u tha se do tė zgjidhej, por FSHF-ja duket se ėshtė dorėzuar nė kėtė aspekt. Sipas drejtuesve tė saj, politika ėshtė qė tė shtrihet gjeografia e takimeve tė kombėtares shqiptare. Kjo natyrisht ėshtė njė gjė e mirė, por vendi ynė disponon vetėm dy stadiume tė licensuara pėr takime ndėrkombėtare, "Qemal Stafa" dhe "Loro Boriēi", tė cilat janė me projektorė. Sekretari i pėrgjithshėm Mici deklaroi se do tė punohet shumė nė kėtė aspekt, ku, sipas tij, brenda njė kohe tė shkurtėr do tė pajiseshin me projektorė stadiumi "Ruzhdi Bizhuta" i Elbasanit dhe mė pas "Niko Dovana" i Durrėsit. Duke lėnė pas kėto, tani duhet tė presim verdiktin e UEFA-s pėr stadiumin e Shkodrės. Nė qoftė se inspektorėt e UEFA-s vlerėsojnė se me Slloveninė nuk mund tė luhet nė Shkodėr, atėherė nuk ngelet gjė tjetėr dhe kombėtares i duhet t'i falet pėrsėri stadiumit kombėtar "Qemal Stafa".
    What Goes Around, Comes Around

shqiptar Maska e eagle's son
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    161
    si nuk pash ndonje koment personal te ketej brunos hahahhaahhaah

vendimi perfundimtar eshte dhene, luhet ne "Loro Borici"

si i thena ne tironcit ne keto raste, na qofte per hajer
    proud 2 be me, the eagle's son

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    TARE:"QUESTO GRUPPO E' FANTASTICO"
    venerdģ 2 marzo 2007 18.26
    Durante il mercato di gennaio era stato richiesto da alcune squadre ma Igli Tare ha voluto fortemente restare in biancoceleste come lui stesso ha ribadito oggi in sala stampa a Formello: E’ vero, c’č stata anche questa possibilitą. Ma io ho scelto di nuovo la Lazio. Ero e sono sicuro di poter dare il mio contributo alla squadra soprattutto in questo momento cosģ importante”. Domenica contro il Catania con suo ingresso in campo la Lazio č riuscita a portare a casa tre punti fondamentali per la corsa al quarto posto, il vero traguardo di questa stagione: “Il nostro obiettivo č guardare partita dopo partita. Crediamo molto nei nostri mezzi, stiamo attraversando un momento esaltante, ci sono tutte le qualitą giuste per continuare la corsa verso l’Europa”. L’attaccante biancoceleste svela poi l’arma in pił della Lazio: “Siamo un gruppo fantastico. In tanti anni di calcio č la prima volta che mi sento come a casa. Raggiungere la Champions League con questi ragazzi sarebbe il massimo

Kapiteni kuq e zi flet per ekipin e tij Lazio ne intervisten e sotme 2 Mars.Edhe pse gjate merkatos se Janarit eshte kerkuar nga skuadra te tjera,Tare ka shprehur deshiren e madhe per te qene efektiv i Lazios.Eshte e vertete thote,por une zgjodha Lazion.Isha dhe jam i sigurte per kontributin qe mund ti jap skuadres,sidomos ne keto momente te rendesishme.Te dielen kundra Catanias futja e tije ne loje i dha nje tre pikesh te rendesishem ekipit ne luften per vendin e katert.Objektivi yne eshte te shohim ndeshje pas ndeshje,besojme shume ne mundesite tona per nje vend ne kupat e Europes.Mepas sulmuesi bardhebojqielli zbulon armen me te fuqishme te ekipit: Jemi nje grup fantastik.Ne shume vjet futboll eshte hera e pare qe ndjehem si ne shtepi.Te arrijme Champions League me kete grup lojtaresh do te ishte arritje e madhe.

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944

Alban Bushi rikthehet nė kombėtare

--------------------------------------------------------------
    Intervistė pėr "Sporti shqiptar"

- Pas sa kohėsh ktheheni nė kombėtare?

- Nuk kam luajtur me ekipin kombėtar qė kur atė e ka drejtuar pėr herė tė fundit Brigeli, pra qė nė ndeshjen me Lituaninė.

- Domethėnė, nuk jeni thirrur asnjėherė nga trajneri Bariē?

- Jo, asnjėherė dhe kjo ėshtė hera e parė.

- Si e ndieni veten tani, kur ėshtė ligjėruar thirrja juaj nė ekipin kombėtar?

- Sigurisht qė ndihem shumė i gėzuar.

- Kujt ia dedikoni atė?

- Besoj se jam rikthyer falė djersės dhe mundit nė stėrvitje dhe nė ndeshje. Nėse ju kujtohet, e kam thėnė gjithnjė se do tė rikthehem nė kombėtare, ndaj jam mė shumė i gėzuar, sepse kam realizuar njė objektiv qė i kam vėnė vetes.

- Si e mendoni rikthimin nė kombėtare?

- Aspak tė lehtė, madje do tė thosha se ėshtė njė rikthim i vėshtirė. Them kėshtu kur mendoj kėrkesat qė ka kombėtarja. Unė do tė jap maksimimunin pėr ta justifikuar kėtė rikthim. Falėnderoj pėr kėtė edhe trajnerin Bariē apo edhe drejtues tė tjerė tė futbollit tonė, tė cilėt kanė ndjekur dhe kanė vlerėsuar kontributin tim gjatė kėtij sezoni nė futbollin grek.

--------------------------------------------------------------
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Kapiteni Igli Tare, jashtė listės sė Bariēit?

Edhe pse lista e lojtarėve tė grumbulluar pėr takimin eliminator tė kombėtares shqiptare me Slloveninė dhe Bullgarinė nuk ėshtė publikuar ende, gjatė kėsaj periudhe trajneri i pėrfaqėsueses, Oto Bariē nėpėrmjet FSHF-sė, ka pėrgatitur ftesat pėr lojtarėt qė aktivizohen jashtė Shqipėrisė, ndėrkohė qė pėr kėtė janė njoftuar edhe klubet.

Ditėt e fundit ėshtė pėrfolur shumė pėr mosthirrjen nė kombėtare tė kapitenit, Igli Tare.
    E vėrteta ėshtė se deri mė tani klubi i Lacios, ku aktivizohet Tare, nuk ėshtė njoftuar.

Kėtė e pohon vetė bjondi, nė njė intervistė, ku ndėr tė tjera thekson se nuk ka komunikuar ende me trajnerin e pėrfaqėsueses, Oto Bariē, pėr kėtė ēėshtje.

- Igli, a keni marrė ftesėn pėr nė kombėtare, pėr takimet eliminatore me Slloveninė dhe Bullgarinė?

- Trajneri i pėrfaqėsueses, Oto Bariē, nuk ka komunikuar me mua dhe nuk di ēfarė tė them, nėse do tė jem apo jo ndaj Sllovenisė dhe Bullgarisė,

Deri mė tani, me asnjė pjesėtar tė stafit teknik nuk kam pasur lidhje telefonike, kėshtu qė pėr momentin nuk mund tė them asnjė gjė.

Nė klub nuk ka ardhur ndonjė ftesė nga FSHF-ja, por unė nuk ėshtė se jam interesuar shumė pėr kėtė.

- E mendoni mosthirrjen nė kombėtare pėr kėtė takim?

- Nė qoftė se trajneri Bariē mendon qė tė mos jem nė planet e tij, atėherė gjėja mė minimale ėshtė qė tė mė telefonojė, sepse jam kapiten i ekipit.

Siē e thashė, deri mė tani nuk kam komunikuar, por megjithatė unė jam lojtar profesionist dhe do tė pranoj ēdo lloj vendimi qė merr trajneri i kombėtares.

Pra, respektoj ēdo vendim tė trajnerit, por mund tė them se jam nė formė optimale dhe besoj se kam pėr t'i dhėnė akoma kombėtares.

Nė qoftė se nuk thirrem nė kėto takime, nuk do ta marrė si njė gjė tė jashtėzakonshme, pėrkundrazi, do tė ul kokėn dhe do tė vazhdoj stėrvitjen, nė mėnyrė qė tė jem sa mė nė formė.

Nė qoftė se kombėtarja do tė ketė nevojė pėr mua, unė do tė jem i gatshėm nė ēdo moment dhe do tė mundohem ta justifikojė plotėsisht rolin tim nė skuadėr.

- Thatė qė ndiheni nė formė, por si ka mundėsi qė trajneri i Lacios ju aktivizon me pikatore?

- Aktivizimi i pakėt te Lacio ka ndikuar shumė nė formėn time, por unė sa herė jam futur nė lojė, mendoj se e kam justifikuar besimin.

Ndaj Katanias u futa nė lojė dhe u vlerėsova nė pėrfundim tė takimit, pra e tregova veten.

Pėr aktivizimin tim tė paktė njė pėrgjigje tė saktė duhet tė japė trajneri Delio Rosi.

Gjithsesi, nuk kam ēfarė tė bėj, pasi kam njė kontratė me Lacion dhe mė duhetta respektoj. Zgjidhjet e trajnerit do tė mundohem t'i pranoj, pavarėsisht se ato mė duken jo tė drejta.

- Mendoni se ka ardhur momenti qė vendin tuaj nė kombėtare ta zėrė njė lojtar tjetėr?

- Unė besoj se vendin nė kombėtare nuk ma kanė dhuruar, por kam djersitur pėr ta fituar. Kontributin tim duhet ta vlerėsojnė tė tjerėt.

