Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do behet Kampion???

Votues
12. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Spanja

9 75.00%
  • Greqia

3 25.00%
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Nga 1950 deri ne 2006

1950 (Argjentin) 1-Argjentina 2-SHBA 3-Kili
    1954 (Brazil)1-SHBA 2-Brazil 3-Filipine
    1959 (Kili) 1-Brazil 2-SHBA 3-Kili
    1963 (Brazil)1-Brazil 2-Jugoslavia 3-Bashkimi Sovietik
    1967 (Uruguaj) 1-Bashkimi Sovietik 2-Jugoslavia 3-Brazil
    1970 (Jugoslavia)1-Jugoslavia 2-Brazil 3-Bashkimi Sovietik
    1974 (Portoriko)1-Bashkimi Sovietik 2-Jugoslavia 3-SHBA
    1978 (Filippine) 1-Jugoslavia 2-Bashkimi Sovietik 3-Brazil
    1982 (Kolumbi) 1-Bashkimi Sovietik 2-SHBA 3-Jugoslavia
    1986 (Spanje) 1-SHBA 2-Bashkimi Sovietik 3-Jugoslavia
    1990 (Argjentine) 1-Jugoslavia 2-Bashkimi Sovietik 3-SHBA
    1994 (Kanada) 1-SHBA 2-Rusia 3-Kroacia
    1998 (Greqi) 1-Jugoslavia 2-Rusia 3-SHBA
    2002 (SHBA) 1-Jugoslavia 2-Argjentine 3-Gjermania
    2006 (Japoni) 1-Spagna 2-Greqi 3-SHBA

Bie ne sy dominimi i Basketbollit boteror nga viti 1967 deri me 1998 nga treshja SHBA-Jugosllavi-Bashkimi Sovjetik.

Eshte per tu permendur fakti qe nga 2002 lejohet te luajne lojtare te NBA me kombetaret e tyre.(ne mos gaboj 2002)
    Ndryshuar për herë të fundit nga kacaku basket : 03-09-2006 më 09:44

Ingj. T.R Maska e Ilove_INTER
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Vendndodhja
    Under the Bridge!
    Postime
    282
    Jo kategorise se trete po te 5-ste jane flliqesirat grek qe s'dua ti shoh me sy.

Kur flet per shpartallim te them se kjo qe ke pare sot ( nqofse e ke pare) ishte shpartallim. Greket sdinin te futnin topin ne kosh , kishin pershtyptje se rrethi i koshit eshte me i vogel. nejse

P.s Une tjetri Kam emer ( mos mu bej ironik Pa LIDHJE) , edhe kjo eshte shqipja ime dhe sdua ta ndryshoj , nqofse ty ste duket shqip ose nuk e merr vesh ateher te them une Shiko se ke problem me nacionalitet tend .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ilove_INTER : 03-09-2006 më 10:12
    NeRoAzZuRiPeRSeMpRe

...----> O SA MIRË ME QENË INTERIST <------...

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Citim Postuar më parë nga kolombi
    Kacako ,mos ja fut kot me ate shprehjen "lojtare" te kategorise se trete,kur muaj me pare fituan serisht Europianin,dhe ne kete Boteror erdhen ne finale pa humbje duke shpartalluar ekipet rivale.

Talente vertet nuk kane,por basketbolli per aq kohe sa nuk pjell Jordan ,nuk eshte loje individuale,por kolektive dhe greket kishin te tille ekip.

PS Ti tjetri mbi Kacakun,meso te shkruah shqip,pastaj hajde fol per basketboll.
    Kolomb nuk vej ne dyshime ekipin Grek eshte nga me te miret e Botes.
    Po thoja qe loja qe po benin sot ne finale e krahasoj me kategorine e 3 (paraqitjen qe bene sot)
    Me paske keqkuptuar

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar më parë nga kacaku basket

Eshte per tu permendur fakti qe nga 2002 lejohet te luajne lojtare te NBA me kombetaret e tyre.(ne mos gaboj 2002)
    Kaco,lojtaret e NBA u lejuan te luajne ne evenimente nderkombetare qe ne vitin 1992,me te vetmin ekip jashtetokesor qe njohen parketet e basketbollit Dream Team #1,ekipin legjendar te legjendave Magic Johnson,Michael Jordan,Larry Bird,Charles Barckley,Carl Malone,David Robinson,Patrick Ewing,Scottie Pippen,ekip qe u fuste 40 pike diference cdo kundeshtari.

Pas viteve 2000 sa i nxoren lezetin,yjet e NBA gjejne lloj-lloj justifikimesh te mos marrin pjese ne kombetare.
    Nuk ka pike dyshimi qe nese USA merr pjese ne boterore dhe Olimpiada me yjet e vertete te NBA,spanjollet-greket-argjentinasit do fillonin cdo edicion te rendesishem basketbollistik ne lufte te zinin vendin e dyte.

PS Ti nacionalisti poshte Kacakut,vere poshte emrit I love ekipin e Prishtines a te Pejes ,se Interi eshte matane Adriatikut...............
    Shkriu qiriu i Naimit dhe akoma shqipja qe shkruan e dobet.
    Nje germe te madhe,nje te vogel si ata te fillores...........
    Forumi nuk eshte vetem per te shkruar,por edhe per te mesuar.Meso.......................te shkruash gjuhen e bukur shqipe.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Ingj. T.R Maska e Ilove_INTER
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Vendndodhja
    Under the Bridge!
    Postime
    282
    Hmmm ti lart meje .

Se pari ,Une jam i Gjakoves dhe as i prishtines e as i pejes . dmth nga vendi ku kane lindur HASI DHE CANA lojtaret e kombetares ( qe te ta shpjegoj se e di qe se ke iden fare ku eshte).

Se dyti, shiko se kush po me flet se ku i bie Interi. Mos duhet te tregoj une ty se ku i bie Gjermania pasi e kam pare qe po ta shan ate shtet te duket qe ti shan te shpise. Dhe ben nje rreagim e fillon filozofon dhe dukesh me teper gjerman. nejse

Se treti , të them qe une shkruaj keshtu prej fillimit ne kete forum ( dhe ne te tjeret) dhe te gjithe merrnin vesh , te pakten e di qe shkruaj shqip ( se bej nje shkronje te madhe nje te vogel aty eshte qefi im) e jo si disa qe flasin ne vend te fjales shqipe fusin ndonji Italisht e Gjermanisht ketu.

P.s ne fund te them Per te mesuar po mesoj ne nje vend tjeter , ketu ne forum kam ardh veq per SPORT.
    NeRoAzZuRiPeRSeMpRe

...----> O SA MIRË ME QENË INTERIST <------...

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Ju te dy lart, mos u zini per mustaqet e Celos. (Kolombi, te jemi te sinqerte tani, s'mund te predikosh per preferencat e skuadrave te huaja, ne fund te fundit, dhe miku yne Bayo, ka pseudonim te tipit "iloveinter" lol, per te mos folur pastaj per pasionet apo tifozllekun tone.)

Per temen, fejer_nagy, pse me jep ngushellime mua a derebardhe? Sos po lozte Shqiperia, apo Gjermania, hajde de, edhe prisja ngushellime, dhe kafe te beja .
    Sa per ndeshjen, bravo i qofte Spanjes, e thashe dhe ne postimet e meparshme, greket mund te dehen nga fitorja me US dhe ta marrin lehtesisht ekipin spanjoll, ashtu sic e moren. Cfare me habiti, ashtu sic tha Kolombi, niveli shume i ulet, jo i denje per nje skuader finaliste. Me duket i hapen shishet e uzos a te metaksase para ndeshjes .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Po kombetarja jone ka ndonje schanc per te qene pjesetare ne ndonje edicion boteror apo europian apo jane shanset zero.
    Po pyes se nuk ja kam idene fare.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    PS: Trajnerit te Spanjes i vdiq i ati nje nate para ndeshjes, por e mbajti kete humbje kaq te thelle te fshehur (me duket nuk u tha as lojtareve.) Nuk e imagjinoj dot se si ka drejtuar finalen (superb, meqe ra fjala.)

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Serenata dhe Këngë Korçare
    Nga Fiori në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 19-01-2021, 11:31
  2. Flamurtari #1
    Nga KoTeLja_VL në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 20-04-2014, 10:12
  3. Votoni qe Spanja ta njoh pavarsine e Kosoves
    Nga jetmirmorina në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 12:30
  4. Tirana dhe Shishtaveci, kampione ne ski
    Nga diku_aty në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 22:55
  5. Tifozët e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •