Ka raste qe femra ia fsheh mashkullit dashurine qe ndjen per te ne te kundert shtiret qe don por ne fakt nuk e don.
Un them qe ky pohimi lart eshte i vertete
Si mendoni ju?
Ka raste qe femra ia fsheh mashkullit dashurine qe ndjen per te ne te kundert shtiret qe don por ne fakt nuk e don.
Un them qe ky pohimi lart eshte i vertete
Si mendoni ju?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 27-04-2006 mė 08:53
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Postuar mė parė nga FLORIRI
Te njejtim mendim kam edhe une
Varet..!!
Ka goca qe nuk munde ta fshehin dote ate cka ndjejne per dike dhe si perfundim mundohen t`ja bejn te ditur ne nje forem tjeter.
Prandaj nuk mund te paragjykosh dot askende pa njohur me pare se cfare "Tipi ka ajo"
Por ne pergjithesi nuk mund te mohojme qe vajzave perhere ju intereson te bejn pak rolin e "interesantes" & per kete gje presin perhere qe te jete djali ai qe te hedhi hapin e par,pastaj jan ato te tjera.."jo te mendohem" jo andej jo ketej.gjoja nuk ja u ka qejfi..
Feel the pump √
Per kete te fundit qe ti thua dj.. mbase dhe sua ka qefi vertet...
Smund ti futesh te gjitha gocat ne nje thes...ky eshte mendimi im
Vajzat Fshehin Dashurine vetem ne rastet kur partneri eshte shume i zgjuar !
Ne rast Te Kundert eshte e detyruar ta shprehi ! :P
- .мαyвє.υ.∂σит.cαяє.αbσυт.иσт.вєιиg.
2gєтнєя.αиy.мσяє.bυт.ι.∂σ.&.ιтs.кιℓℓιиg.
мє.
Mistrece e fshehin qe mos ta kuptoje apo ngaqe e dijne qe partneri e ka kuptuar preferojne te mos shprehen por te presin...presin...presin...
Sa shume qe presin![]()
Kur nje goce eshte e dashuruar eshte e veshtire te fshehe ate qe ndien po jo e pamundur.Megjithate ka thene dhe Mistrecja me siper dhe ajo ca ka thene eshte e vertete,po qe mashkulli me i zgjuar mund mund te ndodhe.
Qe mos keqkuptohemi jo te gjitha femrat qe shprehin dashurine jane hipokrite dhe tera ata qe nuk shprehen dashurojne me te vertete.Nuk kam dashur te them kete.Nganjehere femra fsheh nga mashkulli dashurine per te ne te kunderten(nganjehere) artifizializon dashurine qe fare se ndien...pra shtiret.
Besoj se u kuptuam![]()
Postuar mė parė nga FLORIRI
meduket se meshkujt e bejn kete me shume
disa femra e kan veshtir ti thot ndjenjat dike qe do, dhe mund ta tregoj ne menyra te tjera pa e shprehur
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
E bejn meshkunjt e kqinj pa karakter pa moralmeduket se meshkujt e bejn kete me shume![]()
![]()
Nuk e di a te ka ndodh ty po ma i shpif se te duket vetja kur thu fjalen Te Dua pa e dashur aspak nuk ka.Te skuqen majat e vesheve..lool
E di E di looldisa femra e kan veshtir ti thot ndjenjat dike qe do, dhe mund ta tregoj ne menyra te tjera pa e shprehur
E kane te veshtire disa femra se jane shume krenare prandaj![]()
Krijoni Kontakt