Pra, janė zgjedhjet e trajnerit ato qė nė radhė tė parė duhet tė respektohen.
    Unė nuk i kam zėnė askujt vendin, por besoj se kam akoma pėr tė dhėnė.

Gjithsesi, unė jam aq i aftė pėr ta kuptuar se kur mė duhet tė tėrhiqem nga kombėtarja.

Tani pėr tani ndihem mirė, sepse stėrvitem nė njė ekip profesionist.

A1TV
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anėtarėsuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285

TKZ-tifozat kuq e zi

Mendova te hap kete teme per faktin se e verejta qe mungon mendoj qe eshte e arsyeshme te flitet edhe per kombetaren tone....per sukseset dhe mos sukseset e saj mendoj qe do jeni dakord ...

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anėtarėsuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285
    Gazeta Shqip (14.03.2007) - Ilion Lika mbetet jashtė Kombėtares. Dje, pas vendimit tė trajnerit, Oto Bariē, Federata Shqiptare e Futbollit ka zyrtarizuar lėnien jashtė skuadrės tė portierit tė Dinamos dhe grumbullimin nė vendin e tij tė Enea Koliqit. Edhe pse fillimisht Lika ishte pėrzgjedhur mes 23 futbollistėve qė ishin thirrur pėr sfidat me Slloveninė dhe Bullgarinė, nė harkun e pak orėve, kroati 75-vjeēar ka ndryshuar mendje. "Trajneri Bariē ka vendosur tė zėvendėsojė Ilion Likėn, pasi lojtari nė fjalė nuk ėshtė aktivizuar me skuadrėn e tij gjatė ditėve tė fundit", ka qenė citimi i burimeve zyrtare tė FSHF-sė, tė cilat transmetonin fjalėt e drejtuesit tė stolit kuqezi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TOMY_X : 14-03-2007 mė 12:49

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944

U-21: Ndeshja e pare ne Itali

-------------------------------------------------

Kombetarja kuqezi do e nisi aventuren per eliminatoret e Europianit me nje sfide te veēante. Shpresat e drejtuara nga Artan Bushati do ndeshen me kombetaren e Italise ne fillim te qershorit. Me pas ne Tirane do zhvillohet ndeshja me Ishujt Faroe. Dy ndeshjet me shpresat e Greqise do zhvillohen brenda muajit tetor ne Tirane dhe Athine.

-------------------------------------------------
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Baric nuk do te jete

20 Mars Presidenti Duka: Skuadren do ta drejtoje Kovacevic

Nuk do te jete! Mbreme eshte shuar cdo medyshje, apo shprese per ardhjen e teknikut te perfaqesueses sone, Oto Baric per te drejtuar stervitjet e me pas dy ndeshjet radhazi te Kombetares sone kunder Sllovenise e Buillgarise. Pas lajmit te pare per nje gjendje jo te mire shendetsore te 74?vjecarit dhe shtyrjes se mberritjes se tij ne Tirane per te merkuren ? u shkruajt se Baric kishte patur shqetesime kardiake, si dhe probleme me tensionin ? u prit me shqetesim pergjigja e analizave dhe ekzaminimeve qe ai ka kryer te dielen dhe dje. Po dje ne mesdite, ne nje komunikim me mediat, presidenti i FSHF?se, Armand Duka, ndonese jo ne menyre perfundimtare dha te kuptohej se veshtire do ta kishim teknikun. Eshte per kete qe ai ia “delegoi” drejtimin e skuadres, ndihmesit te tij, Kovacic.Mbreme, si per ta bere edhe me te besueshme pamundesine e ardhjes se Baricit, nga stafi drejtues i Kombetares eshte mesuar se komunikimi dhe pergjigja negative ka ardhur nga bashkeshortja e tij, Zdenka Baric. Eshte shkuar deri aty sa eshte anashkaluar “rikuperimi” i teknikut se paku per ndeshjen me bullgaret. Kjo ndoshta tregon se te gjitha baterite do te jene kunder slloveneve, qe konsiderohen si kundershtare te cileve duhet t’u marrim pike me patjeter. Sipas zonjes Baric, trajneri nuk eshte shtruar, por ka bere “vajtje?ardhje” rrugen shtepi?spital. Ajo qe te ben edhe me dyshues eshte se si do te komunikojne ne ditet ne vazhdim Baric e Kovacevic. Ky i fundit, i njohur si nje pergatites i mire, por dhe me eksperience dhe bashkepunim te gjate me te parin, gjithsesi do ta kete te veshtire te beje “te parin”. Kovacevicit do t’i duhet te vendose jo pak gjera ne skuader, qe per me teper ne kete moment kerkojne “kellqe” te tjera. Sidoqofte, pa paragjykuar ndihmesin, mbetet te shpresohet te nje sherim i shpejte i Baricit, qe ka nje kontrate me FSHF?ne qe skadon ne fund te ketij viti.

Faqja 16 prej 22 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •