Close
Faqja 16 prej 37 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 370
    Perjashtuar Maska e mancha
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Interi kampion i Serie A.
    E vetmja skuader qe mund tia nderlikoj punen Interit eshte Palermo.
    Puna e Palermos nuk ishte hajgare nga fillimi kam mendu se kan me kon si Chievo para 4 viteve apo si Wigan ndersa Palermo e tregoi veten me Milanon e tregoi veten me Fiorentinen kshtu qe Inter kujdes nga Palermo.

Titulli eshte i Interit sepse nuk ka kundershtar sivjet ne Itali por ne sezonen e ardhshme kujdes Inter se do te vije "Zonja e vjeter".

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Inter Forever,artikulli eshte mare nga Sport Ekspres dhe une u bazova ne deklaraten e Sedorf qe vuna dhe titull.Une jam Juventin dhe nuk kam te bej fare me keto dy skuadra.Une lexova artikullin dhe nqs eshte e vertete atehere dicka nuk shkon ketu.Loja ishte e bukur dhe une nuk pashe asnje parregullsi.Te palarat dalin mbrapa si gjithmone

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    U gzun viktimar e interit qe mezi fitun i ndeshje me MILANIN e modh. I harrun 6 petllat qe hongren para ca kohesh. Ketu jane gjasht perdhunimet qe i bom portes se inderrit

http://youtube.com/watch?v=epe4zpw4Trk

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    Nese ishte nje skuader qe duhej t e ANKOHEJ ne derby , ishte Interi ,sepse i doli me t e kuqe 1 lojtar , per nje rregull qesharake dhe kundershtaret (Gatuso) nuk u ndeshkuan me te kuqen e merituar ... [/I][/B]

Inter me duhet te te kundershtoj per kete qe ke thene.

Sepse nuk ishte faji i asnjerit qe Materazi mori karton te verdhe pasi ngriti bluzen. Ai e dinte shume mire ate rregull (edhe pse eshte vertet rregull qesharak) nuk duhej ta bente ate veprim.

Per te kuqen e Gatusos nuk eshte e thene se u be me qellim. Une, ti e cdo kush e sheh nga moviola ne moment se cfare nderhyrje behet, ndersa gjyqtari e sheh vetem njehere. Ne mos gaboj ne fillim nuk u duk se i beri ndonje gje plus qe anesori nuk ngriti as flamur.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    ore flisni cfare tju vije per mbare interi e meritoi fitoren dhe asnjehere nuk u vu ne diskutim 3 pikeshi
    kaq ka rendesi milani ben mire ti pervisht punes dhe jo te merret me budallalleqe poshte e perpjete.

forca inter
    vari leshte

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga oliinter
    ore flisni cfare tju vije per mbare interi e meritoi fitoren dhe asnjehere nuk u vu ne diskutim 3 pikeshi
    kaq ka rendesi milani ben mire ti pervisht punes dhe jo te merret me budallalleqe poshte e perpjete.

forca inter

Nuk ka thene njeri qe Interi nuk e meritoi fitoren, por po cuditem sesi nuk ngelet njehere te kenaqur.

Ju e te na kishit rrahur me rezultat 0 me 4 e te mos kishte dale Materazi me te kuqe prap do fillonit te ankoheshit.

Nuk kam pare gje qe MiLANi merret me budallalleqe po nejse.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e Emigranti
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    105
    Josif, Milani qofte perhere me i miri, Interi perhere fitues!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga Emigranti
    Josif, Milani qofte perhere me i miri, Interi perhere fitues!
    Josifi sdi c'flet, madje duket car ndeshje ka pare ose s'ka pare. Rast quhen ato te Interit qe mund ta mbyllte ndeshjen me 6 apo 7 gola jo gjuajtjet e lehta ne porte te Milanit. Por meqe Josifi do te flasi me statistika, te na i tregoj pak frekuencen e gjuajtjeve minute per minut, dhe ti bejme nje analize statistikore te mirefilte ku te fusim vlerat E(x), Var(x), dhe parametra te tjere statistokore. Le te vendosim se cfare distribucioni ndjekin keto gjuajtje te Milanit, dhe pse jo ti fusim dhe nje regresion dhe te shohim dhe atje se sa shpjegon realisht statistika e Josifit per ecurine e ndeshjes.

Pik e zeze, me u shqep ne ate fare feje e mos me pranu.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Josifi degjon Ancelotin qe thote ''kontrolluam lojen '' ....

Justifikimet e milanistave te kenaqin ... Pastaj statistikat jane per kuriozitet ose per ndonjerin qe nuk ka pa dneshjen e do te ''informohet'' nepermjet statistikave ...kurse ne pame gjithe lojen dhe e dime sesi lozi Inter e si milan ....

PJESA E PARE ... Milan VETEM 2 gjuajtje ne kuadrat ...VETEM njera e rrezikshme e KAKA , kurse tjetra ishte si nje pasim i SEDORF per portierin tone ....ASGJE TJETER ....
    INTERI pervecse futi 2 tolluma , kishte edhe gjuajtjen e lire te IBRAS , ku DIDA beri mrekulline....

Ja iku pjesa e pare ... Ato statistikat nuk pine uje fare ...mbaj topin e hajde verdalle ti ,se gjujtjet ne porte e golat i bej une...mbaj perqindjen e qarkullimit te topit se te duhet....

Ne pjesen e dyte filloi vrullshem milan ... Futi tollumin IBRA ...Pastaj beri autogolin Materazzi .... Me pas erdhi goli i MATERAZZIT dhe e KUQJA ...

Deri ketu mund te permendesh statistikat e verteta ,se lozem 11 me 11.... 4-1 e beme laker milanin ....

Ngeli edhe Viera i demtuar (nga nderhyrja e KILLERIT Gartuso nga pas ,qe meritonte te verdhen e dyte ..ah berluskon qe i harron keto gjera )... shkuam 9 vete ...Me pas eshte normale qe epersia numerike do shnderrohet ne qarkulli topi e sulm total....do shtohen edhe krosimet ne zone e ''gjuajtjet'' qe asnjehere nuk arrijne tek portieri , por perplasen tek mbrojtesit....Sepse ato 18 gjuajtjet une nuk i pashe ...
    hiq 2 golat , gjuajtjet ne porte ishin :
    1 gjuajtje e Oliveires ne kuadrat , pret portieri ... ato 2 gjuajtjet e aksionit ku J.CESAR grushtoi 2 here ... tjeter top nuk shkoi drejt portes ... kaq mbaj mend une ....
    Nuk do quaj edhe gjuajtjet qe perplaseshin tek bithet e Cordobes apo Materazzit ....

Nejse...

Mbajeni veten me caj te nxehte cuna , se -14 nuk perballohet kollaj .,..
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    prit dhe sa do te thellohet ajo diference ne kampionat pasi milanistet me duket se jane te shtatet nga fundi hahahahahahah

forca INTER
    vari leshte

Faqja 16 prej 37 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16
  2. LE CHAMPIONNAT 2006/07 - (Olympique Lyonnais - kampion)
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 10:31
  3. BUNDESLIGA 2006/07 - (VfB Stuttgart - kampion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 10:26
  4. PREMIER LEAGUE 2006/07 - (Manchester Utd. - kampion)
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 10:25
  5. Luan Krasniqi: Nė shtator dy gėzime, pavarėsi dhe kampion bote
    Nga Irfan nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 02-06-2005, 02:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •